- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubby2o6
senior tag
válasz
thomas77 #41033 üzenetére
Én sem akartam lecserélni, nincs is olyan teló most, amire szívesen váltanék. De nyaralás előtt voltunk, kellett gyorsban egy telefon, elsétáltam hát egy géesembótba, és vettem ötvenötér' egy használt
S7-t. Gondolom, az előző tulaj a gari lejárta előtt még kicseréltetett rajta ezt-azt, mert szinte újszerű állapotban került hozzám, az akksi is fullos, szóval végül is jó vétel volt. A régit meg akartam tartani romolós teszttelefonnak, de így, hogy az is tökéletesen működik, lehet, hogy az lesz a "hétköznapi", melós telóm. Visszatettem rá a Nougat alapú Superman romot, azon még rendesen működik a Dolby Atmos. -
chubby2o6
senior tag
válasz
thomas77 #41028 üzenetére
Na bazz...
Kicsit hamarabb is rájöhettél volnaMondjuk két hónappal ezelőtt. Akkor vettem emiatt másik telót
Ugyanez volt a gond, de nem csak a kijelző alsó részén, hanem kb. mindenhol, főleg, ha kicsit felmelegedett, de ehhez elég volt egy 2-3 perces használat is, utána már csak egérrel lehetett használni.
Tegnapelőtt lefuttattam ezt a frissítést, azóta tök jól működik. Nyomkodtam, romot cseréltem, a hátlap már egészen felmelegedett, de a kijelző működött közben is, azóta is.
Ami igazából frusztrál egy kicsit, az az, hogy én elvittem a SES-be, ott felkínáltak egy alaplapcserét 117e Ft-ért, de rendesek voltak, mert azt is hozzátették, hogy szerintük nem érné meg. Már csak az nem tiszta, hogy lehet az, hogy egy mezei user megtalálja a ( tökegyszerű) megoldást, a hivatalos szerviz meg alaplapot akar cserélni.
Azt nem hinném, hogy ott nem ismerik ezeket a szervizkódokat, arra meg gondolni sem merek, hogy imígyen akartak kapacitálni egy új Samsung vásárlására
.
Mindegy, ha későn jött is, azért köszi a megoldást. -
-
Tesztelo.hu
senior tag
-
gerner1
nagyúr
válasz
thomas77 #30832 üzenetére
Az összefoglalóban a képeken az 1 file -os telepítés van. De, ha többfile -os változatban töltötted le, akkor minden komponenst az annak megfelelő sorhoz tallózol be (AP →AP, BL →BL, stb). Mive CSC -t is váltasz, a CSC sorhoz az alap CSC file -t tallózd be (ne a HOME CSC... -t ! ) amellyel így lesz egy automatikus FR is. Az Options -ben pedig, pipáld ki ( ☑ ) a Phone Bootloader Update -et.
-
600700
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Autós topik
- Crypto Trade
- Trollok komolyan
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Napelem
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest