- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
icemad #43004 üzenetére
Nem oldódott meg, elveszett látszólag minden, ami ki volt mentve a 100GB-os ingyenes tárhelyre, bármit csináltam vele, már csak az 5GB-ot engedte (ugyan felkínálja a 100-at is, de arra hivatkozva végül elutasítja, hogy már egyszer felhasználtam ennél a telefonnál). Mindegy, annyira sok energiát idő és kedv híján bele se öltem, van másik biztonsági mentésem.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
icemad #42933 üzenetére
A biztosítón keresztüli csere történhet akár vadiúj készülékre is, ez leginkább a régi mobil állapotától függ (nekem anno az S3 LTE-t egy másik színű modellre cserélték, az biztos nem volt megegyező az elődjével), a sima szervizes mobiloknál viszont általában csak alkatrészt cserélnek, nem teljes telefont.
Ha a kollégának szerencséje van, akkor kaphat új mobilt is.
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
icemad #42421 üzenetére
Mindkettőtöknél a rossz térerő és a folyamatos 4G (Wi-Fi helyett) az, ami szívja az aksit, enginev3.0 kollégánál pedig az ingázás miatti térerő gondok tehetnek be a jó üzemidőnek. Ezeken nem szabad csodálkozni, ilyen körülmények mellett a legtöbb hasonló paraméterű telefon ugyanezeket az akkumulátoros üzemidőket hozná.
Ha megfelelően be van állítva az S8/S8+, akkor egy átlagosabb felhasználó jobb üzemidőket ki tud hozni a ti általatok tapasztaltaknál, általánosan leírni viszont nem célszerű senki részéről, hogy sz@r az S8-ak aksija (tudom, nem így írtad), mert egyszerűen nem igaz. Minden a körülményektől függ (Wi-Fi, térerő, használati szokások, töltési gyakorlat).
-
mateglaj
tag
válasz
icemad #42390 üzenetére
Annyit nem nyomkodom egyébként a mostanit sem (Xiaomi Redmi Note 4), facebook, messenger, néha egy kis CoC meg Score Hero és ennyi, meg Spotify... Power bankom nekem is van, meg vannak power bankos tokok is, de nem hiszem, hogy egy csúcskategóriás telefon ne bírna ki egy napot ilyen használat mellett, nem sokat nyomogatom a telefont, de kíváncsi lennék, a többiek itt a fórumon hogy vélekednek, mert tényleg amennyi jót, annyi rosszat is hallok az akksiról....
Az általad javasolt szegmentáción sajna már rég túl vagyok, ha nem az S8-at, akkor a OP6-ot venném, más egyszerűen nem létezik a piacon, ami ilyen árban lenne, és teljesítmény és kamera szempontjából illene az elvárásaimhoz... -
sebgutkopf
őstag
válasz
icemad #42050 üzenetére
Főleg az egyénileg definiálható összetett parancssorok végrehajtása nagyon jó. Kimondok egy szót és egy csomó mindent beállít, ki/be kapcsol stb... egy hi Bixby és az általam kitalált utasítás kell.
A chrome is olyan buta androidon, hogy nem tud egy mozdulattal a lap tetejére menni (míg IOS alatt ez megy), de egy scroll to the top kérésre megteszi.
és még sorolhatnám. Ja tudhatna magyarul még jobb lenne. -
spider23
senior tag
válasz
icemad #42054 üzenetére
Van erre program az áruházban. BxActions a neve. Nekem az elemlámpát indítja, be- és kikapcsolt állapotban is. Zsebben viszont nem lehet véletlen bekapcsolni! Bármi mást be lehet vele erre a gombra állítani, sőt a hangerő gombot is lehet programozni vele. Szerintem hibátlan, nagyon régen használom. Fizetős hogy teljes funkcionalitással lehessen használni, de egy kávé árát simán megér. 😉
-
Trigo
csendes tag
válasz
icemad #40620 üzenetére
Ezzel egyetértek. Most hogy rákényszerített az élet (és a szerviz), hogy mindent újrarakja magamnak a nulláról, megjavult a repülő mód merülése, a nova launcher duplakoppja, a nova dokk sorának érzékelése, stb
Viszont ami fura, hogy a home gomb (vagy Kezdőlap gomb hivatalosan) érzékenysége változott. Legalábbis a legérzékenyebben volt és van most is, de keményebben kell nyomnom úgy érzem. De ez legyen a legnagyobb bajom -
Tomiii258
tag
válasz
icemad #40296 üzenetére
De azt.
Nekem max 2-3% eltéréssel mindig stimmel, töltés után annyi hiányzik, mint amit az itt látható %-ok kiadnak.Ráadásul rátöltés se okoz problémát, mert ezek a %-ok mindig a teljes akkutöltés %-ában vannak kijelezve, vagyis rátöltesz 50%-ot egyszer, akkor az itteni fogyasztás meg az akksiban lévő maradék 150%-ot ad ki.
Ettől csak az éjszakai repülő módos beakadások esetén volt eltérés, egyébkén a linkelt akksistat alapján oda is azt tippelem, hogy beakadt vmi.
-
mrThomi
addikt
válasz
icemad #40141 üzenetére
Azt vettem észre hogy ha pl üzit kapok, akkor is lejön a fehér, lehet nem is a messengernél kell keresni hanem ami az összes értesítésre érvényes...???!!Azért köszi neked is, ha valaki megtalálná szóljon
szerk: egy elég morbid kérdésem lenne
ugye használt a telóm, és van pár/több kisebb karc az üveghátlapon. Lehet velük valamit kezdeni ? néztem már üvegpolírt de nem tudom mennyire lenne hatásos. Annyira nem zavar de sajna az előző tulaj annyira nem vigyazott rá
-
ToBeY
nagyúr
válasz
icemad #40156 üzenetére
Köszi,megcsináltam,de a sötét szobában kisüti a szemem,szóval vissza kellett húznom így is manuálisan.
Ezzel S6 alatt nem volt gond szal fura...
És amúgy a helyet sem tudja belőni gps-ből,csak azt írja,hogy Budapest.Ezt is kézzel kellett megadnom (S6-nál ezzel sem volt gond) -
Mr.Silkó
veterán
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
icemad #38929 üzenetére
Természetesen, a felsorolt okok nagyban befolyásolják az üzemidőt. Én is rossz térerő mellett dolgozom sokszor, esik is rendesen a töltöttség nap közben, de nem is csodálkozom rajta. Nálam mondjuk mindig kihúzza a nap végéig a teló így is, ettől függetlenül előfordul, hogy napközben feldobom itthon a töltőpadra, de inkább csak kényelmi szempontból, nem azért, mert lemerülne estig mondjuk, hanem mert max töltöttséggel szeretek elindulni, főleg munkába.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
icemad #36479 üzenetére
De ollie kolléga és a kérdező is dual standby telefonról beszélt (a 2 SIM-es S8-ak is ilyenek), amire te gondolsz, az a dual active verzió, de az nagyon ritka a telefonok között, S8-ból nincs is olyan variáns.
Active dual standby, amit te írtál, az nincs. Vagy dual standby, vagy dual active van.
-
Ateszpapa
addikt
-
Ateszpapa
addikt
válasz
icemad #35192 üzenetére
Hogy lenne már csak töltéshez jó.
Én arra az USB OTG adapterre gondolok amit a készülékhez adtak.
Azt dugd be a VR szemüvegbe miközben a telefon már benne van, és abba dugd bele a vezérlőt.
De csak próbából dugj bele egy egeret, azt is felismeri.
Nekem egy Logitech F310 van, és azt felismeri a készülék. -
-
-
törölt tag
válasz
icemad #29794 üzenetére
Nem biztos, hogy egyből fr kell. Ezeket nézd át :
Eszk.karbantartó/tárhely/fent 3 pötty/tárhely beállítások /eszköz mem/gyorsítőtár adatok/.
Mennyire van tele a gyorsítőtár?1: Nézd át az alkalmazásokat
2:A fejlesztőiben a futó folyamatokat ellenőrizd.
3:A gyorsítőtárat üritsd a fent leirt módon
4: wcp
5:fr de előbb lépj ki a fiókjaidból vagy legalább nézd át a kódjaidat illetve készíts mentéseket. -
oroszlan12
tag
válasz
icemad #28277 üzenetére
Szia!én Dex-et használok.Dex-Max-ot is amióta megjelent.Eddig jó volt.1 hete viszont nem sikerült vmelyik programot vele beüzemelni.Már nem tudom melyiket.
Kodi miatt kezdtem használni rendesen teljes képernyős módban fut.
Annyi,h ugye frissíteni nem lehet hanem újra kell telepíteni a programot amit átalakítottál Dex-Max-al. -
janosibaja
őstag
válasz
icemad #28277 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok, de most vagyok túl egy nehéz meneten, amiben az S8-at próbáltam Samsung okostévével otthoni hálózaton (wifi + vezeték) összekötni.
Ez más ügy, amiről te beszélsz, tudom, de én úgy tapasztaltam, a Kodival Samsungon csak a baj van.
Viszont a Serviio például szépen együttműködik a Samsunggal.
-
Tibcsi68
tag
válasz
icemad #28158 üzenetére
Teljesen a gyári lezárások közül válogatok...De lehet, hogy megoldódott a helyzet!
Kitöröltem azt az egy megbízható helyet belőle, ami hozzá volt adva, és így úgy néz ki, jó lesz! Csak tudnám, hogy a munkahelyemen, ami kb 30 km-re van az otthontól (és az otthon volt a megbízható hely), miért nem volt jó, illetve akkor, amikor kikapcsoltam a helymeghatározást... -
sgeza
veterán
válasz
icemad #24324 üzenetére
Nem vitázni akarok, de ha tölti, az nem szinten tartás. Azért a 38% messze van a nullától! Nyilván kikapcsolt kijelzővel gyorsabban fogja tölteni, ezt senki nem vitatta.
Ahogy az előbb is írtam, a fényerő mértéke nagyban befolyásolhatja. Nekem nincs felhúzva maxra.
Egyébként mindentől függetlenül én például nem szoktam folyamatosan bekapcsolt kijelzővel menni, mert sokszor elegendő a hang. Úgy meg aztán tölti rendesen. -
válasz
icemad #24244 üzenetére
Ettől hitelsebbet most én sem tudok neked mutatni:
Pacee87 válasza insyde5 (#24208) üzenetére
Új
Válasz
Privát
2017-11-30 09:22:18Pacee87
(fanatikus tag)
Vízállóságról:
Még vásárlás előtt kértem néhány dologról információt a Samsung chat ügyfélszolgálatán, többek között arról, hogy akksi csere után marad-e az IP védettség.
CHAT AZONOSÍTÓ: 3112281
"Valóban csak hivatalos viszonteladóinktól vásárolt készülékek esetében tudjuk garantálni a regisztrálhatóságot. A regisztrációhoz kötött jótállás minden gyári meghibásodásra kiterjed, a tartozékokat leszámítva, viszont az akkumulátor is tartozéknak számít, tehát 1 éves jótállás vonatkozik rá. Zalaegerszegben található a legközelebbi márkaszervizünk a Sport út 1 sz. alatt és szervizeltetést követően az IP védelem természetesen megmarad."
Egy további érdekesség a garancián túli akksi cseréről: "• A termékregisztráció teljesen díjmentes, az akkumulátor cseréjének ajánlott fogyasztói ára pedig 20.000 Ft"[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- PlayStation 5
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest