- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
válasz
Musaka #15168 üzenetére
Musaka
Ugrott a KNOX? Akkor igazán kipróbálhatnád a CSC váltást és elmondhatnád a többieknek, milyen érzés valódi XEH készülékkel élni
TommyNagz
Azt nem próbáltam, hogy mit tenne rá, mert nincs kedvem most újrahúzni, de legközelebb ezzel fogom kíváncsiságbólAzért lenne egy nagy összegű fogadásom, hogy a végén csak TMH kerülne fel, nem PAN, hiszen Neked is olasz Vodát ír, de végül németet rakott fel.
-
D-Phrag
senior tag
válasz
Musaka #14829 üzenetére
Szia! Köszi az infót. Ettől féltem. Első nap még csak 1 SIM-mel bohóckodtam. Aztán betettem mindkettőt és mintha mélyrepülés lenne azóta.. Éjszaka repcsimódba tettem és így is levsökkent 3-4%-ot reggelig, pedig nem ment a kijelzőn az óra sem. Mivel leheten javítani a dolgon?
-
Burt1793
veterán
Megtaláltam a funkciót:
Üzemidő: Összegzés, SoT, Android rendszer, Cella készenlétben, Android operációs rendszer.
Az energiatakarékos alkalmazáshasználat nálatok be van kapcsolva? Én kikapcsoltam. Anno az A5-ön ez merítette még jobban a telót. Lehet, hogy most bekapcsolom, megnézem milyen vele. Az épn mobilom telenoros, rég jött rá frissítés. Build száma: MMB29K.G930FXXU1APEQ
-
Burt1793
veterán
Nekem most 22 óra készenléttel 2 óra kijelzőidő megvan majdnem és 55%-on van. Egész nap ment a mobilnet, sokat ment a Bluetooth is autós kihangosításra és zenehallgatásra. AOD végig mutatta az időt. Ha megmondod hogyan kell teljes oldalas screenshotot csinálni, feltöltöm. A fényerő is végig 50 és 100% között volt.
6 óra SOT-t tényleg tud egyhuzamban még játékkal is, akár magas fényerőn, nettel. Szóval jó lenne egy frissítés, a hardver nagyon jó, ez a szoftver nem tökéletes. -
törölt tag
Kár érte mert nekem a SwiftKey tetszik a legjobban. Remélem egyszer javítják.. Igen ez az ékezetes hiba is előjött már.
MÁS... MINDENKINEK!
Megkerestem újfent a Vodafone üsz-t a hálózati hibával kapcsolatban.
Szerintük(végre egy értelmes kollégával sikerült beszélni aki szintén s7-et használ) nem is a telefon de nem is a hálózat a gond hanem lefedettség függvényében változik a helyzet . A hiba ott van, hogy a 4g/3g/2g mellett van egy 3,5g hálózat ami alkalmas internetes adat forgalmazásra és beszélgetésre is hasonlóan a 3g-hez szemben a 4g-vel ami csak internetre ill a 2g-vel ami csak beszélgetésre és nagyon gyenge adatforgalomra való. Azokban a régiókban ahol ez(3,5g) a hálózat erős, ott ebbe be tud ragadni és sokszor csak a repülő mód segít vagy az újraindítás.
A megoldás a 3g/2g használata mert feljebb nem engedi a készüléket , így nem tud beragadni. Azok a telefonok amelyek nem támogatják a 3,5g hálózati frekvenciát ebből a szempontból előnyben vannak. Az s7 támogatja.
VoLte nincs, mostanában nem is lesz(ahogy pisztácia sem lesz többé sajnos). -
Elvileg a gyári gyorstöltős paddal ugyanannyi a töltési idő,mint a vezetékes gyorstöltővel.
Persze a padhoz is a gyári töltőfej kell (ami persze nem jár a padhoz pluszban...)
A nem gyorstöltőssel lassabb mint ha simán (gyorstöltés nélkül) töltenéd kábelen.
Vásárlás helyére nem tudok mint mondani,mármint hogy hol olcsó és eredeti,a bejáratott helyeken 14-16eft között mozog,de aprón találhatsz 8 körül S6 Edge+ padot,az is gyorstöltős!De csak az Edge+ padja,az S6/S6E padja nem az! -
csmarcell
csendes újonc
Érdekes, hogy úgy is működik.
Ha jól láttam BTU az angol független rom. Igazából engem nem zavar a mostani CSC kód amíg jönnek rá a frissítések. APD1 jött OTA-n, APEQ-t még várom de az BTU-n sincs még.
Romolgatni nincs kedvem, mert eléggé belaktam már és igazából semmi olyan hiba nem jelentkezett amire a forumtársak panaszkodnak.
Nem érdemes megbolygatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest