-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
mateglaj #42426 üzenetére
Végeredményben ezért vagyunk itt.
Én nem akarlak rábeszélni semelyik telefonra, nyilván vannak még jó választások nagyjából ezen az árszinten (HTC U11, Xiaomi Mi8, Mix 2s, OnePlus 6, Huawei P10, Mate 9/10 Pro), de ezeknek mind van valami lemaradása az S8 pároshoz képest, én inkább a Samsungot választanám.
Ha az üzemidő fontos és a méret kevésbé szempont, akkor továbbra is a nagyobbik modellt javaslom. -
*Mukeey*
addikt
válasz
mateglaj #42395 üzenetére
Figyu az S8 egy rohadt jó teló.Mindent tud,állat scifi-n néz ki a mai napig,kamera top,kijelző eszméletlen.Hw még ma is élvonal.Viszont az akku valami katasztrófa,főleg kb. fél év után már erősen érezhető,kezdeti 5óra sot lassan 3,5 lesz.Főleg ahogy észrevettem a 4g-n netezés rettenet,ha nem wifin vagyok akkor 3óra sot sincs meg.(látom icemad kollégánál is ez van)
Inkább a +-t válaszd,az sokkal jobban bírja.
Egyébként ha az akku nem zavar,akkor jelenleg árban én nem tudnék jobb készüléket mondani.
Ahogy feljebb Mr.Silkó is irta,én is nagy cserélgető vagyok,minden volt már.Ez elött s7e volt,azt is sokáig megtartottam,ez is meglesz darabig. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
mateglaj #42388 üzenetére
Azért ne szomorodj el, a kolléga válasza – természetesen tiszteletben tartva azt – nem tükrözi a fórumos többség véleményét az S8 párosról.
Én tavaly május eleje óta használom az S8+-t, nekem nagyon bevált, olyannyira, hogy évek óta ez az első mobilom, amit eszem ágában sincs lecserélni, pedig nagy "gyűjtő" vagyok, ha (csúcs)telefonokról van szó. A nagyobbik modell akkuja picit jobban teljesít, nálam egy év után is simán kibír egy napot (egész éjszaka a töltőpadon pihen), a készenléti fogyasztása nem tökéletes, de egy hosszú nap után is marad estére mindig 30-40% tartalékom az aksiban, általában 4-5-6 órás kijelzőidőkkel. A kamera még mindig nagyon rendben van mobilos szinten, sok más konkurens nem tud ennyit 2-3 kamerával sem, éjszaka is jól muzsikál és a videós teljesítménye is impozáns. A kijelző az egyik legjobb a piacon, a konstrukció pedig időtálló, csak használj hozzá tokot. A fólia csak akkor fontos, ha kényes vagy a mikrokarcokra, nekem az elejétől kezdve anélkül van használatban a készülék, de komoly karcot nem szenvedett el (nadrágzsebben hordom). Nyilván vannak már a piacon hasonló vagy még jobb okostelefonok, de ez a mobil mostmár elég jó áron beszerezhető, kevés kompromisszumal. Én újra megvenném, ha visszautazhatnék az időben. -
icemad
nagyúr
válasz
mateglaj #42388 üzenetére
Nézd... Az s8 széria egy baromi jó cucc. Komolyan. A kamera a mai napig az egyik legjobb. Ez tény. De én már nem merek elindulni otthonról powerbank nélkül. Az igaz, hogy ez nem nagy kiadás a telefon árához képest, de tényleg jó lenne, ha egy fél napot kibirna. (reggel 7-től este 7-ig.) A kijelző tényleg a legnagyobb mókusvakítás, de ez már az s6 edgenél is így volt. Jó meg kontrasztos, de a lekerekített szélnek abszolút semmi értelme.
A helyedben írnék egy listát a kiszemelt telefonokról, amin beírod a pozitív és negatív dolgokat, plusz az árát. Így könnyebben döntesz.
S8 plusz: bivaly hardver, remek kamera, gyenge akku. És így tovább. Pl nézd meg a Huawei, Xiaomi, HTC telefonokat is.Ui. Nem vagyok egyik márka támogatója sem, csak leirtam a saját, személyes tapasztalataimat...
-
icemad
nagyúr
válasz
mateglaj #42383 üzenetére
Szerintem nézz körül... Nem rossz azért az s8 plusz (én azt használok), de az aksi idő gyalázat. Lehet, hogy jobban jösz ki egy felső kategóriás kinaival. Az edge kijelző is csak arra jó, hogy ne tudj rá normális fóliát/üveget venni rá. Biztos nekem esnek itt a fórumban ezért, de én azt ajánlom, hogy nézz meg más márkát is.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
mateglaj #40885 üzenetére
Az S8-S9 dilemma szerintem – amennyiben júliusban vásárolnál – az akkor esedékes árak alapján dönthető majd el. Most a sima S9 nem igazán éri meg a felárat az S8-hoz képest, de júliusra változhatnak annyit az árak, hogy más legyen ennek a kérdésnek a megítélése.
Dual SIM-es S8-at többnyire GSM boltból fogsz tudni beszerezni, vagy valamelyik külföldi online áruháztól, de utóbbinál is csak 1 év hazai garid lesz szinte minden esetben, a GSM boltos vásárlásnál pedig dual SIM esetén csak bolti garanciával számolj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Apple Watch
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest