- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
balika333
tag
S8 Dual Simes érkezett frissítés, QF7 -> QG5. Van valami érdembeli váltózás?
-
balika333
tag
válasz
ckaresz122 #10689 üzenetére
Köszönöm a válaszod, akkor nem egyedi a probléma. Azt hittem egyedi. Frissebb szoftverrel is ilyen vajon?
600700: nem a tévesztés a gond hanem egyszerűen mintha oda sem raknám az ujjam. Nem reagál rá. A hívás gond nagyon ritka eddig kétszer fordult elő.
-
balika333
tag
Sziasztok.
Valaki tapasztalja az alábbi anomáliákat vagy csak engem tüntet ki a telefon:
1. Néha nem veszi be az ujjlenyomatot. Ilyenkor fel kell oldanom más módszerrel a telefont, majd kikapcsolom a képernyőt és működik. 2 naponta egyszer eljátsza.2. Kb havonta egyszer nem mennek ki a hívások. Hívok valakit és a tárcsázásnál megáll és több percig nem történik semmi. Csak a Repülő be kikapcs vagy újraindítás használ. Nagyon ritkán jön elő eddig kétszer találkoztam vele.
S8 Dual Sim, QF7 szoftver.
Köszönöm
-
-
balika333
tag
Tálaltam van a honlapon netes rendelési lehetőség. Csak a bolt tulajdonosa egy amerikai cég, ami a kinti nyilvántartások szerint nem működik. Ez tart még vissza. Bár lehet bemegyek holnap és személyesen átnézem a telefont van e hibája. Ha nincs akkor még eldönthetem megveszem e.
-
balika333
tag
válasz
Ateszpapa #4008 üzenetére
Az a baj, hogy a FirstPhone is csak gyári samu garis telefont árul. Tehát ott sincs Dual Simes készülék. Valószínűleg nem is lesz. A garancia különösebben nem érdekel, személyesen venném át a boltban a készüléket, így a piros/recsegős kijelzőt legalább tudnám tesztelni. Túl sok jót nem hallottam a Partnero-ról, viszont kb 10 éve mikor Nokia telefont vettem tőlük akkor minden rendben volt.
-
balika333
tag
válasz
#67656192 #3998 üzenetére
Csak kb mennyi lesz fél év múlva? Olyan 170-180 környéke? Lehet várni kellene még egy kicsit. Gondolkodóba estem
A bolti garancia különösebben nem érdekel, ezt a kockázatot ígyis úgyis futni fogom. A mostani S7 edge DS 2 hét múlva 1 éves lesz. Vajon jobban járok ha most adom el, mint később?! Átrágom még magam rajta.
-
balika333
tag
Sziasztok.
A Partnero GSM-nél megjelent az S8 Dual Simes készülék. Amióta két sim kártyát használok, azóta csak a dual telefonok jöhetnek szóba. Ne ezen felbuzdulva vennék is egyet. Lenne pár kérdésem, melyben szeretném a segítségeteket kérni:
- mennyire veszélyes a kék szín? Néztem YT videókat, egészen jónak tűnik, élőben nem tudom mennyire necces. Ami még tetszik az a sima szürke. Mit gondoltok?
- Partneronál van-e 3 napos csere garancia ha ne adj Isten baj lenne? A honlapjuk elég gyér, nem tudom hogy állnak hozzá a kérdéshez.
- Mivel Dual SIM-es így abba beletörődtem, hogy csak bolti gari lesz, aminek kérdéses az érvényesíthetősége. Van valakinek tapasztalata a bolttal?Segítségeteket köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest