- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem az volt a kérdés, hogy mikor mi van a Betával, hanem az, hogy
"mikor jön a hivatalos oreo nekünk? "
Természetesen az s9 bemutató környékén/után ,ahogy ez lenni szokott.
Ebben tavaly sem, tavaly előtt meg azelőtt sem tévedtünk. Ez már csak ilyen. Amúgy nem én kérdeztem, én lesz*rom az oreot, nekem jó így ahogy van. -
dkovizoli
addikt
Persze, van nekünk is korlátlan tárhely. Sőt nekem van plusz 100GB is egy promóció keretében. De ez arról szól, hogy eredeti méretben töltheted fel a képeidet korlátozás nélkül. Az alap a fotókban, az ami korlátlan, a jó minőség, nem az eredeti méret. Ha azt választod, mindjárt csak 15 GB lesz a tárhelyed. Ezzel pedig ez a tár bővülne korlátlanra.
-
someone21
csendes tag
Nem is a látszódás a para mondjuk az is hanem a tapintás fogás recsegés mikor egy prémium anyagú telefont meg fogsz és recseg mikor nyomkodod na az a parám mert egyszer így jártam. De lehet csak a sony szervíz volt gagyi és itt nem ez lesz. Így már bizakodóbb vagyok köszi mindenki
Egyébként nem volt nálam a garanciapapír így még nem adtam be csak konzultáltunk hogy mi lesz és majd jövőhéten beviszem. Akkor csere csak 72 óráig lehetcséges? szolgáltatótól vettem egyébként (telenor) lehet futok egy kört ott is mielőtt beviszem a szervízbe. -
w333
félisten
-
Divinity
őstag
A gyári Samsunggal biztosan nem.
Teljesen más package, maximum a Google féle kamera alkalmazással tud ütközni.
A minőségről pedig röviden tömören annyit, hogy a HDR+ is szépen működik ami kicsit felturbózza a dolgokat bizonyos helyzetben ellenben pedig inkább a spéci funkciók miatt érdekes az app. Portrait mode, photo sphere, hdr+. Nem helyettesíti a gyárit, inkább mellette jól elfér.
-
Mike81
senior tag
Lehet igazad van meg el is hiszem hogy nem csak dizájn miatt dobta be a Samu ezt a technologiát. De mondjuk míg a kollégám S7 E-je nekem is "bántja "egy picit a szemem addig S8-on nincs ilyen bajom. Gyakorlatilag mintha nem is lenne lekerekítve a kijelző. Persze tudom hogy itt nincs akkora lekerekítés.
De ami ultra brutál volt az a S6E. Nagyon tetszett az a teló de az első kézbevégel után már menekültem is tőle mert annyira zavaró volt az íve a kijelzőnek. -
icemad
nagyúr
Fiaim örökölték az s6 edge-eket. Asszem a szeptemberi frissítés óta egyiken sincs gombvilágítás, az egyiken meg a wifi szart be a novemberi update után. Mindkettőre visszaraktam a júniusi romot, azóta jó. De ezekre a hibákra többen is panaszkodnak az s6 és s6 edge fórumokon. Valakinek random újraindulások vannak, bár ott valószínű a hw hiba. De mindegy, nem offolok...
-
Mr.Silkó
veterán
Én az utóbbiban nem értek egyet, hangosabb és tisztább – akár a telefon hangszóróján keresztül próbáltam, akár bluetooth hangfallal, akár pedig a jack kimenetre dugott fejhallgatóval – a Samsung Music, mint a Poweramp, ami magas hangerőn recseg, a hangszín kiemelés pedig elég gyenge minőségű.
-
-
kellcucc
aktív tag
Hah! Köszi
Más bajom nincs a gyári böngészővel, első nagyon okos telefonom, nem terveztem telerakni appal. Ti guruk melyik böngészőt használjátok, ami funkcionálisan jó is?
(#5734) ΞlittlecarΞ : rendben, köszi. Ha probléma lesz később vele, szerintem egyáltalán nem fog eszembe jutni, inkább kikapcsolom most
-
Soulfly842
addikt
Nem részletre vásároltam, csak munkahelyi ártalom, hogy ezekkel is tisztában vagyok. Gondoltam, hogy hátha valakinek hasznos lehet... amiatt is, hiszen én is látom a hétköznapokban, hogy az emberek hány százaléka az, aki 250 Ezres telefont vesz, de mégis szereti több részre bontani a kis olcsóbb tartozékoknál, is hiszen, "miértnemáá? ha lehet és ugyanannyi... "
Nagy általánosságban látom, hogy hány olyan elvetemült van, aki a 11 Ezres gyári tokot 5000-es tartozékkuponnal és aranykártya pontokkal eviheti mondjuk 3-4E-ért de sajnálja rá... Néha - khm - vannak furcsa beteg ferdületek az emberi fejekben
-
mchawer
tag
Ez jogos. Miután nem tudom törölni a hozzászólást, megkövetlek mint audiofil... Egyetértek. A gyári vezetékes füles sajnos kuka... De azért ma már lehet olyan BT fülest találni, ami megközelíti a jót. Pl. az LG HBS-900-as... De van ennél drágább és jobb is
Ki-milyet szeret. Én pl a dinamikust. Ennél van ilyen állítási lehetőség,+bass booster. Telekomnál 19.900 ft. Ennyiért úgy gondolom, nem drága vezeték nélküli headsetnek...
Milyen vezetékes fülest használsz?
-
Luser2000
addikt
-
jacis
nagyúr
Nem teljesen van igazad, mert szerintem az egyik legjobb dolog amit most a samsung a dex-el lerakott az asztalra. Nekem otthon nincs gépem viszont néha be szokta menni a céges gépemre VPN-el a telómon keresztül és a kis képernyőn intézek dolgokat. Ezt most megoldhatom úgy (ha megveszem az S8-at), hogy az otthoni TV mellé szépen berakom a dex-et amibe ha kell csak belerakom a telót és a kanapén ülve egy bt bill-el és egérrel szépen dolgozhatok egy 139cm-es TV-n ami nagyon kényelmes megoldás lesz részemre mivel ott lesz a céges gépem a nappalimban
Ezt egyelőre egyik gyártó sem biztosítja számomra. -
CHIPman
nagyúr
Akkor megismétlem, hátha nem volt érthető: az előfizetés módosítása hűségkötéssel együtt megoldható, csak a készülékvásárlás nem, pedig egy összegben kifizettem volna. Akkor ki is ne csodálkozzon?
De szerencsére amúgy is ökörség volt amit leírtál, mert ha tudok minden adatot ami a meghatalmazáson szerepel plusz a jelszót, akkor online gond nélkül meg tudnám kötni a szerződést, tehát ahhoz sem kell az előfizető.
*személyesen
-
hyperspace
őstag
Köszönöm az infót. Céges telefonként kapom, ezért az akksi élettartama annyira nem fontos. Munkahelyen akarom rátenni csak, mikor az asztalomnál ülök, mert félek, hogy egy napot sem bír ekkora teleppel. OP3-ban is ekkora van, az kibír egy napot, de kicsivel kisebb képátlóval, és kisebb felbontással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest