- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Akkor eladja 20 ezerrel olcsóbban, mint az átlag használtár, feltüntetve, hogy beégett. Amit amúgy lehet orvosolni negatív ábrákkal, ha nagyon zavar valakit.
Nyilván jó a 2 év gari (a Huawei 3-ja meg főleg), de a PH célközönsége nagyrészt évente úgyis cseréli a telefont. Ha tudom magamról, hogy nem fogok csereberélni, akkor természetesen fontos a minél több gari.
-
törölt tag
Ez a beszéd..
Mindenki elődönti mit akar, honnan és mit vesz. Mindkét megoldás mögé lehet érveket állítani.A leejtésből fakadó károk nem tartoznak a matekhoz mert azt csak a biztosítás tériti, és az sem ingyen. Van annak a biztosításnak havi díja, nem is kevés, illetve van önrésze szintén nem kevés. Ha mindent összeszámolsz akkor a biztosítás talán az, ami nem éri meg.
A kijelző törést sokszor emlegeted. Ha valaki most vesz egy s8-cat sufniból 160-ért az a 275-höz képest már beljebb van egy kijelzővel.
-
kislaci
senior tag
Egyes ponthoz: Már bocsi de te írtad hogy jobban el tudod adni.
Én csak bíztatni szeretném a srácot, mert mindenki a 2 éves harisnya beszéli rá, ő meg már majdnem visszaküldi a második telót is, mert hogy nincs rá még egy év. Szegény annyira ráizgul, hogy megveszi a 2 év gari sat, izgalmában meg leejti és törik a kijelző, majd rájön, hogy nincs biztosítás, és felvágja az ereit.
Én csak a sötét oldalt képviselem 👿, lássa ezt is.
-
hroberto
veterán
-
kislaci
senior tag
Nyilván többet ér eladva, de nem annyival, szerintem azon megint én nyerek többet. Mondjuk én eladom 110-ért, úgymond bukok 60-at. Te el tudnád adni 190-ért a telót hogy te is csak 60-at bukj? Szerintem nem. De igen mindenki döntse el maga hogy mi a jó neki, kb én is úgy vagyok mint néhány hozzászólassal feljebb, 300-zal tuti gazdagabb vagyok a sufnik által. Persze lehet hogy pont ennél a telónál fogom megszívni.
-
kislaci
senior tag
Hogy érted hogy történik vele bármi? 80eft-tal több marad kb a zsebében. Abból azért elég sok mindent meg lehet csináltatni szerintem. Beégésnél lehet hogy pótolni kell, de egyébként nem ráfizetés. Inkább az a ráfizetés aki megveszi 250ért aztán meg a telefon működik ahogy kell, bukik 80-at. De ez csak az én véleményem.
-
bigdady
nagyúr
Vótmá de jogos, s8-ra
De igen lehetNekem csorog le a német,már csak két óra
de holland török előbb volt esnyócra
-
janosibaja
őstag
Suhico: Bixby mindenestül kikapcsolt állapotban van. BkDisabler.
Dekrer: igen, köszi, de pl este, meg sötétben állványról is Cheese paranccsal szoktam exponálni, mert akkor a fizikai érintés nélkül megy a fotózás. A tenyerem nem olyan kényelmes esti tájképfotóhoz. (Az nem is szelfi.
)
Nektek megy hangparancsra? -
thamasz
senior tag
Sokan ajánljátok a Facebook app törlését akku kímélés gyanánt. Nekem sosem jelenik meg az akku stat-ban a fő fogyasztók között, szerencsém van vagy kamu a lista és a háttérben megbújva zabál a fb app? Ha törölném "beépített alkalmazás törlése hibát okozhat" figyelmeztetést kapok.
-
janosibaja
őstag
-
janosibaja
őstag
Köszi, nekem UPC-s a mobilom, elég hamar megjön a frissítés mindig, kivárom. Nincs türelmem ODIN-nal matatni, régebbi Samsungjaimnál csináltam, mostanában már inkább várok.
A kérdésem inkább az lenne - lehet, hogy hülye kérdés -, hogy előbb legyen FR és frissítés, vagy előbb frissítés, utána FR. Vagy tökmindegy?
-
SharpSA
veterán
Valóban van kereső, én is használom. Viszont sokszor az adott kérdés nincs összeszedve 1 hozzászólásban rendesen, több helyről lehet összeollózni az információt. Mert ugyebár van összefoglaló, de ott sem szerepel minden, sokszor feltett kérdésre a válasz. A keresés meg olykor lutri, mivel nem mindegy milyen szavakkal keresünk. Aki találkozott a válasszal, talán jobban tudja milyen szavakkal keressen. Az előbb kerestem beta, béta, oreo szavakkal. Nézd meg a találatokat, egyikben sincs hasznos a béta programmal kapcsolatban.
Aki beírja azt, hogy ott a kereső, az szerintem vagy ne írjon semmit, vagy segítsen hasznos információkkal. -
landi
csendes tag
Köszönöm, ezzel sikerült.
De...
Home scs-t húztam be, feltelepítette a rendszert és újraindításkor behalt.
Csak a PIN kódot tudtam beírni és utána már nem reagált semmire.Újra feltelepítettem az egészet, most már sima SCS-el.
Persze így gyalult mindent.
Volt biztonsági mentésem (smart switch), amit vissza is állítottam, ám a programok adatait nem állította vissza.
Tehát mindent alapállapotba rakott vissza.
Normális ez így?Új vagyok még az Android berkekben... ám Iphone-on a biztonsági mentésből mindent vissza lehetett állítani.
Létezik olyan backup program, ami tényleg bitről-bitre mindent lement?
-
Valkűr
addikt
Átértékeled a mondanivalóm, nem azt mondtam, h nincs rá 300 forintom, hanem azt hogy egy ilyen értékű telefon mellé, már illene betenni ingyen is normális dolgokat. kb olyan mint mikor az S6 edge témáit amik előtte bent voltak kivették, csak mert kiadtak drágábban egy Iron man verziot és kellett hozzá a téma, igy a többiek számára nem is volt többet elérhető. Nem külső launcherekhez akarok témákat, hanem az eredeti gyári verzioból hiányolom. lehet velem van a baj, de igen hiányolom egy ilyen áru terméknél a normális támogatást, minden téren..Ezzel a rohadt oreóval is meddig szaroznak, már a többi gyárto rég kiadta és ezzel árulja a telefonjait. Ez mindig is gyengesége volt a Samunak, ezen a téren semmi változás. Nem kell egyet érteni, de illik elfogadni más véleményét, és nem savazni érte.
-
a510
aktív tag
Én nagyjából hiszek a gsmarena.com-nak ott az s8 akksiideje 84 óra a Honor 8 70 órájához képest. Ez nem kis különbség, és nem a Honor javára. Persze a napi használat lehet más, de nem hiszem, hogy ebből kijön az, hogy a Honor üzemideje jóval nagyobb.
-
Ja.... erre jó példa,hogy most az S8 dual a partneronál 164 és a fél éves duálokat úgy elviszik az aprón 145-150-ért,mint a huzat. S8+ 190 és 160-170-ért röhögve eladod. Sztm ha olcsó GSM-es boltos telót vesz az ember fél múlva sokkal kevesebb lesz a bukta,mint a hivatalos áfás,24 hónapos gyári garis boltból.
-
SkyS1gn
félisten
"FIGYELEM: A szerelvénykötés naplózása ki van kapcsolva.
A szerelvénykötési hibák naplózásának engedélyezéséhez a beállításjegyzék [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) kulcsát állítsa 1 értékűre.
Megjegyzés: A szerelvénykötési hibák naplózása kissé csökkenti a teljesítményt.
A szolgáltatás kikapcsolásához távolítsa el a beállításjegyzék [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] értékét.
" -
w333
félisten
Hogy csinálod ? nem értem ... milyen verzió ? nekem nagyon lassú !
Este 10 -kor kezdtem el és reggel 6 -ra sikerült letölteni
(#23907) SkyS1gn
A Samfirm az egész ROM -t tölti le !
És igen, és amikor Odin -al felrakod akkor a HOME CSC -t válaszd ki mert akkor megmarad minden (olyan mint egy OTA frissítés) ha a sima CSC -el rakod fel akkor pedig gyalul mindent a telefonról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged