Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
nefertiti95
csendes tag
Sziasztok!
Eltört az s8-om felső üvege (a kijelzőnek semmi baja, se csík se érintési gond) viszont borzasztó ocsmány meg szilánkosodik egy két helyen, szóval nem a legegészségesebb.
Hova lenne érdemes javításra vinni? Néztem hogy mennyiből lehetne hozzájutni üveghez hozzá de a cseréje egyszerűen borzasztó videók alapján. Nem mernék belevágni. A samsung szervizben viszont azt, hogy 75 ezerért csak felújított kijelző van pláne, hogy az enyémnek semmi baja, enyhén vicces számomra. Mit lehetne csinálni, vagy hová vigyem szerintetek?
-
pavika
tag
Sziasztok!
Adhell 3-hoz kellene segitség. Már használom egy ideje. A napokban lejárt a kulcs hozzá és gondoltam ma generálok egyet. Itt csináltam is újat. Megkaptam a következő 3 hónapra érvényes kulcsot, ami 6 részből áll és minden rész 5 betű és szám kombinációja. A kapott kulcs így kezdődik: KLM09. A problémám az volna, hogy az adhell nem fogadja el. Mindig 102-es hibaüzenetet dob a kulcsra. Az volna a kérdésem, hogy valami változott, vagy én csinálok valamit rosszul. Próbáltam utánna olvasni, de újabb irást nem találtam. -
dionaea
őstag
Buék
Lehet volt róla szó de sajna nem találom. Nem tudok a mobilarena appal belépni. (2 hete)
Van rá valami ötletetek??
Illetve szomorúan hallottam kollégámtól reggel hogy P20 pro ra kijött a droid 9.0,
Hát ez nagyon szép. Mi még várhatunk egy pár hónapot mire jön valami. Lassan a flagship jelző a Samsungtól eléggé vicces kezd lenni mikor a konkurensek ebben is előrébb állnak. Ok tudom P20 tavalyi teló de akkor is.
-
Tujmos
tag
Apkmirroron böngészgettem és látom, hogy van egy csomó programhoz sokkal frissebb verzió. Gondolom android piehoz kiadottak, vagy frissebb telefonnal előrébb járnak verzió számban. Van amiből használtok frissebb peogramot? pl felraktam a 9-es verziót.
-
ToBeY
nagyúr
Én mindig felteszem a havi patch-et,és még nem volt belőle soha problémám...
-
Ateszpapa
addikt
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
-
patow
senior tag
Hajrá mindenkinek csak ezerrel frissíteni
,aztán meg másról sem szol a fórum hogy ez meg az ba@odott el
-
marquuard
veterán
válasz
Ferenczi Áko #49033 üzenetére
Nálam a decemberi frissítés óta megakad a Nova Launcher.
-
Ferenczi Áko
addikt
Visszaraktam azt a romot, ahol a biztonsági szint október 1. volt, mert picit döcögősnek éreztem a szoftvert.. Asphalt 9-el játszok rendszeresen, és az utóbbi 2 frissítés után néhol laggolt a játék.. És láss csodát, mióta visszaraktam, megszűnt a laggolás..
-
martonl
senior tag
A szoftver miatt van. Ez a volte egy időugrás visszafelé. Nemrég a Telenor is elkezdte bevezetni. [link] Egyébként Telekomnál is azt mondták, csak bizonyos díjcsomagoknál aktiválhatják, az én Mobilotthonomat kiröhögték.
Telenornál két készülék támogatja. Ez nem úgy van, hogy ha a készülék tudja, akkor tudja és kész? Minek kell hozzá szolgáltatói szoftver? Külföldön nem működik. Mivaaan? Akkor ezek szerint ha nagy utazó lennék, pár helyen már nem is tudnám telefonálásra használni a készüléket, mert 2G hálózat nincs, 3G hálózatnak meg ki tudja, hol van lefedettsége. És ha teszem azt SIM kártyát cserélek a telefonban? Akkor újra kell flashelni, hogy menjen a volte? Hát ez így elég nagy szívás lesz. Nem elég, hogy pl. akik eddig csak telefonáltak, majd meg kell magyarázni, vegyenek egy jóval drágább készüléket a volte miatt, még ezek is. Egyébként 3G-n hanghívás mellett is megy a net, csak GSM-en nem (mert nem vezették be anno az A osztályú GPRS-t).
-
sgeza
veterán
válasz
KunEmber #49006 üzenetére
A telefon biztos nem változott, szerintem a speedtesten javítottak. Nem tudom, hogy mikor került bele, de most láttam egy olyat a kapcsolat módjánál, hogy multi, ami elvileg valamilyen többszálas kapcsolatot jelent, ami pontosabban mutatja a sávszélesség lehetőségedet.
Egyébként nekem is szinte pontosan azt méri, mint fentebb a kolléga által mutatott értékek. -
coolpet
senior tag
Hol lehet beállítani, hogy felvegye a beszélgetéseket?
-
KunEmber
senior tag
Skacok, a telefonomon frissült a Speedtest illetve telepítettem valami kisebb csomagot is, és az eddigi 220/150-es net (Digi500@Archer C8 5 Ghz) felugrott 310/150-re. Volt az utolsó frissítésben valami, ami a telefonban szoftveresen javított volna ennyit a wifi vételén?
Vagy egyszerűen hibásan mér a Speedtest? Nektek mennyit tud maximumon a telefon? -
tibike8
őstag
válasz
thamasz #49004 üzenetére
Ha a google-re gondolsz akkor annyival jobb nekem, mint amit írtam fentebb. PC-n is tudok írni és megkapom ott is az üziket. Illetve van benne archiválás is ami által talán másik telóba is elő tudod szedni az archivált üziket, ha telót cserélsz. De ezt csak gondolom mert nem kellett még. Mindenesetre lehet SMS-t benne archiválni is.
-
thamasz
senior tag
Mitől jobb ez mint a gyári üzenet küldő, érdemes kipróbálni?
-
SteveJobs
őstag
Csináltam egy újra indítást majd beállítottam a névjegyzéket.
Be is állt rendesen de az sms már másképp hozta a neveket eddig nem volt ilyen! -
sgeza
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest