- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Leépíti a Sony az európai piacot?
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eiki
tag
válasz
bebukta #28625 üzenetére
Szinte pontosan ez történt velem egy hónappal ezelőtt, bár nálam volt egy egyedi szituáció. Pár hónappal ezelőtt leejtettem a telefont és összetört a kijelzője. Elvittem a Samsung gyártói szervízbe és megjavíttattam - a javítás előtt konkrétan megkérdeztem, hogy ugye továbbra is vízálló lesz a készülék (előtte nagyon sokat használtam medencékben, hiba nélkül). Egyértelmű igen volt a válasz. Egy hónappal ezelőtt nyaraláskor medencébe vittem. Kb. 50cm-re merült a vízbe, majd 5-6 mp után nem működött az érintő. Még kicsit próbálkoztam, majd kivettem a vízből, kikapcsoltam, megtöröltem és kivettem a SIM-et és SD-kártyát. Pár órát hagytam száradni, majd realizáltam a bekapcsolás után, hogy az érintő tönkrement. A telefon korábban sértetlen volt, a SIM fedő tökéletesen illeszkedett (már amennyire szabad szemmel ez megmondható). Másnap visszavittem a szervízbe és garanciális javítást kértem, mivel azt gondoltam önhibámon kívül történt a probléma. 10 napos bevizsgálás után közölték, hogy a telefon beázott (...) és hogy én vagyok a hibás, a javítás nem garanciális. Emellett azt mondták, hogy a javítási folyamat utolsó lépésében van olyan teszt, ami garantálja, hogy a készülék vízálló a kiadás előtt. Ezt a választ két okból nem fogadtam el - egyrészt az előírtnak megfelelően használtam a készüléket, másrészt semmilyen eszköz nem volt a kezemben a saját igazam bizonyítására. A szervíz javaslatára felhívtam a Samsung Ügyfélszolgálatot és elmondtam a panaszom. Teljesen korrektek voltak, pár részletet bekértek az esetről majd kérték, hogy írjam le a panaszom. Pár nap múlva kérték, hogy juttassam el a készüléket a központi szervízbe minden kiegészítőjével és papírjával, hogy bevizsgálják. 1 hét alatt ez megtörtént, válaszuk pont ez az idegen anyagos konklúzió volt (megint csak...). Mindettől függetlenül felajánlották, hogy méltányossági javítás keretében kijavítják a készüléket. Ezt el is fogadtam, így most várok a javított készülékemre.
Nem mondom, hogy kellemes volt, mégis megmaradt a bizalmam a Samsungban. Korrekt módon kezelték a helyzetet, igaz én is ugyanígy álltam hozzá. -
handrash
őstag
válasz
bebukta #28617 üzenetére
Egyet tehetsz: írsz egy szép levelet a Samsung Magyrországnak, hogy te nem tettél semmi olyat ami nem specifikált, és nem érted, hogy egy vízállónak árult telefon hogy ázhatott be. Kéred őket, hogy vizsgálják felül a szerviz álláspontját. Szerintem lehet szerencséd. Javaslom, hogy indulatok nélkül, kulturáltan írj....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Kempingezés és sátrazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- PlayStation 3
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest