Hirdetés
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
balika333
tag
S8 Dual Simes érkezett frissítés, QF7 -> QG5. Van valami érdembeli váltózás?
-
balika333
tag
válasz
ckaresz122 #10689 üzenetére
Köszönöm a válaszod, akkor nem egyedi a probléma. Azt hittem egyedi. Frissebb szoftverrel is ilyen vajon?
600700: nem a tévesztés a gond hanem egyszerűen mintha oda sem raknám az ujjam. Nem reagál rá. A hívás gond nagyon ritka eddig kétszer fordult elő.
[ Szerkesztve ]
-
balika333
tag
Sziasztok.
Valaki tapasztalja az alábbi anomáliákat vagy csak engem tüntet ki a telefon:
1. Néha nem veszi be az ujjlenyomatot. Ilyenkor fel kell oldanom más módszerrel a telefont, majd kikapcsolom a képernyőt és működik. 2 naponta egyszer eljátsza.2. Kb havonta egyszer nem mennek ki a hívások. Hívok valakit és a tárcsázásnál megáll és több percig nem történik semmi. Csak a Repülő be kikapcs vagy újraindítás használ. Nagyon ritkán jön elő eddig kétszer találkoztam vele.
S8 Dual Sim, QF7 szoftver.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
balika333
tag
válasz
-Arthas- #6348 üzenetére
Nekem sem működik kint napfény alatt. Ezért van az ujjlenyomat olvasó is bekapcsolva így azzal oldom amelyikkel szimpatikus. Kint napfényben annyi fény éri szerintem az értékelőt hogy képtelen ellenőrizni a szemed. Ekkor marad az ujjlenyomatos megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
balika333
tag
Tálaltam van a honlapon netes rendelési lehetőség. Csak a bolt tulajdonosa egy amerikai cég, ami a kinti nyilvántartások szerint nem működik. Ez tart még vissza. Bár lehet bemegyek holnap és személyesen átnézem a telefont van e hibája. Ha nincs akkor még eldönthetem megveszem e.
-
balika333
tag
válasz
Ateszpapa #4008 üzenetére
Az a baj, hogy a FirstPhone is csak gyári samu garis telefont árul. Tehát ott sincs Dual Simes készülék. Valószínűleg nem is lesz. A garancia különösebben nem érdekel, személyesen venném át a boltban a készüléket, így a piros/recsegős kijelzőt legalább tudnám tesztelni. Túl sok jót nem hallottam a Partnero-ról, viszont kb 10 éve mikor Nokia telefont vettem tőlük akkor minden rendben volt.
-
balika333
tag
válasz
#67656192 #3998 üzenetére
Csak kb mennyi lesz fél év múlva? Olyan 170-180 környéke? Lehet várni kellene még egy kicsit. Gondolkodóba estem
A bolti garancia különösebben nem érdekel, ezt a kockázatot ígyis úgyis futni fogom. A mostani S7 edge DS 2 hét múlva 1 éves lesz. Vajon jobban járok ha most adom el, mint később?! Átrágom még magam rajta.
-
balika333
tag
Sziasztok.
A Partnero GSM-nél megjelent az S8 Dual Simes készülék. Amióta két sim kártyát használok, azóta csak a dual telefonok jöhetnek szóba. Ne ezen felbuzdulva vennék is egyet. Lenne pár kérdésem, melyben szeretném a segítségeteket kérni:
- mennyire veszélyes a kék szín? Néztem YT videókat, egészen jónak tűnik, élőben nem tudom mennyire necces. Ami még tetszik az a sima szürke. Mit gondoltok?
- Partneronál van-e 3 napos csere garancia ha ne adj Isten baj lenne? A honlapjuk elég gyér, nem tudom hogy állnak hozzá a kérdéshez.
- Mivel Dual SIM-es így abba beletörődtem, hogy csak bolti gari lesz, aminek kérdéses az érvényesíthetősége. Van valakinek tapasztalata a bolttal?Segítségeteket köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+