Hirdetés
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu01
senior tag
Ki milyen autós tartót használ?
Van valami értelmes ár-érték arányú cucc S8-hoz, vagy Samsungot érdemes venni? -
Deck
titán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Gondolom pár tizes.
-
ZavaBalazs
őstag
na jó, hát ez röhejes. fél méterről kicsúszott a zsebemből, puha pvc padlóra, betörött a hátlap

mennyiért szokták javítani? -
Peddy789
őstag
válasz
mSchumi87
üzenetére
Eleg sokan sztem. Tegnap rendeltem be 3mat. A thought armort, ultra hybridet, es neo hybridet. Ugyvoltam vele hogy megnezem, amelyik nem tetszik eladom. Eleinte a tought armor nem tetszett, de kepekrol egesz jol nez ki, es ha nemis mindennap neha jol johet majd az extra vedelem, fene tudja.
-
-
Anulu79
addikt
válasz
Daryl Dixon
üzenetére
Köszi! Azt hittem, hogy (az elődhöz képest) a nagyobb kijelző ugyanakkora aksi párost kiegészítik jófejségből.

-
ssgt1981
senior tag
Használja valaki a Samsung FLow alkalmazást windowsos gép feloldásához? Nem tudom a gépre telepíteni a szoftvert, mert vmi TMP modult hiányol a telepítő.
-
kóóó
aktív tag
Esetleg itthon nem lehet kapni ilyen vagy legalabb ilyen minosegu uveget? Vagy nem maradt fel valakinek esetleg?
Itt a telefon,kaptam ajandekba es nem merem hasznalni, mert se tok, se folia. Es ha tuzoltoba vagyok, ott azert nem tudok figyelni ra, ha maszekba vagyok, vegyigyarba geolpszerelo, szivattyuk, motorok javitasa, ott megint gazos nagyon. :/
Nillkin 3D CP+ Max
Azt olvastam, hogy ez a legbiztosabb vedelem az uvegek kozt.
Elore is koszi!
-
-
Deck
titán
válasz
Daryl Dixon
üzenetére
Lehetsz, akkor jön a 4.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
mSchumi87
senior tag
Hasznal valaki SPIGEN tokot?
-
SamS20
senior tag
most már használják páran a telefont, így lehet kapok választ a kérdésemre.
a ledeket (illetve a hozzájuk tartozó) programokat lehet valahogy módosítani ? régebben használtam lightflow-t de nem tudom h az új rendszerrel menne-e. root nincs nem is lesz.
köszi előre is
-
Lacka89
aktív tag
Ringke Full Coverage Screen Protector for Samsung Galaxy S8 S8 Plus Invisible Defender Super Thin HD Clearness Film [Not Glass]
[link]
(from AliExpress Android)Ilyet vagy hasonlo foliat hasznal vki?
Radasul 2db van benne.
-
Deck
titán
Úgy néz ki lesz egy harmadik S8+ is a családban. Anyum rendelte Levendula színben

-
Mans20
addikt
Remélem nem csak pletyka lesz. [Hamarosan jöhet a Galaxy S8 Mini]
-
nagyj74
senior tag
Sziasztok!
Mai nap beszereztem egy S8-t. Nagyon bejövős a telefon.
Egy kérdés. Amit adtak hozzá powerbank, az mekkora? -
lukoz
aktív tag
Várjuk a beszámolókat a Nillkin 3D üvegről akinek van, vagy lesz...

-
Alex_x
csendes tag
Üdv!
Pár napja csatlakoztam egy sima S8 készülékkel. Kérdésem lenne. Egyedül a Viber értesítés kapcsolja be a kijelzőt egy időre előnézettel, egyébként csak a led jelez és a kijelző marad sötét. A korábbi telefonomnál minden app értesítésekor bekapcsolt a kijelző (messenger, naptár, stb...). Ez beállítási kérdés? Hol kutakodjak?köszönöm.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy kint a szabadban napfénynél a kijelző lekerekített széle nem szokott becsillanni? Én az S7 edge használata során párszor találkoztam ezzel a (számomra) zavaró dologgal.
-
oroszlan12
tag
Megtaláltam a dex hangproblémara a választ.Samsung connect-ben lehet beállítani.
-
OCTAMD
őstag
válasz
stemplar07
üzenetére
Toyota ?

Az tényleg jó.Főleg a Hybrid
-
oroszlan12
tag
Sziasztok!olyat kérdeznék akinek van Dex dokkolója a frissítés után nem találom sehol hol tudom a hangkimentet állítani.magyarán,h nem a telón szóljon a hang hanem a tv-n.eddig feldobta,h hangkimenet most fel sem dobja és nem is találom.
Köszi a segítséget előre is! -
Peddy789
őstag
válasz
Daryl Dixon
üzenetére
En 15 euro fizetek a biztositasert havonta :/
-
-
Peddy789
őstag
Amugy nekem most egy 1 eves s6-om van, eredeti samu flip tokban. csak egy helyen lett megkarcolva a kijelzo, de meg emlekszem is ra hogyan tortent. A tengerparton voltam, es a flip ala bement egy kis homok, es csak akkor vettem eszre amikor becsuktam. Igy ahogy szepen mozog ugye kicsit a flip resz, szepen az a par homokszemcse osszekarcolta a kijelzot.
Amugy ali expressrol a nillkin ugye 3-4k huf, de ahogy nezem 1 hpnap mire megjon? a 19-36 nap az munkanapokat jelent? Mert mivel agusztustban magyarban leszek mar egybol magyarorszagra rendelem -.- . Vic amugy itt hollandiaban 36 euroert kapni.
-
oil120
senior tag
Sziasztok,
S8-on is van Edge óra? S7-en éjszakára azt használtam és itt sehol nem találom.
Másik, az állapotsoron van egy háromnegyed kör benne plusz jellel. erre sem találtam semmit.
Mit jelent?
Előre is köszi -
Mo Bill
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is a gyári tokban van a telóm, minden 5"-nál nagyobb telóm flip tokban volt, ez is.
Emlékszem pl a mate 6-ot úgy kellett bepaszírozni a tokba, de amikor véletlenül a zsebem mellé raktam és a betonra esett, még egy mm-er karc sem lett rajta. Az S8 tokból elég könnyen ki-, be lehet teszegetni a telót!
Úgyhogy nincs egy hetes a telóm, erősen gondolkodom a biztosításon a T-Comnál! -
Deck
titán
Öcsém S8+a tegnap munkába leesett és a pont a kijelzőre. De mivel volt rajta üvegfólia így csak annak lett baja.

Most rendlelt újra belőle egyből kettőt. -
mchawer
tag
válasz
kocka88
üzenetére
Pedig az ujjlenyomatolvasója minden eddiginél pontosabb és gyorsabb lezárt képernyőről egyből nyit... Nálam legalábbis, mert én használom. Az íriszre tényleg írják, hogy napfényben nem működik, ez természetes. Engem pl. nem nyűgözött le annyira, mert macerás... Használd az arcfelismerést, az meg sötétben nem működik, illetve előtte meg kell nyomnod valami gombot. A készülék szépségéről pedig ne is beszéljünk, mert a világ leggyönyörűbb mobilja...
-
kocka88
tag
Sziasztok!
2 ev utan megjott a valtas ideje S6rol , igy szert tettem egy Coral Blue S8ra
Eddig nagyon tetszik , bár az ujjlenyomatomat nem mindig veszi be , illetve erős fénynél az iris scanner is beadja a kulcsot... -
szabyka95
őstag
a dual simes s8 hardverben miben kulonbozik ?
-
spider23
senior tag
válasz
stemplar07
üzenetére
Üdv. Ez az 55 körül érdekelne. Hol lehet ennyiért hozzájutni?
-
jacis
nagyúr
-
-
stemplar07
őstag
-
dkovizoli
addikt
válasz
martinkeet
üzenetére
Elég sokan vannak, rámondhatjuk, hogy világnyelv. Amúgy mi volt? Kantoni, esetleg mandarin?
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne felétek, hogy aki S7 Edge-ről váltott milyen üzemidőket sot-okat tud kipréselni egy S8-ból? Egy kollégám lehet váltana S8-ra csak az üzemidőben nem biztos. -
WinstonWolf
senior tag
válasz
martinkeet
üzenetére
Made in China.
Mit vártál?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
icemad
nagyúr
válasz
stemplar07
üzenetére
Kollégának nem fontos sem a GPS sem a szívritmus. Akkor meg drága... Pebble is 5atm-ig vízálló. És többet tud, jobb hozzá a szoftver is.
-
stemplar07
őstag
válasz
SharpSA
üzenetére
Peble is jó vétel,
de !! az igazi a Garmin Vivoactive HR !! 55 kőrül megvehető..8 nap üzemidő,( 1 óra alatt feltölthető) folyamatos ,szívritmus mérés a csuklón ..és pontos .., (pulzus , nagyon jó android grafikonokon,)minden értesítés átjön, jól olvasható, könnyű kényelmes, sport közben és nap közben is mutatós , bépitett GPS, , 5ATM vízálló tengervizet is bírja !!!...stb stb
-
icemad
nagyúr
-
-
Peee
csendes tag
válasz
SharpSA
üzenetére
Igen ez az, jó lement az ára, én még 125e vettem. Ha jól emlékszem csak frissítés volt. De mikor összepárosítottam az s8-cal akkor nulláról rakta újra (akkor már a 2.0 volt rajta), igaz több mint 1 éves, lehet ez is közrejátszik az üzemidő csökkenésben. A többiek leírása alapján lehet neked valamelyik gear óra lenne jobb hozzá.
-
oil120
senior tag
válasz
Daryl Dixon
üzenetére
Köszi, tényleg nem olvastam vissza

-
-
oil120
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok ebben a csapatban, S7E-ről jöttem rövid iPhone 7 kitérővel.
Érdekes esettel találkoztam: a névjegyzék görgetésénél, ha rábökök mondjuk középtájékon N vagyO kezdőbetűs ismerőst keresni, az F környékéig jut. Ha húzom lefelé a Z-nél is csak a H-ig jut.
Valaki találkozott már ilyen problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)