- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
csipesz_70 #36045 üzenetére
Először próbáld meg többféle töltővel a töltést.
-
jeni
félisten
válasz
csipesz_70 #27079 üzenetére
Szerinted a hátlapja lepattinthatós? Már ragasztják a hátlapot! Simán megbukik a teló ha máshová viszed aksit cseréltetni és nem a márkaszervizben javíttatod meg.
-
handrash
őstag
válasz
csipesz_70 #26838 üzenetére
Nem tudom pontosan.... Feltételezésem szerint az első év végéig.
-
handrash
őstag
válasz
csipesz_70 #26833 üzenetére
Szerintem ha meg akarod tartani annyi ideig akkor mindenképpen, víszont nem kell elkapkodni, mert én jártam úgy, hogy garanciában csere utalványt kaptam az első évben, és.plusz köröket kellett fussak, hogy visszavegyék a régi készülékre vásárolt plusz garanciát.
-
dud998
őstag
válasz
csipesz_70 #26830 üzenetére
Nyugodj meg, először nekem is ez volt. Én ott hibáztam, hogy a dobozról írtam be a szériaszámot.
A tárcsázóba írd be, hogy *#06# és az ott található IMEI számod írd be a regisztrálásnál. Az fontos, hogy a számsor végén lévő "/01"-et ne írd be, mert azt nem tudja értelmezni. Így sikerülnie kell. -
samu74
addikt
válasz
csipesz_70 #26688 üzenetére
Az a pár ezer inkább 30-40?
-
válasz
csipesz_70 #26688 üzenetére
Teljesen ugyanolyan képet csinál. Szubjektív, hogy megéri - e. Nagyobb benne az akku, és nagyobb a kijelző. Az edge van, akinek bejön, és van, aki szerint nagyon kényelmetlen a fogása, mert könnyen elnyomódik.
-
arn77
aktív tag
válasz
csipesz_70 #26561 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest