- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
cskamacska #30657 üzenetére
Ez is egy aspektus.... Bár nem tudom, hogy mondjuk, 1órán belül mekkora esélye van, hogy beérkezzen legalább ~9-14db érdemi vélemény, egy ilyen kérdésre, kora reggel. Egy-két vélemény pedig, csak mutatóba elég. Azonkívül, pl engem semmi nem biztosítana az felöl, hogy ha 1-2 ember javasolja, akkor én is biztosan egy tartósan kifogástalan példányhoz jutok hozzá. Mi van, ha pont én kapok egy olyat, amelyet mondjuk rövid időn belül kijelzőhiba miatt (elég ritka, de azért volt már példa ilyenre is..) szervízbe kell adni? ... - akkor az lesz a "valamilyen" ember, akinek a tanácsára/véleményére adva, beleugrottam? Fordítva is igaz... - mert ha mondjuk ~1-3db lebeszélő poszt érkezik, akkor ezzel mindjárt felejtős (?) ...
Mégiscsak marad a topik keresőjének a használata, hogy -ha másért nem- amíg beérkezik kellő számú tapasztalat/vélemény, már meríteni tudjál a múltban közzétettekből. Ez pedig, nem vesz igénybe órákat sem. Azt pedig remélem te sem feltételezted/gondoltad, hogy az ezekre vonatkozó kereséseket, majd valaki más végzi el helyetted, és tesz eléd készen.
-
törölt tag
válasz
cskamacska #30657 üzenetére
Előfordultak egyedi hibák, voltak más problémák is, de a topik nagy része arról szól, hogyan lehet vizuálisan kicsit turbózni a telefont, vagy hol találhatóak bizonyos beállítások, esetleg hogyan lehet szoftvert frissíteni és a kedvenc ismétlődő téma a fólia és a tok.
Sima S5-ről jöttem, nekem nagyon nagy ugrás volt a telefon teljesítményben is és használhatóságban is. Még az egyik csajos kolléganőm is behúzott magának egy edge-t (pink tokkal
).
Szóval mindenféle rábeszélés nélkül még mindig megéri ezt a telefont megvenni. Szerintem.
-
Reaper
őstag
válasz
cskamacska #30651 üzenetére
Én is hasonló kérdésekkel voltam, végül ráugrottam, mert ahogy néztem, nem sok hátrányunk lehet belőle, egyből független, és mehet rá független rom is (ha rosszul értelmezem majd kijavít valaki), most már csak a Telekomon múlik, hogy jóváhagyják-e, szegény hűséges kis Z1Compactomat cserélném le rá.
-
gerner1
nagyúr
válasz
cskamacska #30651 üzenetére
A kereső, neked is partner. 👍
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest