- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Márton #39109 üzenetére
Erről most hallok először.
Olvasgattam kicsit, egyelőre magyarul pár laikusnak szóló oled cikket, de mind azt írja, h az oled-nek nincs utánhúzása. Elvileg instant kéne legyen a fénykibocsátás amint áramot kap. Nincs a foszforhoz hasonló felfutás és lecsengés.Egy helyen viszont azt írták a mozgásfelbontás nem jobb az lcd-nél, mert ugyanaz a sample&hold vezérlése van. Ez kicsit homályos. A mozgásfelbontást nem igazán tudom értelmezni.
VR-ben amúgy nem tűnt fel. Színtorzítás egyáltalán nincs.
VR-nél inkább a képernyő kezd el vibrálni, amit megint nem értek miért. De ez van. -
válasz
Márton #38950 üzenetére
Ez engem is érdekelne. S7 Edge telefonon jó ideje nem frissül semmilyen VR app (sem 3rd party, sem gyári appok), és újat sem tudok letölteni. Én is leszedtem / újra felettem minden VR és Oculus appot, feloldottam minden PDP csomag tiltást, de eredmény nélkül
. Szeretném tovább használni a VR-t, de így (frissítés és telepítés hiányában) ez elég gáz...
Ha valakinek van tippje, szívesen fogadom. Köszi! -
stfx
aktív tag
válasz
Márton #38943 üzenetére
Erdekes, redditten is pont ugyanez a gondja egy arcnak, neki is a legujabb visszafrissitetthetettlen oreoja van. Nekem az Oreo-bol a legujabb elotti verzio van fent, es tokeletesen megy a gearVR. Errol a romrol en meg vissza tudok allni 7-esre, de nekem ez az oreo sokkal jobb ment a 7es drioddal, mert volt olyan 4K VP9 videom ami 7es doridon akadt, a 8-as meg szepen viszi.
Hasznalsz ALVR-t? Iszonyu jo, SteamVR -os pc jatekokkal lehet nyomni GearVR-al.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Márton #38943 üzenetére
Hivatalos 6.0 -ra már biztosan nem tudsz visszaállni. 7.0 -ra pedig annak függvénye, hogy most milyen biztonsági irányelv szintre frissített. Amennyiben a legutolsó 3 -asra, akkor már a korábbi 8.0 -ás verziókra sem lehet. Az Összefoglalóban találsz néhány gondolatot, ezzel kapcsolatban (is). Szóval, ha már nincsen hivatalos garancia a készüléken, akkor root -tal szerintem van lehetőség a 6.0 -ra is, de ebben a root -ban jártas topiktársak többet tudnak segíteni (ha kell...).
Gear VR -hez tartozó programokat is frissítetted ? Az ehhez tartozó, komponens programok adatainak törlését is próbáltad már ?
-
nightzone
aktív tag
válasz
Márton #34021 üzenetére
itt nézz szét, van több fajta, de a biztonság az legyen az első.
-
nightzone
aktív tag
válasz
Márton #34008 üzenetére
Olvastam olyat, hogy lemez és tok nélkül is megtartja az S7E-t is, ami ugye nehezebb, de ehhez nyilván olyan mágneseknek is kell a töltőben lennie amik erősen tartanak. Erre a neodínium mágneseket ajánjlák külföldi fórumokon (pl N50 vagy N52 -esek) mert azok erősebbek.
Továbbá nem mindegy hogy pontosan hol helyezkednek el a mágnesek. Az egyik megoldás amivel a wireless töltés és nfc is megmarad az az amikor körbe van több mágnes. Valamint figyelembe kell venni hogy mennyire melegszik majd így teló töltés közben. Olyat biztos nem vennék ami tönkrevághatja a telót mert túlmelegszik, tehát vmiféle védelem legyen a tartóban (pl venti vagy hőszabályozó).Jelenleg én ezzel szemezek.
De vannak olyan megoldások is amire te gondolsz: pl, ez ugye forgatható is.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Márton #34008 üzenetére
Valami megnetizálható anyagra szükség van, mert a teló üveg hátlapja nem ilyen ... Én két félét próbáltam korábban, de nekem egyiksem vált be. Ezeken a tré a pesti utjainkon, szépen lerázkódott, mindkettőről.
De könnyen lehet, hogy én választottam olyan típust, amit nem kellett volna. Ezért, nem zárom ki a lehetőségét annak, hogy más -aki szerencsésebb- tud neked ajánlani valamit, ami kifogástalanul használható... -
samu74
addikt
válasz
Márton #29760 üzenetére
Ahogy T_chris írta legtöbbször az látszik a programoknál, statikus része a képnek.A navi pláne
be tudja égetni. Nekem pl. a kék színnel látszik halványan, de csak annál a színnél.Napi használatban észre se veszem.
Nyilván a beégés mértéke nagyban függ attól is ,hogy ki milyen fényerőn használja.roxan nyugodtan add le szervizbe, plusz csatold hozzá hogy az akksi is gyenge meg néha kikapcsol magától.
Nyáron megy az enyém is oda ,nyomáspróba úgyis lesz, szóval megoldják azt. -
UfoZoli
aktív tag
válasz
Márton #29001 üzenetére
Ha valakinek van egy 150 ezres okostelefonja de csak egy 500 megás havi adatkeretje futja, s ezért kapcsolgatni akarja az adatforgalmat ki-be akkor ott valami nem kerek.
Vagy a telefon nem a te árkategóriád, vagy az adatkeret alacsony.
Mert elmondásod szerint nem az akkufogyasztás miatt csinálnád.
Tényleg nem értem a problémád....Részemről be is fejeztem.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
Márton #28998 üzenetére
hát akkor neked elég egy buta telefon meg egy laptop
Ha beállítod 30 percre a frissitési gyakoriságot akkor az email progi csak 30 percenként fog net-re csatlakozni.
igaz mondjunk az időjárás widget vagy tudom is én mi más a másik 29 percben is fogja használni a netet.
Problémádra a megoldás egy automatizáló progi lehet, amiben esetleg te is írhatsz magadnak folyamatscript-eket.Nem tudom hogy ezzel mi a célod, de akkufogyasztásban nem fogsz nagy előrelépést tapasztalni, mint ahogy azzal sem ha visszaveszed a kijelző felbontását....
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
Márton #28992 üzenetére
beállítod a szerverkommunikáció gyakoriságát fél órára, vagy egy órára, s a probléma megoldva.
Esetleg leszedsz hozzá egy light manager pro-t és te leszel az istencsászár.
Persze greenify-al vagy bármilyen telefon optimalizáló progival ne küld aludni az email progit, se a light manager-t -
kutga
félisten
válasz
Márton #28996 üzenetére
Ha beállítod 30 percre a frissítés gyakoriságát az email appban az nem ugyanez?
Magát az appot meg elláthatod mondjuk ujjlenyomatos védelemmel.
MOD
Ja hogy csak az email app kapjon mobilnetet. Ezt kapásból meg nem mondom, de a robot topikjában segítenek. Egy ideig én is próbálgattam. -
törölt tag
válasz
Márton #27589 üzenetére
Minél távolabb vagy egy routertől, annál gyengébb a jel. 54mb nem sok, régi router lehet.
Valószínűleg csak 2.4GHz-es, ha sűrűn lakott környéken laksz netán társasházban akkor még interferenciát is okozhat a sok hasonló készülék ugyanezen a frekvencián, a falakról már nem is beszélve.
Azok a sebességek pedig nem garantált sebességek, hanem annyi a max elérhető, nem feltétlen működik mindig jól. -
titta73
tag
válasz
Márton #27565 üzenetére
A 1043ast az S5-el együtt cseréltem, csak pár napig használtam az S7-el és nem emlékszem hogy filmet próbáltam-e rajta. Most direkt megint megnéztem, 585 Mbps-t ír sebességnek, egy helyiségben vagyok, kb. 5 méter a távolság és tiszta a rálátás. Elindítottam BS Playerben az Arthur királyt, kb 10 GB a film és 1-2 percenként szaggat. Nem a NAS-al van gond, a routerre kábellel rákötött Popcorn C200 simán játszik mindent, egy Lenovo tablet ugyanúgy BS Playerrel lejátsza, pedig annak nincs AC-s wifije...
-
titta73
tag
válasz
Márton #27548 üzenetére
Nekem egy 1043as Tp-link volt, azt cseréltem egy AC1200-asra. Sokat vártam a wifi átviteltől, de csalódás. Utána olvastam és sok helyen panaszkodnak a wifi átvitelre. Látszólag 6-800 megabit az átvitel, a valóságban egy full hd film szaggat ha a telón nézem. A régebbi tablet ami csak N-es, simán játsza.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Márton #27117 üzenetére
Ebben lehet, hogy egyetértünk, annak ellenére, hogy nálad akkorák az amplitudók, hogy majdnem kilógnak felfelé a kijelzőből. 7.0 -s android mindkét készüléken. Az enyém XEH, a sógornőmé VDH. Root nuku, minden gyári. Azért adtam a villamosos videót, mert az biztosan simább, mint az a 3db, amiről szó van. Ezt pedig láthatod Te magad is, és a többiek is.
Az én szubjektív szempontom az, hogy a telóval felvett videók legyenek jók, simák. Ez nálam, a sajátjaimmal rendben is van (de jó a villamosos is...), és nem csak a telón visszanézve, de más eszközökön is. Ezzel pedig, én el is engedtem a témát... -
gerner1
nagyúr
válasz
Márton #27106 üzenetére
A villamosos video nem az enyém (innen van, én csak hozzá tettem, hogy az általam készítettek "ilyenek, mint pl ez", és ez a szövegkörnyezetből egyértelmű..), de én azon nem látok döccenést, ellenben azzal a 3db videóval, ami még éppen téma. Nekem nem rajzolja ki ezeket. MX -et pedig nem rakom fel ismét →csak ezért, mert nem látom értelmét. Azt gondolom, hogy mivel több eszközön is kipróbáltam, és ezek azonos módon döccennek, míg másik 60fps -es videók nem .... →Nem az MX -ben van a hiba, vagy azzal összefüggésben.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Márton #27104 üzenetére
Nem MX. Azzal nem próbáltam. Gyári, alap video lejátszó. De, ugyan ilyen, minden mással is, ami nem MX. A kép nem esik szét, de itt-ott döccen.
Azt írtad : "Fejlesztői módban a "GPU leképezési profilt" állítsd a második opcióra." →megtörtént.
Ezt a képet adtad Link -ben, de azt nem írtad, hogy mivel játszottad le (ezt később, kérdésre megadtad), és azt sem, hogy neked a grafikonos fontos. Ez utóbbit sem tudom, hol lehet(ne) bekapcsolni, hogy mutassa. Infó, és MX nélkül csak tippelek, hogy az MX -ben valamiféle opció ... Figyelembe véve mindezeket, picit fúrcsa, hogy Te jelzed, hogy "Nem érthető amit írsz." ... -
törölt tag
válasz
Márton #27076 üzenetére
Először nem vettem észre a telefonon a röccenést. Amikor tüzetesebben megnéztem már észrevettem.
PC-n mpc-hc-t használtam én is és ott sem volt jó. Mpc-hc pedig dugig van kodekkel, csak úgy hívják, hogy LAV filter.
Egyedül a 60fps-test nem akadt csak fura módon, az mindenhol tökéletesen játszódott le. -
törölt tag
válasz
Márton #27070 üzenetére
Az új rendszer nem garancia arra, hogy nem fog akadni.
PC-n nálam a 3-ból 2 röccen, de az lehet a monitor eltérő frissítése miatt is. Telefonon megnéztem, a sasos 1x röccen, a szöveg többször, sőt, szellemképes mindkét esetben.
Médialejátszón és plazma tévén viszont nem akadt, ott folyamatos volt a lejátszás.Ha a videó jó, akkor marad az LCD kijelző frissítési tökéletlensége vagy a lejátszó programoké.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Márton #27070 üzenetére
Ezt nem gondolnám, hogy hiba lenne a PC -vel, és a kódolással kapcsolatban nem írtam 1 szót sem ... De, ~2% lehetőséget nem zárok ki, hogy nálam nincs telepítve, valamiféle "kódek" ... Tesómnak átküldtem, és azt mondja, hogy asztali 4K -s lejátszóján (Popcorn A-500 pro) is döccen, pont ugyan úgy ...
Egyébként a sas az nem szabványos 60fps, mert annál a valós érték 59,940fps, ami 60000/1001 arány. A másik kettőnél helytálló. -
törölt tag
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Márton #24842 üzenetére
Figyelj Marci. 80-ért olyan telefont veszel újonnan, hogy megszólal. Nehogy már egy ilyen kikukázott sz@rra költsél. Ha megveszed, tönkremegy egy hét múlva mit csinálsz? Kidobtál a kukába 80 ezret....
Azt is látom Gear VR miatt kellene. Ne kelljen. 80 ezret nem ér az egész ha csak emiatt akarsz S6-ról váltani, de komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest