- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
-
söncö
tag
Ha átgondoljuk nem.
A Knox csak és kizárólag akkor marad meg ha ekte samsung romot teszel fel.Az oem kinyitásra valószínűleg azért lesz szükség mert odinozás közben lecseréled a bootloadert is egy kisebb verziósra. Ugyebár ha nagyobb verzió számosra frissíted akkor nincs ilyen.
Na most ha ezt a gondolat menetet végig vezeted csak és kizárólag ofiriléz samsungot teszel fel, az az nem kellene gond legyen.
Ahol megtaláltam a downgradet ott sem írták.
Nem szabad piszkálja. -
icemad
nagyúr
Igen, mirrorlink. A telefon USB-n kapcsolódik, a hang Bluetoothon keresztül megy. A telefon egy kis rekeszben van, mindent a fejegységről kezel.
-
Deck
titán
Az Odin sem hivatalos program.. Sőt, hivatalos Samsung fórumon nem ajánlják a használatát sem pedig más régiós romot felrakni.
Nem értem minek problémáznak rajta egyesek. Kinn van fellehet tenni ha meg nem tetszik akkor várni OTA-n rá. Ennyi. Senkit sem kell győzködni, mindenki eldönti melyik a jó neki.
-
törölt tag
Mindent értek, tudod, hogy nem ma kezdtem én sem. A lényeg az, hogy nekem ez igy nem tetszik, ami nem jelenti azt hogy nem jó, csak én nem igy szeretném. 1x iderángatok mindenkit(4 telefon), egy szombat délelőtt és felcsapkodom mindenkinek odinnal ha minden feltétel adott. Utána a belakásnál is segítenem kell mindegyiknél, nem részletezem miért.
Vannak olyan dolgok amihez együtt kell lennünk beállítás közben. Ha nem akarnék tiszta telepítést akkor egyszerübb lenne a dolog. Nem olyan sürgős ez nálunk, majdnem tökéletes a Nougat -
törölt tag
Nem azt mondtam, hogy nem gyári a rom, hanem, hogy félkalóz ami azt jelentette volna, hogy nem jött ki hivatalosan azaz a megjelenés módja nem teljesen..... . Nem láttam kiadva semmilyen régióra max a bétások kaptak. Én is dbt-n vagyok, ha kijött volna ota-n akkor arrol tudnék. Se sammobile se updato, sőt a samfrirm se adja még.
A többit tudom. Annyi, hogy a recoverybőlbtelepítés sem az ajánlott módszerek egyike. Odin vagy ota. -
madgie
titán
A "rendes", egylukú Samsung autós gyorstöltő nagy előnye még, hogy az S8-hoz csomagolt USB-C kábelnél hosszabbat csomagolnak mellé (amivel természetesen ugyanúgy megy a gyorstöltés). Ki is cseréltem a kábelt, a 230-as töltőfejhez ment a hosszabb, az autóba meg elég a rövidebb.
-
Mr.Silkó
veterán
Persze, amikor feloldom a tiltás alól, akkor minden korábbi adata ugyanúgy megvan, nyilván a köztes, inaktív idejében nem mér az app semmit, amit bekapcsolva napi szinten szokott (pl.: lépésszám).
Krisztián
Az app egyébként teljesen korrekt, csak nekem nincs rá szükségem.
-
-
Mr.Silkó
veterán
Én is csak biztonsági másolatnak tartom a OneDrive felhőt a 100GB-tal, de annak teljesen megfelelő, bár valóban tudnék neki örülni, ha ugyanúgy automatikus lenne a mappánkénti feltöltés, mint ahogy a kamera képeit magától felteszi a felhőbe, WiFi kapcsolatnál. Ennek hiányában a korábban feltöltögetett komplett mappáimat frissítgetem az aktuális, új képekkel, zenékkel – ami azért melós, lévén 60 gigabájtnyi képem, videóm és zeném van bennük (kábé 700 szám, 150 videó és 2200 kép).
"Ha valaki mást mond, annak töröld a hozzászólását!
"
Korrekt megoldás lenne!
-
-
Azért zavar, mert eddig ráböktem a galériára és ott tudtam scrollozni a fotókat. Most a fotók között van egy dátum amiben 1200+ kép van. Elég macerás ám a 24-n bekerült sok képet átpörgetni ha az ember fiJa a korábbiakat akarja megnézni
Most Album nézetet használok, de számomra kevésbé logikus és soha nem használtam eddig ilyesmit. Csak annyit szerettem volna ha megmaradhatok a régi rossz renCernélDe abbafejezem, mert ez már csak az én ajvékolásom.
-
-
-
törölt tag
Én úgy értelmeztem, hogy a mostani romoknak nincs szüksége rá. Egy s2-n ha jól emlékszem 512 mb állt rendelkezésre, most eleve több van. Akkoriban 1,2,3 3+1 fájlos romok voltak, mostanában egy ideje 4+1 van. Ma már a partíciók is másképp vannak kiosztva, Dalvikról áttértünk ART-ra. Ma a (home) csc tárolja a beállításokat, szóval sokminden változott, nincs szükség se pit-re se repartitionra.
"Egy partíció egyetlen fájlrendszer adatait képes tárolni, ezért ha több fájlrendszert szeretnénk, mindenképpen particionálnunk kell a merevlemezt. Több oka is lehet különböző fájlrendszerek használatának: egyrészt különböző operációs rendszerek használata, másrészt ha kisebb logikai egységekre akarjuk bontani a merevlemezünket. Ez utóbbinak az a veszélye, hogy mivel egy partíció méretét előre meg kell adni, előfordulhat hogy egy partíciónk betelik, míg némelyik szinte teljesen kihasználatlan. Egyes rendszerek képesek a partícióikat átméretezni (általában csak növelni)."
Én úgy tudom, hogy az android lollipop óta ezt maga megoldja(felfelé) illetve az ART - ra váltás az android történetének legnagyobb váltása a motorhaztető alatt.
Ha jól emlékszem akkor a Note4, utolsó romjai között mutatkozott be az ART, a fejlesztőiben át lehetett állni. Ezután 5.0-val hivatalosan is árállt az android erre a rendszerre, ami azóta is fut.
Szerintem az Odin újabb verzióiból ki is vehetnék a "repartitiont" mint opciót. Ha esetleg érdekes ez a téma akkor van róla információ bőven vagy esetleg ha valaki jobban tudja, szívesen elolvasom. -
törölt tag
Emlékeim szerint parriciókra volt osztva a belső tárhely(most is) ami részben a modem részben a szoftver, a csc és a szolgáltatói dolgokra volt méretezve. Amikor valaki s2-n ezen változtatni akart, mondjuk egy független, idegen szolgáltatói romot akart feltenni vagy akár egy custom romot akkor előfordult, hogy az egyes célpartíciók kisebb mérete miatt nem ment fel a rom, az odin ezért "false" hibával leállt.
Ilyenkor egy ujraparticionálás meg egy 4 fáljos rom segitett. Kitkat óta ez már nem igy van, sőt szinte csak 4 fáljos rommal flashelünk.Régen voltak ezek a dolgok de nagyjából ez a lényege ha jól emlékszem. Nagyon sokat romoltunk rootoltunk egy ideig. Utoljára Note4-et piszkáltam, alpha/s6 óta nem érdekel.
-
Raiden_47
csendes tag
-
-
janosibaja
őstag
Próbáltam már, jelez anélkül, hogy a PC-n nyitva lenne.
Kapunk a feleségemmel egy köremailt, nála nyitva van a laptop, s ő is, én is egyszerre kapjuk meg az emilt. Sokszor kiderült.Tényleg az az egyetlen bosszantó problémám,amit írtam, hogy ha nyitva PC, azon hiába olvasom el, a mobil LED továbbra is pislog, hogy új emil jött. Csak akkor jön rá, hogy már nem új, mikor feloldom avzárképernyőt.
-
janosibaja
őstag
Nekem időben meg jön minden Gmail - talán csak szerencsém van. (Nem tettem mást, mint a kivettem az optimalizáltak közül.)
Ha a munkahelyemen ülök, szinte versenyez egymással a számítógépen megnyitott Gmail és a mobil, hogy melyikre jön előbb.
Az egyetlen hiba (túlélem), hogy a PC-n megnyitott levél megnyitásáról a Gmail sokára "értesül", s a LED az elolvasása után még sokáig ott pislog a mobilon, mintha új értesítésem lenne.
Akkor jön csak rá, hogy már elolvastam a levelet, mikor kinyitom a képernyőzárat, s frissíti magát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Rap, Hip-hop 90'
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-roller topik
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged