Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KovA

tag

válasz SharpSA #8693 üzenetére

Én Gear S-t használok vele... Ez BT-n kapcsolódik a telefonhoz. A Gear-t 2 naponta kell tölteni, a második nap estére olyan 15% körül van úgy hogy általában reggel 8tól este 7ig folyamatosan a kezemen van és össze vannak linkelve.
    A telefonnal tartja a kapcsolatot ha azonos hálózaton vannak (pl otthon a Gear kapcsolódik a 2.4 GHz-s WiFi-re a telefonom meg az 5 GHz-sre) ilyenkor nem kell a BT, ki is szoktam kapcsolni az S8+on.

A telefonon a Gear Manager-ben testre tudod szabni milyen alkalmazás értesítései menjenek át az órára, az emailokat , smseket , hangouts es messenger üzeneteket meg tudod nézni az órán is többek közt. Tudsz az órán keresztül hívást bonyolítani (megjegyzem külön sim-et is lehet ebbe rakni de nekem nincs benne), van benne GPS is, és magára az órára is tudsz appokoat tölteni.
    Együtt működik a telefonon futó Samsung Health-el is (lépészámlálás pulzus meg ilyesmi adatok szinkronizalása) .. igaz ez Nálad annyira nem szempont hiszen írtad hogy a fitnesz cuccok nem érdeklenek :)

Ilyen használat mellett az S8+ kb 40%-os lesz estére nálam igaz ebben még van kb napi másfél óra Waze is ..

Üdv ..
    KovA

Új hozzászólás Aktív témák