-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomiii258
tag
Azt telepítettem és első pár alkalommal nem is neveztem át, az átnevezést már csak kínomban csináltam, hátha...
A gond egyébként a kulcs generálás SEAP-ban, mert lejárt a régi, új kulcs kell mindenképp, de Legacy SDK-t nem lehet generálni, vagy én vagyok nagyon vak...
Valaki ránézne a SEAP oldalra, hogy tényleg én vagyok vak, vagy megváltozott és nem lehet Legacy-t generálni, csak sima Knox SDK-t. -
KunEmber
senior tag
Nézz körül, valójában ez kiket érdekel? Itt a fórumban az emberek felét. Hard usereken kívül meg senkit. Speciel, én nem akarok romot cserélni, nem érdekel a Knox és vagy 5 fajta browser után is visszatértem a Crome-hoz a multiplatform miatt. Cserébe éveken át akarom gondtalanul használni a készüléket, amit megkapok. Ez is egy szempont, nem csak az, hogy az utolsó appig lecseréljek mindent.
-
MrBazsi
senior tag
fólia ügyben, hátha érdekel mást is, most voltam auchanban, gyári fólia kitéve 3000ftért, fehér dobozban, vettem is egyet. Itthon kibontom nagy meglepetésemre 2db fólia volt benne. az egyiket fel is pattintottam, kb negyed órás művelet volt egy porszem maradt alatta, azt is sikerült kiszedni a hozzá kapott szalaggal. jól rányomkodtam a széleken is, bubimentes lett teljesen, nagyon szépen illeszkedik, kiváncsi vagyok meddig fogja bírni.
1500ft/db áron szerintem jó vétel, bár nem tudom h mindbe kettő van, vagy csak szerencsém volt? -
Ú baszki, az eredeti cikkben szó sincs olyanról, hogy növelné a reklámok mennyiségét a google, meg ellehetetlenítené az ingyen zenét hallgatókat. Elég aljas dolog olyanokat állítani, melyek nincsenek a forrásban.
(#37965) batai15: de a forrásban nincs semmi ilyen, ezt "kitalálta" a magyar cikkíró
-
tuki2200
senior tag
Hat en elolvastam az eredeti hivatkozott angol cikket, mintha a magyar 'iro' szandekosan ferditene, hogy uszitani tudjon.. kb arrol szol, hogy egybe gyurjak a google play music-ot meg a youtube red-et, igy EGY elofizetessel el lehetesz erni videokat es zeneket is, nem pedig kulon elofzetni...
-
Mr.Silkó
veterán
Én 20 perce vettem le a töltőpadról a telefont és még 99%-on állok. Ja, nem is használtam semmire.
Viccet félretéve: nálam egyébként a kijelzőidő gyakorlatilag mindig rendben van, inkább a készenléti fogyasztásom vacakabb az átlagnál, pedig minden felesleges akkuzabáló háttérfolyamat ki van lőve, disabler is aktív, SABS is van, mégis. Persze nyilván közre játszik az is, hogy a munkahelyemen sokszor gyenge a térerő, de végeredményben hiába produkálok sokszor 7-8 órás SoT-okat is, azt sosem munkanapon teszem, mindig otthon, Wi-Fi mellett. Viszont ha dolgozom, estére mindig lezuhan a töltöttség 50-60% közé, hiába csak 1-2 óra képernyőidő van benne, meg fél-1 óra telefon. Ilyenkor az akkugörbém használat nélkül is egy egyenletes lejtő képét mutatja, ami ugye nincs rendjén, hiszen ilyenkor alig kéne merüljön a telefon aksija. Mintha sosem menne alvó módba a mobil.
-
w333
félisten
Akkor már tárgytalan ... megelőztél
Mondjuk jó lenne egy "changelog" hogy mi változott
-
törölt tag
Hívd aminek akarod.
Meg akartátok gyorsítani a dolgokat, pedig csak várni kellett egy kicsit arra, hogy a sokak által kedvelt és biztonságos, megszokott, hivatalos Sammobile/Samfirm-Odin megoldás újra működjön. Ezért a szabadságért (is) szeretjük sokan a Samsungot. Az összefoglalóban lévő katyvasz miatt több s8-cat romoltam mostanában, olyanoknak is akik s2 óta velünk vannak de az eddig itt felmerült megoldások között nem tudnak kiigazodni. Egyszerű halandó, aki nem informatikus simán megoldja a frissítést a megszokott kombóval, mostantól a régi rend szerint megy a frissítés, romcsere házi metódusa.Köszönet Silko mesternek, hogy újra átlátható az összefoglaló.
Fontos ez a régieknek és azoknak is akik ezután vesznek ilyen telefont. -
janosibaja
őstag
Ami azt illeti, a magamfajta értetlennek nagyon jól jönne egy szájbarágós magyarázat. Nem várnék tovább már OTA-ra, karácsonyra sem lesz meg, de annyiféle változatról olvastam időnként a fórumon, hogy hiába olvasok vissza, nem értem... Hogy update fájl, meg nem update, hogy most aktuálisan mi is van, mit kell, milyen sorrendben
Ez a változat van jelenleg a telón. Független, magyar, Telekomos SIM van benne.
Ha valakinek van türelme, legyen szíves
, javítson-egészítsen ki, hogy mit kell csinálni:
1. Letöltöm a melyik ODIN-t is? (Mindkét lépésben ugyaz az ODIN szükséges?) Linket légy szí.
2. SIM-et innét kezdve vegyem ki?
3. Melyik mostani hivatalos ROM-ról lehet frissíteni, amire először át kell ROM-olni az enyémet? (Gondolom a német ROM kéne... Van link hozzá a Sammobile-ról?)
4. Tallózom az ODIN AP részébe az md5 fájlt? (Mintha valaki CSC-t írt volna itt régebben...)
5. Gondolom, újraindítom a telót? De utána nem állítok be semmit, csak rátolom megint ODIN a számítógépre?
6. Letöltöm a CRB7-est (Honnan is?)
7. Betallózom az ODIN AP részébe az md5 fájlt?
A teló XEH/XEH/XEH marad?
Gondolom, a gyakorlottaknak nagyon béna kérdések ezek, de én 5-6 éve ODIN-oztam utoljára, s nem akarom hazavágni a telót. Kösz, ha valaki veszi a fáradtságot, s eltájékoztat.
-
Gábor-KJ
őstag
-
kaisers
aktív tag
Nálam is megszokott lenni az 5 óra sot S8 Duos-on.
Napi átlag 1,5 óra telefon beszélgetés, filmnézés, egy kis zene. Amelyikről beszélek az 2g hálózaton, a netes pedig 4g/3g/2g. Szinkronizálàs nem automata.
Mondjuk felesleges appok tiltva, és greenify-t (adb-n aktiválva benne minden) használok a gyári alkalmazás kezelő helyett, most AdGuard helyett a SABS van fenn. Azzal egyébként úgy vettem észre akadás mentesebb a telefon a mindennapi használatban.
-
batai15
félisten
Persze, magyar kártyám van.
Tehát ha jól értem, oreo lesz, de a sim határozza meg hogy utána melyik régió szerint kapok majd update igaz?
Odin belső memóriát is törli igaz?
Egyébként ha xeh xeh dbt a rom, egy wipeal nem lenne aza helyzet hogy sim nélkül ota felajánlaná hogy települjön az oreo?
Egyébként full mobilnettel aod nélkül 4o30 sot lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged