- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jack Oneill
veterán
Nem veletlenul irtam olyan magabiztosan a 2-at. Az ugyfelszolgalaton nekem azt mondtqk,hogy a telekomnal egysegesen 2. A fordulonap. 10 eve nekem amugy 2.a fordulonap, fuggetlenul a szerz.kotesektol
Erdemes lenne ezt megkerdezni,mert furcsallom.
Ha nem vagyok kepben,ami ezek szerint igy vanaz a draga ugyfelszolgalatos miatt van
-
törölt tag
Itt senkinek nem változik a kód (OXX CS). Marad a magyar is XEH. Az OXX régiók mind előtte is multi cs régiók voltak. Az OXA változott, mert abba került angol, olasz, francia, stb egybe. A 6-oson ezek mind külön cs kódosok voltak, lehetett variálni a cs beállítást. Érdekesség, hogy a lengyel kód (XEO) mindkettőben benne van.
-
Akidobos74
aktív tag
-
Andrew10
aktív tag
Nagyon meg ilyedtem. Akkor mielőtt véleményt mondassz előbb érdeklődj és ne ítélkezz. És te szóltál be, hogy a hajamra kéthetentem a garit. Amúgy ha fenyegetőzöl én fogom jelezni ne hogy a végén téged zárjanak ki. Azert mert te vagy a moderátor nincs jogod így viselkedni. Ismétlem ha nem tetszik ne olvasd el.
-
Andrew10
aktív tag
-
-Maci-
addikt
Á, értem. Köszönöm szépen.
Valószínűleg azért maradt ez ki nekem, mert első pillanattól kezdve Nova launchert használok.Lenne itt még láma kérdés... (és sajnos nem a hozzászólásim számát akarom csak növelni)
Szeretnék faragni a SOT-on... Tudom, hogy erre nem is olyan egyszerű látatlanban tippet adni, de hátha...
Aminek futni kell:
-FB
-Messenger Lite (ezt köszi valakinek, aki egyik nap belinkelte)
-Whatsapp
-Viber
-InstagramAmit eddig megtettem:
-Letiltottam a 4G-t (elég nekem a 2G/3G)
-Fényerő már zavaróan alacsony
-Az akkumlátor használatnál optimalizáltra állítottam az összes app-ot.Mit lehetne még...?
-
-
Parallaxis
addikt
Most őszintén? Kit érdekel az egymagos teljesítmény? Pont a legkönnyebb utat választotta az apple.
Ellenkezőleg, pont azok választják a a könnyebb utat, akik a hardver/szoftver optimalizálás helyett beleszórnak a SOC-be 4-8 magot és várják a csodát, ami nem jön el.
Hidd el, nagyobb feladat összehozni azt, amit az Apple elért az A10-el, főleg, hogy mint írtam a mobil platformon a több magnak még ma sincs túl sok haszna. -
komzs
tag
Tempered Glass -t az S7 edge vásárlás napján rendeltem be. Eddig minden telómra szépen fel tudtam rakni az 1-2 dolláros üveget. s6 ról váltottam. Azóta már rendeltem fóliát is, de hol találok jót??
Továbbá rendeltem egy gyárinak tűnő wireless gyorstöltőt is olcsón...
Volt egy s6 starter kit vezeték nélküli töltőm,de tovább adtam, mert nagyon lassan töltött.
Remélem ez beválik... ...vagy ez is gáz?
Ali Samsung wireless töltő -
HUTCHDB
nagyúr
Az S 8 -nál nekem is felemás érzetem van, olyan, kell is, meg nem is.
Viszont a NOTE 8 (?), már jobban felizgat, viszont még semmi infó nincs róla.
Külsőre nekem inkább a NOTE az, ami tetszik a kicsit szögletesebb formájával.
Mondjuk a nagyon keskeny alsó, és felső "keret" az S 8-nál igen vonzó számomra, pláne úgy, hogy az "S" széria a NOTE-hoz képest pár milliméterrel keskenyebb szélesség miatt kényelmesebb fogást eredményez.
No, majd látjuk, de most én spec úgy vagyok, hogy lehet benevezek egy S 8-ra, aztán, ha a NOTE 8 (?) jobban "bejön", akkor lecserélem. -
Kanczy
veterán
Az ár kevésbé fontos számomra, mert bár az OP-t újonnan rendelném (kb. 155 lenne Dash Charge-dzsal, tokkal), az S7-et kicsit használtan is abszolút elfogadnám, és úgy 140 körül van itt aprón, vagy 155-ért van új. Legalább két évre szeretnék telefont venni, úgyhogy nem akarom, hogy ~20e Ft-on múljon a dolog, csak legyen "jövőbiztos"
-
Kasya
nagyúr
Most kezdodik a "szezon" a munkamban, ilyenkor munkas telefonna avanzsalodik a keszulek. Foleg, hogy folia is van rajta erre az idore, ami rontja a kijelzot (nekem legalabbis), igy drasztikusabb beallitasokat hasznalok.
Energitakarekos mod (kozepes) - 70% CPU limit, HD felbontas, hatterben futo alkalmazasok engedelyezese, AOD kikapcsolva, Wifi kikapcsolt kijelzo mellett kikapcsolva, kijelzo fenyerejet nem engedem 50% fole.
A HD felbontas elvileg onmagaban +30percet ad (a telefon szamitasa szerint) a WQHD-hez kepest.(#25646) enginev3.0: a gyarit hasznalom.
-
-
V.T.
aktív tag
Köszi a választ.
Azt sejtettem hogy ha megbontom látszana, de nyilván mielőtt megveszem az eladó nem is engedné meg nem is állnék neki. Csak régebben volt olyan telefon aminél ha benéztél a Jack dugónál akkor látszott az elszineződés és gondoltam hátha itt is van ilyen.
Azért köszönöm -
Kossuth
tag
A microSIM-em majd 3 éves, de a 4G-t tudja, mert a Sonyt úgy használtam.
Mindenképpen cseréltetni fogom, nem akarok egy 200ezres telefonnál vágott chipes simmel reckírozni.
Csak bosszantó, hogy papíron küldték, a valóságban meg nekem kell érte mennem.
Remélem ez az első és utolsó problémám az S7e-el, bár ez sem a telefon miatt van konkrétan, hanem az ügyintéző figyelmetlensége miatt.
Hogy ne csak off legyen: 26%-ra volt merülve a telefon. Kikapcsolt állapotban töltőre raktam 15 óra 15 perckor és 16 óra 30 percre 100% a töltöttség
-
Yogibear974
senior tag
Még sehol, rendelés alatt! MM, Duna Plaza. Csak bemutató darab volt, ezért rendeltem neten.
Elméletileg online készlet szerint Bp.-n volt Árkádban, de ezeknek nem hiszek!...így legalább ott a 14 nap.Pár nap ide vagy oda nem számít!...ha már ennyit vártam!
Gondolom egyéb webes forrásokon majd feltűnik az SM-G935FD-s változat is! Na az tuti szürkeimportos és így
lutri lesz a gari is! Márpedig ez is szeret beégni...mint láttam egy darabot a Pólusban az SS-ben! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Gondolod, hogy a XEH-ben már nem lesz baszk? Vagy ezt most nem értem.
Mindegyikbe ez magyar nyelv kerül, ha ezt nem javítják, akkor magyar hivatalosban (is) ott fog virítani még a "baszk(ikám)"miért kéne észrevenniük?
Értelmeset nem is tudok erre válaszolni, ha szerinted ez normális. -
alcapone386
őstag
Persze ez egyértelmű
Amúgy frissítés után nyomtam egy antutut. 120e volt eddig most 80e pont. Persze semmit nem jelent, de fura volt hirtelen
Teljesítmény módban 112e. Most nyomok egy factoryt biztos ami biztos, csak feltöltöm a telót.
-
Lacmaster
tag
A kijelző bekapcsolt idő: 2ó 1p 2mp
302 mAh
Lehet hogy annyira észre sem veszem, és nyomkodom..
Amióta rájöttem mi a baj a kamera élességével..(túl világos volt, kis lámpácska ikon), azóta önkénytelenűl is kamerázok..Kicsit más téma..
Nekem nagyon kézre áll az én kis D3O GEAR4 tokom,csúszásmentes..És hozzá eredeti igaz gumis,kijelzőfólia (Tech guard)
Ezelőtt is használtam ezt...igaz, a kijelző szélei kb 1-2mm nem takar, de pont a tok gumi szélei, takarják.. -
Robi86
senior tag
-
Zalaym
tag
Hmmm.... értem. Köszi a gyors választ!
Akkor marad a második lehetőség, most rendeltem egy MiBand 2 okoskarkötőt. azzal úszom, a teló meg a rajtkőnél megvár.
Tudja esetleg valaki, hogy ennek a párosnak (MiBand 2 + S7 EDGE) mennyi a max távolsága amig még nem szakad meg a BT összeköttetés?
-
Ákkk
addikt
Azért ez nem így van az üvegnek is van rugalmassága főkén a gg4 esetében☺[link]
Ott a kameranál be lehet nyomni egyébbként ha nagyon akarja az ember és ropog. Daz is igaz mit kell ezt nyomkodni és minek mert ezzel a ragasztás is gyengülhet és akár valahol el is engedhet.☺
-
Lacmaster
tag
Mit hiányolok?
-Infra
-Rádió
-ennyi pénzért azért egy alap kijelző fólia nem járna?
-Kicsit szebb VR
-jobb kamera képek, nekem az Lg g4 kenterbe verte automatán...
-edge felület van is meg nem is...oldalsáv megjelenítés nulla,"nincs értesítés"
-ébresztés kikapcsolt állapotban...
-lehet nekem van béna kezem, de a sim illetve micro behelyezés...
-sztereo hangszoróPersze lehet jönni, mint ahogy megkaptam, minek infra? ma okos a tv is...De próbáltam, kikapcsolt Smart-ot hogy kapcsolsz pl.be?
Rádió, detto...De ezek annyira nagy dolgok? -
HUTCHDB
nagyúr
En nem ertem.
Nalam semmi erdemi kulonbseg nincs a fogyasztasra, ha be van kapcsolva a wifi, ha nincs. Mondom ezt ugyan ugy, ahogyan te, erzetre.A masik dolog, nekem nem fogyaszt a telefon orankent 4 %-ot, (kb. 2 -ot szerintem) pedig az adatforgalmon es a wifin kivul a gps is be van kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 45 mm Cellular LTE
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest