- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
Linket nem tudok adni, de az Összefoglalóból ide emelem neked a videót, amelyen épp egy S7e -re valót mutatnak be, a neve: Whitestone Dome .
Szerk.
Ahogy nézem, már nem elérhető (az edge -hez sem), így tulajdonképpen már ez sem "ajánlható"... -
gerner1
nagyúr
Védőüveg -ami kifogástalan- csak olyan van, amit ragasztani kell. Ezek mind drágák (10e + Ft). Sajnos, hagyományos, egyszerűen felrakható -és egyben kifogástalan- az továbbra sincs, de például még Note 9-re sincs.
Fóliákból akadt néhány az elmúlt évekeben, amelyek tartósabbak, de nekem a Mob.Outfitters -nél felrakotton kívül -most- egy se jut eszembe. De, talán a többiek tudnak ajánlani más alternatívát is.
-
Csigger
őstag
Találtam egy programot amit már régebben használtam egy darabig, ez ha nem is pontosan de elvileg jó közelítéssel meg tudja mondani az akkumulátor állapotát.
Accubattery -
Poplacsek
senior tag
Az amFilm üveg jónak tűnik a Neo Hybrid tokkal.
-
UfoZoli
aktív tag
Arra figyelj hogy a dobozon is rajta legyen a HD felirat a megnevezésben. Csak az a tuti, amelyik 2 darabot tartalmaz. Ha a hozzá adott nedves törlőkendővel jól áttörlöd a telefont, főleg a kijelző oldalait akkor nem fog feljönni soha. Arra viszont nagyon kell figyelni, hogy pontosan rakd fel, mert ha ferdén sikerül van esély a sarkoknál az elválásra.
-
UfoZoli
aktív tag
Még mindig ajánlani tudom a nevezett tokhoz a Spigen Crystal Curved HD-t ebay-ről. Figyelni kell hogy a megnevezése Crystal Curved HD legyen, s a csomag csak 2 fóliát tartalmazzon. Ami nem HD az 3-at tartalmaz és egy rakás fos. Első naptól ezt használom, s a tok leszedés sem nyomja fel a széleit.
-
Dare2Live
félisten
"Amit egy telefon 0-nak jelez, vagy 100%-nak, az nem a fizikai korlátokat jelöli."
Tisztában vagyok vele. Ugyanez van notiknál is.
"de nagyságrendeket nem fog segíteni"
Ugyanaz a cég, ugyanaz a környezet, ugyanakkor kaptuk a T400akat akik beállították annak 7+éve megy gyárival aki nem annak 4 inkább 3éven belűl meghalt.
Neked is ajánlom a linket. [link]
-
Dare2Live
félisten
Az igaz, hogy 0nál még bőven van benne töltés és túl se tudod tölteni de az is, hogy Li aksik ezt a 20-80%ot szeretik.
Van itthon egy 2009es T400am, ami 7%on szól, 5%on hibernál és max 90%ra tölt. !7év! után 86%os az aksija. Egy hét alatt se megy bele egy ciklus pedig minden nap megy.
-
Köszi rendes Tőled! Én igazából már csak abban bízok, h a Nougattal megoldódik majd ez a probléma. Tök rejtélyes az egész, mert néha hetekig semmi probléma, utána meg jönnek az SMS-ek (most meg néha már az se
).
Amúgy én soha nem használtam a power saving módot, de nem is hiszem, h ennek köze lenne hozzá. -
nbukta77
addikt
Igy van. Nincs kolbaszbol a kerites. Es az sem igaz, hogy nem marad semmid. En a csaladdommal jottem ki es nem is keszulok haza. Itt legalabb haladok. Ugyan annyi munkaval mint otthon a tobbszoroset keresem. Es a lakas berleten kivul az elet semmivel sem dragabb. Talan meg olcsobb.
Es meg annyi az egyik kommenthez, hogy az alkoholizmus az nem helyfuggo.
-
600700
senior tag
Koszi de nem ahitozom kinti fizeteserol , mivel regisegekkel es mukincsekkel kereskedem evek ota , Berlinben is van irodank egy telephely Zurichben. A vilagnezeted nem attol lesz jobb vagy rosszabb ha ott elsz .De a csaladom soha nem hagynam itt Magyarban ha maskepp elnek sem es szeretem ezt az orszagot. De megertem, aki azt valasztja barmiert is tegye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- Goddess of Victory: Nikke
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest