- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabaga
tag
Az kizárt dolog, hogy gyengebb az S7-ben az antenna. Nem szól a fórum egy jó része arról, hogy nem volt hálózat és nem tudtak felhívni, csak sms jött. Itthon van egy P9 (nem lite) azon mindig több térerőt jelez, továbbá nem volt vele hasonló hálózat eldobalos probléma. Ez sajnos ilyen, úgy tűnik a Huawei néhány alkatreszben minőségibb mint az S7 ( rezgomotor, hangzás)
-
samu74
addikt
Nem kell feldolgoznod,az S7-nek ez az egyetlen de bődületes hibája.Anno elég sokat szidtam emiatt a telefont.
Mondjuk mostanában nincs ilyen gondom...De na,az nem vigasztal senkit hogy más telefonnál(márkánál) is előfordul...
Csak az is vicces,hogy az S8 topikban is vannak hasonló esetek... -
gerner1
nagyúr
Azért nincs benne (itt sem) az összefoglalóban, mert nem egyértelműen készülék hiba ! Felhívtam a figyelmedet, hogy gyakorlatilag "minden" készülék érintett. Más készülékekkel is előfordul! Ebből következik, hogy bizony a hálózat kiépítettség műszaki tartalma, és a hálózat üzemeltetés sajátosságaiból adódó tények együttes ismeretében, nem lehet önkényesen a készülékre redukálni a hiba okát !
Helyetted is (!), ismét én vettem a fáradtságot a kereső használatára. #23334 -es poszt, és abban a link -ek, amelyeket tartalmaz. De, szifon 7 sem kivétel ...
A többi készülék, amelyekkel kapcsolatban Te azt gondolod, hogy nálad számításba kerülhet (vagy kerülhetett volna az S7 megvétele lőtt...), azokra majd Te magad elvégzed a keresést !Külön sajnálom, hogy mindezen tények összességét, többedik nekifutásra sem vagy képes minimálisan feldolgozni....
-
törölt tag
4G / LTE hívás = VoLTE.
A közelmúltig nem volt ez az opció elérhető, netezni lehet neteztél a 4G hálózaton, de beszédhívást biztosan nem azon folytattál az S5-tel. Elméletben, ha megjelenéskor kezdted el használni.
Mindezektől függetlenül persze ez lehet egyéni hiba, de inkább a szolgáltatói hálózatok szoktak problémát okozni.
BTU romban még nincsen ez az opció, így sajnos nem tudom letesztelni. -
fornettisuti
veterán
"Ha lte/3g/2g re veszem a hálózatot, akkor a telefonom néha elérhetetlen"
Ez most este is volt nálam is, nem tudtak hívni. Elobb felraktam az 52MB-os frissítést, talan megoldja ezt a hibát. Amugy ezt a hibát azzal magyarázták, hogy ha 4G-n volt a készülék és hanghívás jött vagy indítva lett VoLTE hiánya miatt kényszerítve van/volt a fallbackre készülék. Át kellene nézni Telekom topikba, hátha ott többet tudnak erről mondani.
-
gerner1
nagyúr
Én ezt nem így látom, de ez lehet, hogy szubjektív. Nekem az a tapasztalatom, hogy az S5 pont ugyan ilyen ezen a téren (van most is 2db). Összetettebb probléma ez annál, mint amit egy szimpla szoft frissítéssel a készülékeken meglehet(ne) oldani ... Egy kis "töredék" háttérinfó a témához ...
-
oba
addikt
Ilyeneket ide ne írj be... én is le lettem hülyézve amikor ez a csoda Samsung cloud kérdés nélkül lezabálta a mobilnetemet. De még csak egy folyamat jelző értesítés sem jött. És csak egy témát töltöttem le...
Más... ma már megint volt mulasztott hívás smsem, látszólag volt térerő, gyakorlatilag pedig elérhetetlen voltam. Kezd idegesítővé válni...
-
gerner1
nagyúr
Készülék teljesen kikapcsol, majd HOME + Hang-FEL + Bekapcs nyomva tart, amíg nem rezdül egyet a készülék. Aztán vársz 20-20 másodpercet, amíg beadja a Recovery -t.
A menüben mozogni a hangerő gombokkal, vagy a kijelzőn az újjadat húzva lehet. Aktíválni a Bekapcs gombbal. -> Ott kiválasztod a wipe cache partition -t, majd nyugtázod. Utána reboot system. Videó .
-
kulu22
aktív tag
Ahogy tudom, a chromecast-ot támogatnia kell az adott applikációnak (videolejátszó, zenelejátszó stb.), és a médiatartalmat stream-eli a chromecast eszközre, vagy a chromecast app-al tudsz teljes képernyő tartalmat küldeni. De nincs ilyen eszközöm, ezt a netről szedtem össze amikor vásároltam a magamét. Az MS adapter miracast alapú, és mint ilyen, alapvetően tükrözi a mindenkori képernyő tartalmat.
-
gerner1
nagyúr
Nem tudom. Nekem még nincsen. A TV -mre ki tudom rakni WiFi -n, ott simán használom az AllConnect premium -mal, de kellene valami nekem is, amit vihetünk magunkkal bárhová Még dilemmázok, mert nekem fontos a 4K, legalább 4mag, 5GHz, és hogy lehetőleg ne "made in dobd el" legyen ...
-
kutga
félisten
-
gerner1
nagyúr
Igen, de az S7 -esen nicsen MHL, az USB -n. Máshogy sem. Ezért alternatív megoldásra van szükség, és ha a TV nem WiFi -s, akkor azzal kell valahogy utólagosan "felvértezni" . Ez pedig, más összegbe kerülő eszközt jelent. A Chromecast 2 azért került ajánlásra, mert kipróbált eszköz, 5GHz -es WiFi -vel. Így van/lehet megfelelő átviteli sebesség. Lehet kapni sokkal olcsóbban is hasonló eszközöket, de 2.4GHz -es WiFi -vel, nem biztos, hogy optimális SoC -cal (egy példa) ki tudja milyen minőségben gyártva ...
-
Kroni1
veterán
"családnak fényképet mutogatni tökéletes volt"
Nekem most is tökéletes az S6 és az S7 is, egy 2011-es LG smart TV-n, ezzel a tartalom megosztása eszközre funkcióval.
Már kijelölni se kell, h melyik képet akarod, galériába beadom az elsőt, és utána lapozom a telefonon és tölti be egyből az összes képet!
-
-
Hege1234
addikt
én vágom miről beszélsz ma voltam a szombathelyi T-be
és a kiállított s7 tudta ezt fehér rajzolt ikonok voltak
előjött ahogy elhúztam a lakatotde engem inkább idegesített
a baj hogy nem mostanában megyek újra így sokat nem tudok segíteni...
próbáltam google-ban keresgélni de nem találtam még hasonlót sem -
kaciokos
őstag
Én ugyan nem Samu töltőpadot használok, hanem Tronsmart Chocolate-et, az is tud gyorstöltést, de én sem akartam gyorsan tölteni éjszaka, így sima, gyorstöltés nélküli töltőfejjel használom (5V 1A), és így is működik. Szerintem ez a normális, a vezeték nélküli gyorstöltés csak egy plusz feature, ha mindhárom komponens (telefon, pad, töltőfej) támogatja.
-
gerner1
nagyúr
A gyári S7 töltőpadja ilyen ferdén álló helyzetű (EP-NG930B). Mivel a telón kapcsolhatod, hogy legyen, vagy sem gyorstöltés, így miért ne lehetne gyorstölteni is képes töltőpad. Az S6 -hoz fejlesztett fekvő gyorstölteni is képes töltőpaddal is ugyan így működik (EP-UG920B).
Működik még az S6 -hoz fejlesztett gyorstölteni nem képes kerek, fekvő töltőpaddal is (EP-PG920I), de nálam probléma volt, amikor az S7 gyári, adaptív hálózati töltőjével próbáltam. Az S5 -ös gyári 6V-2A -s hálózati adapterével működik hibátlanul, de lassabban tölti az S7 -et ez kombó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Autós topik
- Raspberry Pi
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest