- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
válasz
dkovizoli #48678 üzenetére
Mint régebben írtam,leszedtem a 2018.12.03 DBT frissítést és meglepődtem miután felraktam,hogy még mindig csak a Nov.01 biztonsági frissítés.
Most rakhatom újra ha nem akarom várni az OTA frissítést.
Valami érdekes benne?Vagy csak a biztonsági frissítés szintje változott? -
kelly416
veterán
válasz
dkovizoli #48509 üzenetére
Ilyent én is szoktam, legtöbb telefonnal nem is baj, veszi az akadályt. Az A8 előtt volt Xiaomi Redmi note 4-em, az többször járt garis szervizben közelségérzékelő hibával, és a jelenség pont az volt, amit előttünk írtak. Szerintem a vállal szorításnak nincs sok köze ehhez, ha a szenzor tényleg jól működik. A Xiaomin túl érzékeny volt, amikor kézzel tartottam, akkor sem volt mindegy, hogy a fülem szélét látja ami majdnem hozzá is ért a telefonhoz, vagy bele lát a fülembe, mert akkor azonnal kapcsolt be a kijelző.
-
Miki7712
csendes tag
válasz
dkovizoli #48509 üzenetére
45508 Enter: Nem az enyém csak segiteni probálok de igen a fülénél illetve néha a vállánál.
Dkovizoli: Igen azt is szokta hogy a vállával szoritja oda. Elég sok külföldi fórumot olvastam, úgy látom nem is olyan ritka hiba de megoldást sehol nem láttam nagyon. Itt ott a közelség érzékelö szenzort irták de elvileg az itt jól müködik. Legalabb is a teszt szerint. Ha az ujjaimal letakarom is egyböl elsötétül. Volt rajta nyáron kijelző cserélve. Az vajon bekavarhat?
-
marquuard
veterán
válasz
dkovizoli #48466 üzenetére
Hivatkozok rá, innen letölthető a magyar nyelvű Adhell.
-
lanszelot
addikt
válasz
dkovizoli #48296 üzenetére
hmmmmm, erre nem is gondoltamNekem meg a 7 van fent, mert amikor jott a 8 annyi hibat irtak itt, hogy inkabb hagytam.
ezert mentem be, hogy epp most mi a legujabb , es akkor kezdte a huhhh, most januarban jon a teljesen uj samsung nem tudom mi, es mondom mi az, android 8,1 vagy mi? azt persze nem tudta, csak hogy huuuu de samsung es hogy januar. -
coolpet
senior tag
válasz
dkovizoli #48258 üzenetére
Sziasztok!
A clear view tokról azt olvastam, hogy nagyon karcolódik, valamint nem tartja semmi az előlapot a helyén, esés közben is kinyílhat.
Úgy döntöttem, hogy a teló kap egy fullos tok borítást.
Erről mi a vélemény?
SPIGEN - SAMSUNG GALAXY S8 CASE WALLET S BLACK ?Wireless charging kell.
Van valakinek ezzel tapasztalata? -
coolpet
senior tag
válasz
dkovizoli #48255 üzenetére
Szeretném az újdonsült telefonomat megfelelő védelemmel ellátni.
Plusz üvegfóliára nem tudom mennyire lenne szükség, esetlev valami screen protektorra.
Ezen kívül mindenképp szeretnék valami clearview tokot, amin keresztül lehet fotózni, hívást fogadni, hívni stb anélkül hogy kinyitnám.Zsebben lenne a telefon hordva (farmer oldalzsebben), szóval karcoktól kell védeni, de nem kell egyéb behatásra számítani.
Mit tudtok javasolni?
Esetleg linkkel?
A hétvégén Black Friday van még médiában, esetleg Firstphone-nál is. -
toto0569
addikt
válasz
dkovizoli #48145 üzenetére
SamFirm...
De ma reggel megjött a telóra is a legfrissebb.
Tegnap leszedtem újra az októberit,gondoltam délután felteszem rá újra,hátha én b@szt@m el valamit de így már a telefonról frissítem majd.
(De ha másnál nem jelentkezett a probléma akkor csak én hibázhattam el...)
-
emre33
addikt
válasz
dkovizoli #48005 üzenetére
Jah tudom már min a bajod.
1080P feletti HDR videót pár hónapja (asszem kb egy éve) mobilon letiltotta a google mobilon.
Volt is errőlmhír, mobilon aksiját állitólag nagyon terhelte.
Akkor jött ki egy új youtube alakalmazás verzió, azóta 1080p a max HDR S8-n.
Cikket megtalálod, ha keresed, de azóta is nagy kuss van erről.
-
Kroni1
veterán
válasz
dkovizoli #47935 üzenetére
Köszi, ez hasznos infó! És akkor a ses-ben már nincs is ilyen? Ha a másik 7000Ft-osról tudnál egy pontos típust azt megköszönném, megpróbálok még visszaolvasni, hátha megtalálom. Ennyit megérne simán ha tényleg használható!
Amúgy véletlenül nem az összefoglalóban említett Nillkin 3D CP+ -re gondolsz?! Az is 7e körül van, de nem tudom az is teljesen felragadós-e...
-
válasz
dkovizoli #47751 üzenetére
Moziban, film közben egyetlen embernek jött meg a vizelési inger mindközül, a mellettem lévőknek!
A lábam között volt a mobil! Felálltam, kiengedtem, közben a mobil hátra csúszott és visszaültem. A szék háttámlája közé szorult és összeroppantotta!
Onnantól már nem érdekelt, hogy milyen jól énekel Freddie Mercury -
bl4ze
veterán
válasz
dkovizoli #47671 üzenetére
Itthoni beszerzés lenne a jó, itthon lehet valahol kapni ahol fel is rakják szépen? BP v. Pest Megye
edigital-nál kapható fólia - üveg közül van bármi ami ajánlott ?
Annak van boltja elég közel kettő is : Budaörs + XI.ker.
viktorhu : végül a kártya törlés + újra digitalizálás megoldotta, úgy néz ki azóta szépen megy a fizetés
-
bl4ze
veterán
válasz
dkovizoli #47648 üzenetére
Korábban is Samsung telefonon volt, azon ment. Noha ott nem láttam a Samsung Pass-t.
Ki kell kapcsolni a Samsung Pass-t, vagy alap beállításokon hagyni, van ötleted ?
Eddig minden telefonon gond nélkül ment évek óta a GránitPay , most meg ezzel az S8-cal szivatSimple-nél mi az NFC feldolgozási mód? "Automatikus" vagy bármi más, meg tudod nézni?
Én "automatikus"-ra tettem alapból, de a többit próbálva sem volt jó tegnap egyik terminálnál sem -
sgeza
veterán
válasz
dkovizoli #47296 üzenetére
Én értem mire gondolsz, de a kolléga nem járt itt a múltkor. Ezért természetesen az ő figyelmét is felhívom erre, mint minden más kérdés esetén is újra megadjuk a választ, hiába tárgyaltuk már ki ezerszer. Ennek fényében pedig majd eldönti, hogy akarja-e használni.
Mindazonáltal akkor sem értek egyet azzal, hogy normális az, hogy mindenféle információ nélkül tisztít. Ennyire nem kell hülyének néznie az embert, azt gondolom van annyi esze mindenkinek, hogy értelmezni tudja azt az információt, mit törölt. -
gery14
senior tag
válasz
dkovizoli #46920 üzenetére
Igen s8+ van utoljára s7e-t rootoltam probálgatam custom romokat nemrég járt le a gari. Tudom de jobban szeretem ha van egy reset meg most az elején amint kap vmi otát en ugy veszem észre kicsivel mindig lassabb lesz.. Ateszpapa s2 s3 s4 ig mind rotolva volt. még a note4 em is volt kitérés G3 all 2 hetet birtam vele aztis rootoltam de ugyse birtam elviselni.
-
truupi
csendes tag
válasz
dkovizoli #46649 üzenetére
Mindegyiket beillesztettem persze. Most újrapróbálom, mert kiderült, hogy okos módon még a júniusi vagy júliusit próbáltam felrakni. Bár alapvetően annak is mennie kellett volna szerintem, olyan hülye voltam, hogy leszedtem az XXU4-et és mégse azt próbáltam feltenni.
Egyébként updato-ról van.
-
Gergo_R6
csendes tag
válasz
dkovizoli #46581 üzenetére
Mai nap megkaptam szervízből a telefont. Teljes usb egységet cseréltek rajta, az hálózat teszt sem futott le rajta. A szervízben azt az infot adták hogy az összes antenna az usb egységhez van kötve. Most tesztelem majd 1 2 napig hogy működik e rendesen mindenesetre elkeserítő 3 hetes telefontól és frissítés után úgy hogy nem egyedi eset vagyok itt a fórumon.
-
dkovizoli
addikt
válasz
dkovizoli #46505 üzenetére
Kártya másik készülékekben hibátlan. Másik kàrtya ugyanúgy nem működik jól benne. Ha hívnak kb 10 másodperc után leteszi magától, ha egyáltalán csörög. Hívások nagyrésze elindul, de félpercig el sem kezd a hívóhang bejönni nálam, utána leteszi magától. Sokszor kiírja ilyenkor, hogy nincs mobilhálózat. Netem sincs se 4g, se 3g. Előző romot vissza lehet rakni vajon? Dbt legfrissebb van fent.
-
geyamasszor7
csendes tag
válasz
dkovizoli #46355 üzenetére
Jártam már én is úgy,hogy rossz volt a memókari,semmi sem ismerte fel és formázni sem tudtam!De ezt tudtam,amiket rátettem képet és videót az rajta van,telefonnal le tudom játszani,meg tudom nézni a képeket!Csak ha átállítom,hogy a kártyára vegyen lövök egy képet,ki-be kapcs és sehol a kép!Most,hogy 3X leformáztam és lőttem képet nincs meg!Azthiszem új kártyát veszek bele valami hivatalos üzletbe!Köszi a segítségeteket!😊👍
-
thedarkfox
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest