Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
válasz IT user #41542 üzenetére
És mire érdemes cserélni? Sajna hasonló árban mint ahogy ezt vettem (107) nem találtam jobbat. Fő szempont a kamera. Meg ebbe az volt jó, hogy nem olyan lekerekített, és volt értesítő led, és nagyon jó videókat/fotókat csinált. Van 100 körül olyan teló ami jobb kamerában és fényképezőben mint ez?
-
Burt1793
veterán
válasz IT user #41542 üzenetére
A térkép tényleg lassú, a samsung internet browsernek is lett egy bugja, miután betölti az oldalt, pár másodpercig érzéketlen lesz a kijelző...
Lehet, hogy már nem húzza sokáig, de amúgy sokféle programot használok, intenzíveket is (kivéve játék), ahhoz képest nagyon szépen bírja. -
Teasüti
nagyúr
válasz IT user #41494 üzenetére
Én még nem akarom. Életem legjobb telefonja. Tud mindent ami nekem kell és tökéletes méret. Médiára/netezni kiváló. Egyedül munkára tetű lassú. Az új Samsungok nem tetszenek. S10e talán amivel ki tudnék egyezni, bár azóta nem is követtem az újdonságokat. De 5" körül nem nagyon van választék. Tepsi telefont meg nem akarok.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz IT user #37306 üzenetére
Nem
Amúgy még azt sem tudom kijelenteni, hogy akkor csinálná, ha sokáig nem nyúlok a telefonhoz, mert ma reggel használtam kb. 30 percet a telefont, utána csináltam ezt-azt otthon, majd meg akartam nézni az időjárást, és akkor kérte a jelszót. Talán egy bizonyos számú biometrikus feloldás után kéri...
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
válasz IT user #34177 üzenetére
Talán még jobb is lesz, ha felteszed a műszerfalra a mágneses wireless töltőt, így látod a navit is rajta
Én is ezen agyalok, melyiket is rendeljem, nade előbb az autóóó.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
embe
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik