Hirdetés
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
gyakorlatilag ha jól értem akkor a samu oldalról leszedett romok közül tök mind1 lenne milyen régiókódút rakok fel, nem csesz el semmit, mert amint visszarakom a saját jelen esetben t-s romomat akkor ugyan olyan lesz mint a gyári? legrosszabb esetben nem kapok frissítéseket ha rossz romot rakok fel?
-
Carlos.F
újonc
Sziasztok!
Új vagyok a csoportban. Nekem egy spanyol AMO van. Esetleg valami ötlet, hogy ide mikor jöhet frissítés? A spanyol fórumokon egyenlőre nem találtam semmi infót.
Koszi előre is. -
ZsyfKo
senior tag
Sziasztok. Van és lehetőség hogy a Telekomos készülékemre felrakom valahogy a 7et? Úgy is jó ha független 6 ot kell és utána frissíteni. Csak van ilyenre lehetőség és ha igen hogyan kell?
-
saiyajin
senior tag
válasz
jaffa 2843 #24286 üzenetére
Jol van remeljuk, ezen sem kell sokat varni.
-
-
sompetike
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #24286 üzenetére
Akkor mégiscsak igaz volt a hír,hogy januárban lesz nougat.
Nem volt igaza a sok kétkedőnek,megmond embereknek,hogy csak az. S8 bemutakozása után lesz... -
-
saiyajin
senior tag
Az en telefonom XXU. Kinek van meg ilyen?
-
Darko
senior tag
Ha nálam be van állítva a my Knox és szeretnék egy FR-t nyomni, akkor kell-e valamit tennem és mit, hogy ne vesszenek el a Knox-os dolgaim. Biztonsági mentéssel el lehet menteni a "Knox-os"(videó, fénykép, programok) dolgokat? Nem szeretném ha reset után eltünnének a dolgaim amit Knox alatt tárolok.
-
Sabber
aktív tag
sziasztok
hol látom, hogy a telóm xeu, xef, btu vagy a többi. Nem értek hozzá azt se tudom mit jelentenek ezek vagy hogy hol lehet megnézni.
Valaki esetleg el tudná nekem magyarázni, legyen szíves.
Köszönöm.
Üdv.
Szabolcs -
-
marquuard
veterán
Kamerában észlelt valaki látható különbséget? Itt az elkészített képre gondolok.
-
Ákkk
addikt
válasz
enginev3.0 #24271 üzenetére
De verzióváltáskor: fr utána odin 4fájlos verzió. És amikor lement fr ismét jó esetben xef lesz mind.
-
Skynet258
veterán
válasz
Skynet258 #24247 üzenetére
Na fent is van, ami egyből feltűnt (és a béta 1-nél még tuti nem így volt), hogy az értesítési sáv ikonjai, de leginkább a töltöttséget mutató százalék szám... kissé mintha nyújtott lenne. Emlékeztek a nem is oly régi, állítólag S8-at ábrázoló képre, amit azért hurrogtak le sokan, mert hogy gagyi PS, és megnyújtották az értesítési sávot...? Hát ezek után egyre inkább azt gondolom, hogy az tényleg egy S8 lehetett, minden leak ebbe az irányba mutat, a legutóbbi is.
-
-
-
Kami11
őstag
válasz
enginev3.0 #24267 üzenetére
Miben "jobb" a XEF v. XEU mint a BTU?
-
Ákkk
addikt
válasz
enginev3.0 #24267 üzenetére
Mert az aktív kódnak és a rom-nak egyezni kellene az ota frissítéshez ,ha nem jön ota akkor odin de a xef még pár nap...
-
-
Ákkk
addikt
válasz
enginev3.0 #24259 üzenetére
Ota frissítést így nem biztos, hogy meg fogod kapni.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Leslie1966 #24263 üzenetére
Te nem erről írtál a #24255 hsz -ban ?
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
enginev3.0 #24259 üzenetére
Talán azért, mert annak multi a CSC -je, és arra állt be. Sokaknál pl. a XEH felrakásakor XEO -ra áll be a készülék.
-
-
válasz
General Salee #24251 üzenetére
Nem akarok BTU-t, volt fent vagy dbt nem is tudom kettő közül valamelyik, de nem jött be, xef sokkal jobb nekem
Csak azt nem értem ha xef negyfajlos romot tettem fel, miért BTU-t ír
-
hkari
őstag
Sziasztok.
XEO-n vagyok jelenleg. Ha csinálok smart switch-el mentést, felrakom a BTU-t, akkor vissza engedi tenni a teljes mentésemet?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Leslie1966 #24255 üzenetére
xxxxxxDPLT volt eddig is. Vagy nem ?
-
JMarty
tag
válasz
Leslie1966 #24255 üzenetére
Fel tudom valahogy rakni majd Vodás telóra, úgy hogy a csc ne változzon? Home csc a vodás romból? Köszönöm!
-
Leslie1966
senior tag
A SamFirm-el nemsokára tölthető lesz, már megjelent az új változat kódja BTU CSC-re, 1-2 óra múlva tölhető a 4 fájlos NOUGAT 7.0.
-
General Salee
tag
válasz
enginev3.0 #24249 üzenetére
Tolj fel rá egy 4 fájlos BTU-t és jó lesz az...
-
Az enyém OXX-es
És még semmi.
-
Nekem BTU aktív csc, de nem talál semmit
Xef romot raktam fel, azt sem értem miért BTU a csc-m -
600700
senior tag
Sziasztok, el szeretnek koszonni minden kedves topic lakotol. Hardverapron fent van 2 hirdetesem akit esetleg erdekel nezzen ra. Tovabbi jo Nougatozast es lagmentes rendszert ezzel a remek keszulekkel.
-
Skynet258
veterán
válasz
General Salee #24245 üzenetére
Én is pár perc és Odinozom a BTU-t, aztán hadd szóljon.
-
Bazijoe73
senior tag
Na már jön az enyémre is!
-
General Salee
tag
BTU Confirmed. Jön lefele.
Odinnal feltoltam a latest BTU romot és már pattan is a Nougat
-
gerner1
nagyúr
válasz
Bazijoe73 #24241 üzenetére
Minden készüléken 1 bizonyos CSC az aktív. Ezt veszi figyelembe az OTA frissítéskor. Nekem pl. XEH (független magyar) , tehát én akkor fogom megkapni, amikor a samu kiadja XEH -re is. De, ha most pölö átállnék Odin -nal BTU -ra, akkor nekem is érkezne a mai napon BTU -ra kiadott frissítés. PhoneINFO -val megnézhető az aktív CSC.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Bazijoe73 #24241 üzenetére
Tobb regiot kulonboztet meg a Samsung orszagonkent es szolgaltatokent. Most az angol fuggetlen telefonok, melyek regio kodja BTU, tud frissiteni.
A sajat regiokodod: Beallitasok - Eszkoz nevjegye - Manualis frissitesletoltes....a vegen kiirja a jelenlegi verziot harom reszben: pl G935F...../G935F...../G935F
A masodik (azaz közepso) kodban van a regiokod: G935FXEH1BPK2 -
Bazijoe73
senior tag
Melyik BTU-ra jön a frissítés ha megszabad kérdezni?
-
Zolika08
tag
Telekom semmi. Nem értem kinek jött meg erre a romra...
-
Csabesz666
aktív tag
Honnan látom, hogy a telefonom milyen lokalizációs?
-
hpeti3
tag
válasz
enginev3.0 #24231 üzenetére
Köszi. Akkor még várok egy kicsit
-
-
hpeti3
tag
AUT-ra még semmi. Van valakinek tapasztalata, mennyivel később szokott érkezni erre átlagosan?
-
Kami11
őstag
Semmi.
Rossz topic! Sry!
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
yodamester10 #24221 üzenetére
-
álarc
aktív tag
Ne sz.rozzatok!
Azonnal be BTU ztam magam, települ... -
seger
addikt
Telekomos romra megjött
-
TODI1111
veterán
Nem tudja valaki, hogy samfirm progival tölthető a nougat?
-
-Skylake-
addikt
Minden reggel így szeretnék felébredni ! (BTU)
-
Xef semmi, de én is várok, ez nekem nagyon bejött mindenbe, max akkor cserélek ha később mástól olvasok jót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Path of Exile 2
- Projektor topic
- Ford topik
- Blu-ray lejátszók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest