-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
leslien #8292 üzenetére
Szerinted... Akkor áruld el légy szíves, hogy lehet a gyári launcherben alulra 5-nél több ikont kirakni kisebb méretben? Hogy lehet beállítani, hogy a képernyőn lefelé húzással megjelenjenek az értesítések? Sűrűbb ikon rács? És lenne még pár ilyen beállítás, ami szintén hiányzik, hogy könnyebb legyen használni...
-
zseko
veterán
válasz
leslien #6900 üzenetére
Arra tértem át
Úgy terveztem, hogy átmegyek a Datára és vele megveszem 140e előleget befizetve a telefont, a maradékot meg 6 havi részletre. De mivel nem ment egyszerűen, és a forgalmi előleget kifizetni meg marhára nem látom értelmét, ezért az lett a vége, hogy a számomat áttették a Datára, a telefont pedig megvettem egy összegben, ami mellé kaptam egy új sim kártyát, mert ugye így volt 259919Ft. Így meg abszolút semmi köze a Data csomaghoz, teljesen kártyásként lett véve. Még a kifüggetlenítéssel is olcsóbbra jövök ki mintha eleve kártyafüggetlenül vettem volna meg. Mert 'kókánygsmeket' ekkora értéknél azért már nem veszek számításba.
-
-
Soockit
aktív tag
válasz
leslien #6330 üzenetére
Most úgy őszintén szerinted ezt el tudom (vagy bárki?) dönteni?
A CIB mobilalkalmazásnál a CIB mobilalkalmazást szidtam, az összeakadás a mai napig nem tudom kinek a hibája, de a CIB-nél tudtak róla. A Sony Z3 után itt sok programleállás/fagyás van. Meglehetősen sok, és vannak köztük Google programok is amik azt gondolom (józan paraszt ésszel), hogy a legoptimalizáltabbaknak kellene lenni. Csak azért gyanakodom a telefonra, mert a Z3-nál nem volt ilyen, megint ott van a nagy változó, hogy ezen már Android 7 van. Tehát annyi a változó a képletben, hogy nehéz abból egyet kiemelni és azt mondani, hogy Ő a hiba forrása. -
Soockit
aktív tag
válasz
leslien #6327 üzenetére
Szia,
nem, meg van már jó ideje. Én azt sem mondom, hogy a telefon hibája, lehet a háttérben akadnak össze a programok (nem értek hozzá), csak volt ilyen példa. Anno a CIB mobilalkalmazásánál amikor csak PIN belépési lehetőség volt akkor nem tudtam beütni a Sony Z3 telefonon a kódot, csak mindig a bal felső első gombot érzékelte (véletlenszerűen osztotta ki a számokat), majd jeleztem ezt a CIB felé. Azt válaszolták, hogy a program vagy a Facebook Messengerrel vagy a Viberrel akad össze, ezt nem tudom, hogy kinek a hibája. Leállítottam az említett két programot és lám csoda, a CIB alkalmazása működött, utána újra elindítottam a másik két alkalmazást, és utána soha nem jött elő ez a hiba.
-
Dreadloord
senior tag
-
-
icemad
nagyúr
válasz
leslien #5983 üzenetére
Magamból indultam ki. S6 edgen egy darab karc sem lett 2 év alatt, pedig csak tokban volt. Ehhez jön még, hogy főleg gyárakban dolgozok, és nem nagyon vigyázok a telefonra. Ilyen környezetben nem is nagyon lehet. Ha a gg5 is bírja annyira, mint a 4, akkor nem lesz gond.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
leslien #5983 üzenetére
S7 edge-t folia nelkul hasznaltam, es igen is lettek rajta apro hajszalkarcok. (Tudom ez mar nem 4, hanem.5-os GG, de velemenyem szerint ez is karcolodik.)
Most ugy dontottem, hogy foliaztatok. A west endben tetettem ra a mobileoutfitters clear foliat.
iPhone 7 plus-omon is ez volt, brutal jo!
Picit gumirozottnak tunik, es a szeleken (edge reszen) is priman tapad.
6e, de megeri...szerintem. -
HUTCHDB
nagyúr
-
viera
őstag
válasz
leslien #4939 üzenetére
Ha nem gond akkor írnál véleményt a HTC 10-ről összehasonlítva az S8-cal?Nem szeretném lecserélni az S8+ telót csak a kíváncsiság hajt.Még az S7 Edge idejében szerettem volna HTC 10-et,csak annyira későn hozta be a Telekom,hogy nem tudtam tovább várni.Így lett az S7,de nem bántam meg.Főleg az AMOLED kijelző fogott meg,nem kell már ips.
-
-
-
-
-
-
törölt tag
válasz
leslien #2112 üzenetére
+1
Viszont a kisebb s8 tagadhatatlanul a világ legkisebb 5,8" telefonja, nem sokkal rosszabb üzemidővel.
Megértem azokat is akik azt veszik, vannak érvek mellette. Én amikor megláttam a pluszt, egyből döntöttem, nem is volt kérdés. Kicsit hosszabb mint az s7e de nem zavaró. Az egész úgy ahogy van pont jo méret nekem, legalábbis a amíg a demo darabot fogdostam.
Jövő héten szerintem lesz egy sima is, van egy lejárt redem, kap egyet anya is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest