- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz
janosibaja #19818 üzenetére
Hol van ez a dupla kopp dolog?
-
dkovizoli
addikt
válasz
janosibaja #19818 üzenetére
Ezt aláírom. Meg a novába beleszokott kerülni a pixelek újdonsága is előbb-utóbb.
-
dkovizoli
addikt
válasz
janosibaja #19778 üzenetére
Köszi. Ezek már jók valóban. Viszont nekem a pixel 2 launchere még mindig nem megy. 8plusz. Nova bezavarhat? Vajon más telón is működik?
-
Gabmami
tag
válasz
janosibaja #19778 üzenetére
Köszi szépen! Nagyon király!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
janosibaja #19516 üzenetére
Nemtudom, Nexus 6P-n használtam azt.
Más: messengerre felvillanó szélek még mindíg nem lehet?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
janosibaja #19514 üzenetére
Ez a Pixel 1-é egyébként a Live Earth is igen szép.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
janosibaja #19512 üzenetére
Nem, de most nézem amit linkeltem tiszta szarok... írja a cikkben hogy az esős háttér is leszedhető de nem
note 8-hoz:
"this wont be happening without root and a port of the note8 system ui and framework." -
SkyS1gn
félisten
válasz
janosibaja #19509 üzenetére
-
SkyS1gn
félisten
válasz
janosibaja #19445 üzenetére
A moddolt többmindent tud de elvileg fagy S8-on nekem a sima van.
(#19455) kisdobos0111 persze ha csak a launcher kell
-
SkyS1gn
félisten
válasz
janosibaja #19440 üzenetére
Én is csak az első Pixel élő háttérképeit használtam, meg most ezt... Nexuson is meg S8-on is mindig Pixel launcher volt fennt. Anno megvettem Novát én is de már nem szórakozok órákat hogy állítgassak ilyeneket, meg úgyis Google féle lenne szóval...
Felrakod a P2 launchert(linkeltem), a Google háttérképek appot play-ből, meg a P2 új élő háttereket(linkeltem) ez beépül a google háttérképet közé.
Van pár ami crashel de jó sok működik... ha fekete képernyőd lesz akkor restart.
-
martin0297
tag
válasz
janosibaja #19374 üzenetére
Amint behelyezel egy mem.kártyát, a kamera első induláskor utána kiírja,hogy memkarit érzékel, lehet e ez a közeljövőben az alapértelmezett mentési hely. Erre böksz egy okét, és egyből oda mennek a képek
Samsungos kártyák az EVO osztályból jók a telóhoz, hozzák a sebességet, így nem lassít
Videók is oda mennek egyből, de nem probléma EVO+ kártya a 4k videót is simán engedi magára -
sasa134
addikt
válasz
janosibaja #18976 üzenetére
ezt honnan tudod?
-
Trigo
csendes tag
válasz
janosibaja #18825 üzenetére
Jaja, azt sehogy se lehet kikapcsolni tudtommal. Mármint root nélkül szerintem tuti nem (azzal meg passz). Az gyári alap benne (lehet biztonsági cucc, hogy tudd hogy tölt). Az LM-ben megnéztem most, felül tudja írni, hogy pl villogjon amilyen tempóban akarom, vagy más színnel világítson, de kikapcsolni nem tudja.
Engem mondjuk ez sosem zavart.Illetve le lehet kapcsolni cakk pakk a Led-jelzéseket, és úgy megszűnik a gondod.
-
bigdady
nagyúr
válasz
janosibaja #18806 üzenetére
-
bigdady
nagyúr
válasz
janosibaja #18803 üzenetére
Nálam egyelőre bejött ez a light manager. Igen nekem írta hogy kuka az app a vélemények alapján. De nem igaz. Mondjuk a színek hiába lehetnek egyediek ha kb 8 alapszint tud a teló ledje.
A reklám meg nem érdekel mert egyszer beallitom utána sosem lepek be az appba -
marquuard
veterán
válasz
janosibaja #18770 üzenetére
Újra felraktam, így sem működik. Továbbá érdekes, hogy a világító szélek sem működik, hiába van bekapcsolva értesítéseknél.
Egyetlen app sincs letiltva.
-
marquuard
veterán
válasz
janosibaja #18767 üzenetére
Igen, mindkettő pipa. Kisegítő lehetőségeknél kell valamit bekapcsolni? Úgy sem reagál, ha az összes Bixby szolgáltatást engedélyezem a Home kivételével.
-
törölt tag
válasz
janosibaja #18700 üzenetére
Van, csináld meg, minden szeméttől mentes lesz.
Azon múlik a siker, hogy utána, hogy lakod be. -
válasz
janosibaja #18700 üzenetére
Nem értelek. Ha minden klappol, minek tennéd újra?
Unatkozol? -
törölt tag
válasz
janosibaja #18682 üzenetére
Nem kell félned, a gyalulással minden kimegy,nem marad semmi a telefonon, sehol, teljesen alap állapotba kerül minden, még a beépitett appok is, sokat a playbok fog felzárkoztatni a telefon miután újra felállt.
Néha a telefon készít mentéseket, ill partíciókat(ext...tehát külső) tárolóra. Ha nagy a baj, akkor érdemes lehet az sd-ről lementeni fontos dolgokat és azt is újraparticionálni, formázni, javasolt a telefonnal.
Ha nem használsz sd-t akkor nyilván ez nem feladat.
A simet nem muszáj kivenni, de előfordult ebből is anomália (nem s8-con), igazából nem tart semeddig, ha az sd-t úgyis kiveszi az ember.Az viszont fontos, amit #sgeza irt: ha belső tárolón vannak fontos adataid( fotók, videók, stb) akkor azokat mentsd pc, otg, stb-re,mert azok is el fognak tünni.
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #18682 üzenetére
Nem kell kivenni a SIM kártyát, szerintem az sd-re gondolt. A gyári reset mindent töröl, nem kell aggódnod maradványok miatt. Sőt, mentsd is le azokat az adatokat, amikre szükséged van (képek, videók, dokumentumok, stb.), mert minden törlődik a belső tárhelyről!
Ha recoveryből nyomsz resetet, akkor ahogy kolléga is írta, a biztonság kedvéért előbb lépj ki a Google fiókodból! Bár ennek inkább akkor van jelentősége, ha el akarod adni a készüléket. Ha nem lépsz ki, és a recoveryből nyomsz resetet, akkor indítás után kérni fogja biztonsági okból a korábbi Google fiókod belépési adatait. Tulajdonképpen ez a te esetedben most mindegy, de úgy a tisztább. -
törölt tag
válasz
janosibaja #18678 üzenetére
Kb ua, csak az első (gy.a.v)kilép helyetted a fiókokból.
Szerintem a recoveryt(wdfr) válaszd, én azt preferálom mindkét kártya kivétele mellett, mert ha van ext partíció, akkor az ugrik, amellé nem kell wcp, de ha akarod, nem árt. Belakáskor újként lakd be, ne a mentésekből.
Miután mindent lefrissitett jöhet a BK, majd a 3rd party appok és az alapvető gondos beállítások. -
SharpSA
veterán
válasz
janosibaja #18650 üzenetére
Nagyobb volt az alsó, mint a felső? Frissítés után nekem is úgy volt.
-
SharpSA
veterán
válasz
janosibaja #18619 üzenetére
Remap buttons menüben:
Button
- Bixby:
-- Standard Action
--- Single press: Back
--- Double press: Fullscreen on/off
--- Long press: taskmanager
-- Action on lockscreen
--- Single press: Disabled
--- Double press: Flashlight (System)
--- Long press: Do not disturb (silent)- Volume up: nincs aktiválva
- Volume down:
-- Standard Action
--- Single press: Volume down
--- Double press: Disabled
--- Long press: Take screenshot
-- Action on lockscreen: nincs aktiválvaExtras
In pocket: bekapcsolva
During call: bekapcsolva
Peek actions: kikapcsolvaLong press time: 500ms
Double press time: 250msSzerintem neked a két utolsó érték lesz a probléma. A double press time mindig legyen kisebb, lehetőleg feleannyi, mint a long press time. Ja és a double press time-ot ne vedd le minimumra, mert akkor megint nem lesz jó, ezt tapasztaltam.
-
SharpSA
veterán
válasz
janosibaja #18613 üzenetére
És a control mode-hoz szükséges mindkét feltétel be van állítva?
-
SharpSA
veterán
válasz
janosibaja #18608 üzenetére
Nálam a rövid nyomáson továbbra is a hangerő szabályozás van, a hosszú nyomásra raktam a képernyőkép készítést. Így minden rendben működik. Te hogy állítottad be?
-
SharpSA
veterán
válasz
janosibaja #18601 üzenetére
Én bxActions-t írtam, ebben az appban van meg ez a lehetőség, hogy a hangerő rövid, hosszú és dupla nyomására is lehet akármit rakni.
-
SharpSA
veterán
válasz
janosibaja #18564 üzenetére
Képernyő mentést lehet rootolt és nem rootolt készülékre is beállítani. Utóbbi prémium funkció (alulról a 6.) és csak akkor működik, ha a készülék eleve tudja. Nálam működik utóbbi, be is van állítva a hangerő le hosszú nyomásra.
-
hunluigi
senior tag
válasz
janosibaja #18517 üzenetére
Ez nem lehet jó neked?
-
SharpSA
veterán
válasz
janosibaja #18517 üzenetére
Én a számítógép tartó tetejére raktam az elosztót, kicsit kell csak nyújtóznom és elérem. Mivel nem kell minden nap, így nekem megfelelő. Egy rövid hosszabbítóval vagy elosztóval te is meg tudod oldani, ha akarod.
Az biztos, hogy USB-s kapcsoló nincs, viszont van olyan usb hub, amelyik kapcsolós és lehet neki külső tápot adni. Viszont azzal sem lesz tökéletes a töltés, nekem van ilyen kapcsolós usb hubom. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #18498 üzenetére
Szívesen!
-
SharpSA
veterán
válasz
janosibaja #18512 üzenetére
Miért nem jó az, ahogy én is használom? Alapvetően tartó, de ha kell, akkor kapcsolom neki a tápot. Számítógépbe, főleg annak előlapjába nem érdemes csatlakoztatni töltés célból a készüléket.
-
SharpSA
veterán
válasz
janosibaja #18490 üzenetére
USB-s dugalj? Nem. Ahogy már láttad az egyik linken maga a 230 V-os dugalj a kapcsolható, amibe az USB-s töltőt dugod bele.
Számítógép vagy USB elosztó nem ad ki annyi ampert amennyi kell a normál töltéshez, ráadásul nem is tesz jót a számítógépnek, ha állandóan töltésre van használva annak gyengébb áramköre. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #18494 üzenetére
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Bárhol kapsz ilyet, elektronikai üzletekben, barkács áruházakban, Tesco, Auchan, stb..
-
SzlobiG
félisten
válasz
Sgeza: Szintén vmi 3k-ert vettem olyat en is.
-
SharpSA
veterán
válasz
janosibaja #18487 üzenetére
Létezik kapcsolós dugalj. Én azzal használom a vezeték nélküli töltőt. Persze közel van az elosztó.
-
$atirka
őstag
válasz
janosibaja #18377 üzenetére
Nincs gond, nem vagyok sértődős
Mondjuk annyira nem tartok a letölthető tartalmaktól, meg úgy gondolom itt már egész jól megálljt lehet parancsolni egyes applikációknak, hogy mit is engesz meg, rajtad (is) múlik.
Persze már nagyjából mindenre van ingyenes app... Kivéve a bk disablerMr. Silkó
Talán igazad van, ebbe nagyon bele sem gondoltam, nekem csak a bixby gomb tiltása volt előttem...
Lehet mégis megpróbálom! -
$atirka
őstag
válasz
janosibaja #18366 üzenetére
Gondoltam, hogy ezt valaki meg fogja szólni, de nyugalom, nem ez lenne az első megvásárolt app-om, viszont annyit nem ér nekem a dolog, hogy pénzt adjak érte.
-
Oplex
tag
válasz
janosibaja #18262 üzenetére
Ezt tudja a Galéria is, a képeknél (albumban) "bele kell nagyítani" és akkor úgy jelennek meg a képek, ahogyan leírtad.
-
N.otorious
senior tag
válasz
janosibaja #18020 üzenetére
Igazából nem sok mindent csináltam vele, a Médiahangerő szabályozása be van kapcsolva, ennyi...
-
dnelb
veterán
válasz
janosibaja #18031 üzenetére
ez nem egyedi hiba amugy, nálam is így van , csatlakozás után manuálisan maxra kell tolni a médiahangot, figyelmeztet is stb.. csak mivel én nem telefonálok autóban így nem zavar..
korábban pl ha lekapcsoltam a motort akkor nem találták meg egymást, akkor meglett mondva az itteni okosak szerint hogy természetesen a kocsim a szar, mert az s8 annyira hibátlan szuper hogy nem lehet ilyen .. aztán hoppá a frissítés csendben kijavította.lehet majd jön erre is
G5-el nekem is problémamentes volt amugy minden bt cucc..
-
firemanus82
senior tag
válasz
janosibaja #18031 üzenetére
Kínai klón HU. Nem szinkronizációs vagy hangerő gondom van hanem az h nem tudom biztonságos eszközként hozza adni illetve minden csatlakozáskor párosítanom kell. A korábbi LG G5-nel ez simán működött.
-
N.otorious
senior tag
válasz
janosibaja #17972 üzenetére
-
N.otorious
senior tag
válasz
Azt hittem megjelenik, majd holnap megnézem.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Én régebben használtam a volume ace programot. De, hogy bt van-e benne, azt nem tudom.
-
bigdady
nagyúr
válasz
janosibaja #17937 üzenetére
Ez oké csak nekem rádiózás közben kéne ugyanez... vagyis oké hogy ekkor is felveszi a telefont de waze nem megy rádió közben nekem az a bajom ezt nem tudja Android.
Közben megpróbáltam 2016 a gyártása a fordnak és a csúszka nálam sem aktív. -
N.otorious
senior tag
válasz
janosibaja #17934 üzenetére
Ez a gyárit módosítja, mikor rámész a hangerő szabályzásra, mellette lesz egy fül, és ott több minden fog megjelenni, mint eredetileg.
-
bigdady
nagyúr
válasz
janosibaja #17934 üzenetére
Ja auxon kirakja persze én rádiózás közben gondtam hogy úgy nem tud hívást szimulálni és akkor bluetoothon hangot adni.
-
bigdady
nagyúr
válasz
janosibaja #17911 üzenetére
Na azt hogy sikerült? Mert nekem a waze nem tud bluetoothon hangot (Android nem tudja azt mondták nincs is rá menüpontot a wazeban mint iphonenál)
-
N.otorious
senior tag
válasz
janosibaja #17922 üzenetére
Úgy keresd, hogy közben csatlakozol egy hangszóróra.
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #17883 üzenetére
Nagy jelentősége nincsen, ha működik neked, de egyetlen egy bixby-t elég engedélyezve hagyni, ha jól emlékszem, akkor a voice-t. A többi mind tiltva lehet, menni fog a remapper. Egyébként van vagy 8 bixby cucc, csak nem mindegyik elnevezése kezdődik ezzel a szóval.
-
N.otorious
senior tag
válasz
janosibaja #17900 üzenetére
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #17908 üzenetére
Szívesen!
-
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja #17910 üzenetére
A Waze szól nagyon halkan a Bluetoothon keresztül.
Bocs a dupláért. -
bigdady
nagyúr
válasz
janosibaja #17908 üzenetére
Este kipróbálom nekem a Ford sync-nál működik-e
-
válasz
janosibaja #17904 üzenetére
Csak csatlakozás után lehet állítani.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #17904 üzenetére
A kapcsolat létrejötte előtt nekem is inaktív a csúszka, de amint csatlakozott egymáshoz a telefon és - jelen esetben - a HiFi, aktív lett. Utána bontva a bluetooth kapcsolatot, megjegyzi a beállítást a teló, ezt is kipróbáltam.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #17900 üzenetére
"Az igazi az lenne, ha más hangerőn lehetne beállítva a médialejátszás a mobilon, és más Bluetooth-on. Nincs erre megoldás?"
Pont erre lenne hivatott a többször is emlegetett beállítás. Most gyorsan kipróbáltam a bluetooth-képes Sony HiFi-mmel: ahogy összekapcsolódik a HiFi-vel a telefon, aktív lesz a csúszka.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #17891 üzenetére
Véleményem szerint pont, hogy be kéne kapcsolni az előbb leírt helyen a médiahangerő szinkronizálását (nálam nem aktív éppen a screenshoton, ez ne tévesszen meg).
-
icemad
nagyúr
válasz
janosibaja #17891 üzenetére
Innen lépj egyet vissza, jobb felső sarokban nyomj a három pöttyre.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #17884 üzenetére
-
válasz
janosibaja #17722 üzenetére
A Samsung Billing kell hozzá, nekem is le volt tiltva disabler-rel.
Utána lehet választani, hogy a telefonszámára terhelje az összeget, vagy kártyával fizetsz.
-
zermi
aktív tag
válasz
janosibaja #17598 üzenetére
Ment privi.
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #17599 üzenetére
Exportáld ki a SIM névjegyeket, importáld a Google fiókba (pc-n mondjuk, de talán a telefonon is áttehető), és ott tedd rendbe mindet (mármint a Google fiók címtár kezelésénél, szerintem így a legegyszerűbb)! Van olyan is, hogy azonosak egyesítése. De ezzel vigyázz, egyesével nézd át, hogy miket akar egyesíteni, mert nem biztos, hogy mindet jól gondolja!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #17542 üzenetére
Szerintem erre gondolsz: névjegyek, 3 pötty felül, névjegyek kezelése, névjegyek szinkronizálása.
-
törölt tag
válasz
janosibaja #16800 üzenetére
Nekem megvan mindkét s7e, a lányaimnak adtam, nincs szégyenkezni valója az s7e-nek, se kamerában, se üzemidőben, se semmiben.
Az s8 más, újabb, divatosabb, tovább lesz támogatva stb, de... -
kaisers
aktív tag
válasz
janosibaja #16797 üzenetére
Csak azért nézegettem, mert többen is kerestétek.
Xda-n még érdemes körülnézni ott olvastam egy topikban róla, de ha jól emlékszem azt írták, hogy root nélkül nem fogjuk tudni működésre bírni. Bár lehet rosszul emlékszem. -
kaisers
aktív tag
válasz
janosibaja #16716 üzenetére
Esetleg ez?
-
Piwi
veterán
válasz
janosibaja #16656 üzenetére
szuper,köszönöm szépen a segítséget,természetesen a többieknek is ( Mr.Silkó és sgeza )
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #16644 üzenetére
Ez így elég harmatos, a SoT-od (aktív kijelzőidő, második kép) nagyon kevés, még úgy is, hogy másfél nap alatt hoztad össze.
Az Mi Band Tools is rengeteget kiharapott nálad az akkuból. Nekem is van régebbről egy Band 2-m, bár egy hónapja nem vettem már elő, de amikor aktívan használtam, akkor se nagyon fogyasztotta az akkut, pedig minden értesítés be volt kapcsolva, folyamatos bluetooth kapcsolat mellett.
-
viera
őstag
válasz
janosibaja #16521 üzenetére
Még túl sokat nem használtam,de eddig tetszik.
Nekem monitorra (egy HDMI-s) van rákötve HDMI közösítővel.
Nem akartam mindig átdugdosni a kábelt ezért oldottam meg így.
Van rajta egy kapcsoló ami 1-es állásba PC,2-esbe DeX.
Ha átkapcsolom egyből elindul,ha csak netezek otthon meg fórumozok akkor nem is kell bekapcsolnom a PC-t.
Most is DeX-ről írok,közben tölti a telót is.Van rajta egy beépített ventilátor mint a vezeték nélküli töltőben.
Nem minden támogatja a teljes képernyős nézetet,de a DeX Max alkalmazással ezt is meg lehet oldani.
Egy hete használom még van ennyi időm,hogy eldöntsem megtartom e.
Én a Telekom webshopról rendeltem.Ott 40e ft,de volt Coop-os kuponom amivel lejött belőle 10e.
Általában 35 körül árulják máshol,de 30-at szerintem megér.
Később még biztos frissítik,de szerintem már most is egész jó.
Ha valami még eszembe jut,meg több lesz vele a tapasztalatom akkor leírom.
Még annyi,hogy van olyan oldal amit mobilnézetben nyit meg,de csak ki kell pipálni az Asztali webhely kérésé-t. -
thamasz
senior tag
válasz
janosibaja #16498 üzenetére
Szerintem teljesen jól gondolod. Én azokat az appokat tettem kivételbe aminél fontos számomra hogy gyorsan és automatikusan megkapjam az értesítéseket. Gmail whatsapp időjárás naptár, stb. Az akku kímélés miatt kapcsoltam be, az adat forgalom kevésbé volt nálam szempont. Nem zavar pl. ha a play store csak wifin jelez hogy van frissítés vagy ha megnyitom. Út közben nem hiányzik.
-
zseko
veterán
válasz
janosibaja #16433 üzenetére
Félreértettél, én nem mondom hogy rossz. Aki sokat navigál autóban, annak pedig valószínűleg valóban megéri. Ha sokat kellene használnom, én is elgondolkodnék rajta, mert a kialakításából adódóan láthatóan stabilabb, mint az ablakra tappancsos megoldás, viszont pár havonta max. négy-öt órányi navigációért irreálisan drága. Az alap rögzítés ára kis kompromisszummal még esetleg el is fogadható lenne, mivel valóban egyénibb, stabilabb, mint a tappancsos. (Más kérdés, hogy valószínűleg minimum 5x-ös szorzó van az önköltségi és az eladási ár között). De ezért 30+ ezret elkérni, hát... ne haragudj, de nevetséges. Ezen látható egyébként az is amit írtam, hogy az usb csatlakozón fekszik fel alul a telefon. Szvsz. ez egy idióta megoldás, de ez a saját véleményem erről.
Peace -
zseko
veterán
válasz
janosibaja #16123 üzenetére
Megnéztem ezt a Brodit. Egyrészről úgy tűnik, valóban igen stabilan áll, ez tetszik, de aztán tovább néztem, és másrészről nevetséges az aktív tartó ára. Na meg nem is merném úgy feltenni egy telefonomat sem, hogy az usb csatlakozó az egyik rögzítő rész. A passzív tartó meg kapásból ki is esik, mert a képek alapján tokkal használhatatlan. Az ötlet jó, a megvalósítás egyik fele viszont nem tetszik.
-
Pubilol
tag
válasz
janosibaja #16298 üzenetére
Úgy, hogy a legnagyobb fogyasztó a kijelző, így az indikálja a legjobban az akkuhasználatot. Meg gondolom nem az a lényeg, hogy mennyit bír készenlétben, hanem hogy aktív használat mellett mit bír. Nekem pl. 2%-ot merül 7-8 óra alatt készenlétben a telefon, és ebből kiindulva tök mindegy, hogy 4% vagy 2% töltöttségen rakom töltőre.
-
Pubilol
tag
válasz
janosibaja #16292 üzenetére
Beállítások - Eszköz karbantartása - Akkumulátorhasználat - listából kikeresed a Kijelző pontot. Itt mutatja pontosan a bekapcsolt idejét a kijelzőnek.
-
válasz
janosibaja #16292 üzenetére
Mindenkinek egyéni a SoT, pont azért írtam le a részleteket is, mert így árnyaltabb a kép. Egyébként nálam is megy a BT, és szintén Mi Band 2-vel (ezt kifelejtettem).
Szerintem az én felhasználási szokásaimmal, kifejezetten jónak mondható az üzemidő. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #16272 üzenetére
Köszönöm, ránézek!
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #16224 üzenetére
Az a baj a google térkép offline funkciójával, hogy irgalmatlan nagy méretű egy adott terület! Szerintem full gagyi ez a funkciója. Akkor már inkább az igo vagy here, ha mindenképp offline kell. Nekem még fent van a maps.me, nagyon jó a térképe, a navigációs funkciója is egyre fejlődik, bár még csak kevés lehetőség van benne, és szerintem a tervező algoritmuson is kell még javítaniuk. De például tudja a forgalmi infót is!
-
bubibaba31
tag
válasz
janosibaja #16224 üzenetére
Ok, köszi
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #16147 üzenetére
Nem vagyok én moderátor! Ahogy rólad sem gondolom, hogy Brodit-ügynök lennél.
-
racerx
őstag
válasz
janosibaja #16147 üzenetére
Tokkal nem menne bele, max 10mm vastag, és 77mm széles. Neo Hybridben vastagabb/szélesebb sztem
-
racerx
őstag
válasz
janosibaja #16139 üzenetére
Esélytelen, aktív tartó volt, töltővel egybeépítve (amiből a töltőt kioperáltam), teljesen más méretek. De ahogy nézem, állítható nincs a Broditnak ami jó lenne, tokkal meg nem megy bele.
-
racerx
őstag
válasz
janosibaja #16123 üzenetére
Köszi, Broditot ismerem, nem is gondoltam rá, pedig még ma is használok egy brodit töltőt, amit még a Htc Desire - hez vettem, anno 6 éve. Egy aktív tartóból mentettem ki, (hol van már az a teló.....),de a mai napig fullra tölt mindenféle telefonomat. Igaz asszem majd 20 volt. Körülnézek a Broditnál, csak most jobb lenne vmi univerzális, mert addig biztos nem lesz meg az S8 mint a Desire
. Beszerelni meg be tudom, mindet igy oldottam meg ahogy írtad.
-
alasoh
aktív tag
válasz
janosibaja #15904 üzenetére
Szia!
Köszi, megnézem... -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
janosibaja #15906 üzenetére
Az előző mobilomon én is Nováztam, de az S8-on pár téma kiakasztotta. Ha viszont most frissítették akkor ismét felteszem. Én még teljes áron vettem meg de megérte.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
janosibaja #15804 üzenetére
Ma frissült a Nova.
Na akkor megy is fel megint. Eddig nem használtam mert problémás volt pár téma alatt.
Jól értem hogy Nova alatt kevesebb lesz a készenléti idő? -
dkovizoli
addikt
válasz
janosibaja #15804 üzenetére
Főképernyőről is? Mert én nem találom.
-
Piwi
veterán
válasz
janosibaja #15480 üzenetére
az volt az első,minden értesítés be van kapcsolva mind a messengerben mind a telefon beállításiban
-
Aszi10
tag
válasz
janosibaja #15480 üzenetére
Milyen beállításokat nézzen meg?! Nálam azt mutatja hogy minden értesítés aktív... megjelentive a zárolt képernyőn...stb stb .. azt sehol semmi...
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #15386 üzenetére
Igen, ezért figyelmeztet is.
-
törölt tag
válasz
janosibaja #15346 üzenetére
Igen. Elvileg igy nem működik a háttérben sem .
-
thamasz
senior tag
válasz
janosibaja #15323 üzenetére
Köszi, lefuttattam, működik minden, eddig azt gondoltam kell nekem a bixby de most kipróbálom nélküle. Tetszik, hogy egy gombnyomással ki be kapcsolhatom az értesítési sávot fent és így teljesen [full screen lesz], beégés esélyét csökkentendő...
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #15302 üzenetére
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #15121 üzenetére
Na kipróbáltam.
- Működik az ingyenes bxactionnel is.
- Működik a másik, vagyis a package disablerrel is.
- Mindegy, hogy előtte már a disabler tiltotta-e vagy nem.
- Majd a beállítás során - amennyiben mind a 8 bixbyhez kapcsolódó összetevő tiltva volt - szólni fog, hogy melyiknek kell mégiscsak engedélyezve lennie.Én kipróbáltam alkalmazás indítással (előbb a wazét, majd a kamerát is), egyedül a bixby voice-t követelte, hogy legyen bekapcsolva. Anélkül nem indult el a beállított alkalmazás. Amint engedélyeztem, utána egyből ment.
Szóval nem kell semmi extra. Kell egy disabler (vagy adb paranccsal tiltás), meg a bxaction control módban. Mindegy a sorrend is, hogy mikor, melyik kerül telepítésre.
Persze mindenképp hasznos volt az ismertetőd, de le lehet nyugodtan egy kicsit egyszerűsíteni, illetve akinek a másik tiltója van, használhatja azt is nyugodtan!
-
Viper26
nagyúr
válasz
janosibaja #15222 üzenetére
Nekem pedig az, hogy nem ismersz engem, hat évig droidot használtam, erről ennyit szerintem, a kérdés pedig nem is neked szólt, ehhez képest próbálod a másikat okosítani.
-
dnelb
veterán
válasz
janosibaja #15222 üzenetére
emlékszem rád nexus4 topikból
régi szép idők
akkor még volt értelme a nexusnak meg a stock droidnak mert tényleg sokkal gyorsabb volt az akkori telóktól, de manapság sajna csak a magas ár maradt a kevés tudással.... ha nem volna az a kamera a pixelben a kutya nem venné
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #15121 üzenetére
Ki fogom próbálni, hogy bármelyik disablerrel tiltva működik-e bármelyik remapper. Így egy kicsit egyszerűbb lenne.
Amellett persze, hogy nyilván működik amit írtál, de szerintem ennél általánosabban is megy. Ha megnéztem, akkor megírom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged