- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SharpSA #9382 üzenetére
Én arra tudok gondolni, hogy valami miatt megugrott a belső ellenállás és túl nagy volt a veszteség. Ampere szerint 0-320mA között töltött, és csak 85%ra. Ha ma is csinálja, visszaviszem és kicsereltetem. A telefon és a kábel töltő tuti jó, mert usbn keresztül feltölti pikk pakk. Az autós Samsung fast charge töltő is viszi rendesen.
-
-
válasz
SharpSA #8811 üzenetére
Nálam egész nap megy minden szó szerint fullon és csak éjszakára teszem fel töltőre úgy, hogy van amikor még majdnem 40%-on van de a másnapot azzal már nem merném elkezdeni😁 Semmi sincs kilőve vagy takarékosra téve!
WQHD olyan 75%-on van a fényerő nem automatán AOD, wifi vagy 4G vegyesen szinkronizáció messenger spotify stb...
5-6 óra SOT simán megvan, ha teljesen lemeríteném akkor 6-7 óra lenne!
S8+om van. -
stemplar07
őstag
válasz
SharpSA #8693 üzenetére
Peble is jó vétel,
de !! az igazi a Garmin Vivoactive HR !! 55 kőrül megvehető..8 nap üzemidő,( 1 óra alatt feltölthető) folyamatos ,szívritmus mérés a csuklón ..és pontos .., (pulzus , nagyon jó android grafikonokon,)minden értesítés átjön, jól olvasható, könnyű kényelmes, sport közben és nap közben is mutatós , bépitett GPS, , 5ATM vízálló tengervizet is bírja !!!...stb stb
-
icemad
nagyúr
-
Peee
csendes tag
válasz
SharpSA #8695 üzenetére
Igen ez az, jó lement az ára, én még 125e vettem. Ha jól emlékszem csak frissítés volt. De mikor összepárosítottam az s8-cal akkor nulláról rakta újra (akkor már a 2.0 volt rajta), igaz több mint 1 éves, lehet ez is közrejátszik az üzemidő csökkenésben. A többiek leírása alapján lehet neked valamelyik gear óra lenne jobb hozzá.
-
KovA
tag
válasz
SharpSA #8693 üzenetére
Én Gear S-t használok vele... Ez BT-n kapcsolódik a telefonhoz. A Gear-t 2 naponta kell tölteni, a második nap estére olyan 15% körül van úgy hogy általában reggel 8tól este 7ig folyamatosan a kezemen van és össze vannak linkelve.
A telefonnal tartja a kapcsolatot ha azonos hálózaton vannak (pl otthon a Gear kapcsolódik a 2.4 GHz-s WiFi-re a telefonom meg az 5 GHz-sre) ilyenkor nem kell a BT, ki is szoktam kapcsolni az S8+on.A telefonon a Gear Manager-ben testre tudod szabni milyen alkalmazás értesítései menjenek át az órára, az emailokat , smseket , hangouts es messenger üzeneteket meg tudod nézni az órán is többek közt. Tudsz az órán keresztül hívást bonyolítani (megjegyzem külön sim-et is lehet ebbe rakni de nekem nincs benne), van benne GPS is, és magára az órára is tudsz appokoat tölteni.
Együtt működik a telefonon futó Samsung Health-el is (lépészámlálás pulzus meg ilyesmi adatok szinkronizalása) .. igaz ez Nálad annyira nem szempont hiszen írtad hogy a fitnesz cuccok nem érdeklenekIlyen használat mellett az S8+ kb 40%-os lesz estére nálam igaz ebben még van kb napi másfél óra Waze is ..
Üdv ..
KovA -
Peee
csendes tag
válasz
SharpSA #8693 üzenetére
Én huawei watch órával használom, értesítéseket mutatja, lehet rájuk válaszolni, kihangosítóként is működik. Wifihez is tud kapcsolódni, olyankor 1-2 funkció működik bt hatótávon kívül is (pl. gmail, hívás értesítő). Régen bírta a 2 napot, de mióta rajta van a wear 2.0 már csak kb. egy nap a használati ideje. Nem tudom hogy jobban merül-e a teló, első perctől kezdve használom, de gondolom kicsit levesz a folymatos bt kapcsolat
-
ForRedGlory
félisten
válasz
SharpSA #8391 üzenetére
Sebesség, kijelző. A sebességet szerintem nem kell túlragozni, egyszerűen brutál gyors az O5.
A kijelzőt kifejteném: az S8 Plusban sokkal szebb a kijelző, de az O5-öt használva valahogy most jobban bejön a "sík" kijelző, mint a lekerekített.
Plusz szereten cserélgetni a telefonjaimat.
Note 8-ig jó lesz ez az O5.
(#8393) leslien: Sanszos
-
firemanus82
senior tag
válasz
SharpSA #8337 üzenetére
Az akksi az ami miatt elköszöntem a G5-tol. Fel napokat nem bírt ki és mikor szolgálatban vagyok jó ha a telefonom legalább 1 napot kibír.
Ugyan még csak ismerkedem az S8-cal de másfél napokat simán megy ami miatt már most nagyon bejön. Hiányzik ugyan néhány lg fícsör de bele fogok szokni a Samsungba. -
viera
őstag
válasz
SharpSA #8161 üzenetére
Én többnyire éjjel töltöm a vezeték nélkülivel ami neked van.De csak akkor veszem le amikor felkeltem vagy ha megébredek éjjel.Jó dolog a gyorstöltés is,de csak akkor használom amikor muszály.Általában melóban kb.20%-ra merül nálam a teló de néha van úgy,hogy hazaérek és fél órát vagyok csak otthon de kevés ami benne van,akkor bekapcsolom a gyorstöltést.
bigdigit: nálam nem megy akkor a venti és nem is szokott normál töltésnél gyorsat írni.Tudom mert a párom nagyon utálja ha valami zaj van éjjel a szobában,még a töltő ventit is meghallja.
-
DaveHutt
őstag
válasz
SharpSA #7940 üzenetére
Azért mert akkor nem kell fizetni zene streaner szolgáltatásért, hanem megússza a delikvens ingyen. Pont ezért nem fht egyébként a háttérben a youtube, arra ottvan a Google Play Music házon belül.
Egyébként meg használjatok Samsung Browsert, Firefoxot, azon megy a háttérben.
-
-
-
-
mchawer
tag
válasz
SharpSA #7592 üzenetére
Én az S7 edge-ről váltottam S8+ -ra. Nem volt nehéz, mert szélességre ugyanakkora, csak magasabb picit. Attól is függ miről/mekkoráról váltasz. Üzemidőben mindkettő kb. ugyanazt tudja. "Hordozni" mindkettőt kell. Hozzá kell szokni, hogy legyen helye mindenhol. Az autómban a tartó/töltőjében, ha kiszállok, a tárcámban az irataimmal együtt. A kijelző mérete, amit érdemes megfontolni. Ma már internetezünk bőséggel a telefonunkon a legtöbben. Ez bizony igényli a nagyobb kijelzőt, hogy kényelmesen láss mindent... Mert tulajdonképpen zsebreteheted az egész világot, ha elmész nyaralni. Tudsz normálisan filmet nézni, fotó-videó kifogástalan, tulajdonképpen egy all in one (minden az egyben) készülék... Sohasem volt még ilyen jó a világ...
-
mchawer
tag
válasz
SharpSA #7590 üzenetére
Én az S6 edge-nél voltam így. Emlékként a face feldobta, hogy mikor 2 éve megjelent, posztoltam, hogy ez nem is olyan szép... 1 hónap múlva már olyan szerelmes lettem ezekbe a hajlított vonalakba, hogy megőrültem érte... Az S8 abban változott (finomodott) hogy most már a fogása is elképesztően tenyérbe simuló...
S akkor még nem beszéltem a gyorsabb modeméről stb stb stb...
-
mchawer
tag
válasz
SharpSA #7588 üzenetére
Ezzel pontosan egyet is értek. Megfelelő tokkal egyből odatalál az ujjam, tok nélkül néha a kamerát tapicskolom, de bánja fene, úgy is mindig megtörlöm, mielőtt fotóznék valamit... Én a magam részéről az előző S-ek után pont azt vártam, hogy az egész kijelző egybefüggően fekete legyen az oldalával együtt. Ez teszi még szebbé és infinitibbé az amúgy is majdnem határtalanul gyönyörű kijelzőt és telefont... Ezt gondolom én. Vessen rám követ, aki nem
-
mchawer
tag
válasz
SharpSA #7578 üzenetére
Az ujjlenyomatolvasó... Sokak vesszőparipája... Nos, nekem "szerencsém" van, mert balkezesnek születtem, de átszoktattak jobb kézzel írásra. Minden mást ballal csinálok. Ezért nekem kézreáll. Amúgy az S8+ -t két kézzel a legkönnyebb kezelni. Bal kézbe fog a teló, felold mutatóujjal, jobbal gépelni, görgetni. Nekem ez a megszokott, nem hiszem, hogy ne lehetne megszokni jobb kezeseknek is. Bár erről itt még nem olvastam... majd írja meg, akinek van tapasztalata... Nyilván a nagy és teljes kijelző miatt muszáj volt hátratenni, de szerintem pont emiatt érdemesebb megszokni. Ráadásul ott van még az arc és a retina-feloldás is... A minta és a húzás is... Van éppen elég biztonsági alternatíva...
-
mchawer
tag
válasz
SharpSA #7575 üzenetére
Olyan relatív, amit írsz... Ha megveszed a Samsungnál az S8+ 300ezerért -áfa= nettó 219ezer ft... Ha előfizetésre veszed, mondjuk kb bruttó 180ezerért, értelemszerűen 132ezer... Nem tudjuk, mi a cél... Minél kevesebbet fizetni, vagy minél több áfát visszaigényelni? Az a biztos, ha Samsung boltban, vagy szolgáltatónál veszed. Én nem kockáztatnám be, hogy netán replika, hamisítvány, vagy esetleg lopott, vagy kihozták-nem fizetik-letiltják verzió... Mégis csak a világ legjobb telefonjáról beszélünk...
-
Skynet258
veterán
válasz
SharpSA #7569 üzenetére
Beütöd, hogy Baseus tok S8 és lőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Spórolós topik
- ASUS routerek
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged