Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freezespider
tag
Segítsetek légyszi!
Elment a telón a média hang!
Megnéztem a beállításoknál, ott minden rendben van. Csengőhang, és figyelmeztető is van, de se videó, se más meg nem szólal!
Mi lehet a gond? -
bandi0000
nagyúr
visszaraktam a 6.0 XEH-t, viszont rátelepített valami play appot, ami ráadásul még nem is angol se
ezt most miért? vagy ki találta ki hogy ez kell nekünk? ráadásul törölni se lehet
-
törölt tag
Launcher3 tiltható? Illetve jó ideje tiltva van de ma mégis kiirta, hogy a Launcher3 leállt! Hogy futott eddig, ha nem régiben letiltottam és leállítottam?
-
viewdetails
addikt
Tölthető samfirmware-l az XSG nougat. 2017-01-16. build.
-
viera
őstag
válasz
vadászcsiga #25084 üzenetére
Köszi szépen.
Ott kellett kikapcsolni,hogy ne legyen alapértelmezett. -
viera
őstag
Nougat-nál át lehet állítani,hogy ha megnyitok egy linket e-mailben akkor ne a gyári böngészőbe töltse be hanem a Chrome-ba?
-
KYZRR
őstag
Sziasztok!
Ti tapasztaltatok olyat, hogy a készülék naponta lefagy, és újraindul?
Teljesen véletlenszerű, és kiszámíthatatlan, van hogy 2 napig semmi, de épp most olyat kapott a telefon, hogy lefagyott, újraindult, és amikor áll össze a Samsung logó, akkor is lefagyott, majd ismét újraindult..ergo 1 percen belül kétszer lefagyott.
6.0.1 alatt is jelentkezett ez a hiba, illetve most 7.0 alatt is.
FR, clear cache is volt, meg minden.Gari?
-
Kasya
nagyúr
válasz
Parallaxis #25075 üzenetére
-
szilasz007
aktív tag
Nekem eddig tetszik a Nougat, viszont ketto bajom van vele.
Elso a billentyuzet. Lolin kepes volt arra, hogy magatol erzekelje a nyelvet es hogy ahhoz igazitsa a predikciot. Ebbe ez nincs. Igy angol es magyar kozott allandoan valtogatnom kell. Kenyelmetlenseg.Masik. Ertesitesi savban a gyorsopciok. Lolin lehetet repulomodot valtogatni lezart keszulek mellett. Most a kikapcsolasahoz biztosan, de fel kell oldani a telefont. Ez eddig csak bluetoothnal tapasztaltam.
Arrol nem is beszelve, hogy az alap temaba a kikapcsolt allapotjelzo abrak nekem legalabbis nem latszanak egyaltalan.
Ettol eltekintve okos, jobb. Jobban kezeli a parositott eszkozoket es tobb minden van kez alatt.
Egy lepest elore, egyet hatra
-
Sziasztok! Talan ma osszejon a telefonvetel... A knox allapotat, hol tudom megnezi?
Kasya: Kikapcsolt allapotban kell ez a kombinacio?
-
ferrari1
őstag
Vissza lehet tenni a 6.0.1-et 7-ről knox ugrás nélkül? Próbálta már valaki? Köszi
-
Bence004
aktív tag
Akinek már a 7.0 ás BTU rom van fent, nézze már meg hogy neki is le van-e tiltva alapból az android system webviev alkalmazás ?
-
Hikvision
senior tag
-
VIBO
őstag
Hali
A lehet hogy nekem még nem jelzett semmi frissítést a tella. Független. Vhonnan külföldről. Hol tudom esetleg csekkolni hogy mikor jön nekem? vagy nincs vmi progi amivel le tudom szedni?
-
gps76
őstag
válasz
Leslie1966 #25003 üzenetére
Igen az. Nemhiszem, hogy a két rom között lenne valami különbség.
Saycz: Egy rendszergazdával gyorsan vetesd le a képet, mert az IMEi és az SN is jól olvasható rajta, nehogy valaki visszaéljen vele!
-
anadroid
senior tag
válasz
Yogibear974 #25037 üzenetére
A Beállítások/Az eszköz névjegye alatt megtalálod
-
anadroid
senior tag
válasz
Yogibear974 #25026 üzenetére
Az X végződés a Samsungnál a forgalomba nem hozható, bemutató készülékek jelzése, nem a nemzetközié. Minden hivatalos viszonteladónál, a szolgáltatóknál is X-es készülék van kitéve (nem a sarki zugGSM-ben).
-
Kasya
nagyúr
Galaxy Button 2 jól megy N alatt?
-
marquuard
veterán
válasz
Több helyen is írják, hogy az X-re végződő modellszámú készülékek DEMO/DISPLAY telefonok és nincs működő baseband-jük. Ezzel próbálják célravezetés nélkülivé tenni a bolti lopásokat, mobilhálózat egyáltalán nem működik rajtuk.
-
glacious
addikt
válasz
Yogibear974 #25037 üzenetére
A héten jelent meg Európában ez a szín, nem tudom milyen gyorsan tudják beszerezni.
-
Yogibear974
senior tag
Még sehol, rendelés alatt! MM, Duna Plaza. Csak bemutató darab volt, ezért rendeltem neten.
Elméletileg online készlet szerint Bp.-n volt Árkádban, de ezeknek nem hiszek!...így legalább ott a 14 nap.Pár nap ide vagy oda nem számít!...ha már ennyit vártam!
Gondolom egyéb webes forrásokon majd feltűnik az SM-G935FD-s változat is! Na az tuti szürkeimportos és így
lutri lesz a gari is! Márpedig ez is szeret beégni...mint láttam egy darabot a Pólusban az SS-ben! -
Kasya
nagyúr
válasz
Yogibear974 #25034 üzenetére
Nem kell ahhoz bekapcsolnod sem. Vagy a dobozon, de a telefon hatuljara felfestve is lathato.
-
glacious
addikt
válasz
Az X az a bemutatóra szánt készülék és elméletben nem hozható forgalomba.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
enginev3.0 #25004 üzenetére
Át kell irányítani a bejövő reklámok miatt az útvonalat. Másképp nem megoldható. Root nélkül természetesen. Nincs vele gondom, több mint fél éve használom.
-
válasz
Hol vetted?
-
Bence004
aktív tag
A minap jött meg a gyári s-view cover tok amit amazonról rendeltem, és bekapcsoltam az always on display-t rajta, namost mintha jobban merülne így a teló, régebben sima flip wallet cover volt rajta és az ugye teljesen zárt volt.
AOD-vel tényleg gyorsabban merül az akksi ? -
Yogibear974
senior tag
Nap'!
Nézegettem a gyönyörű korál kéket egy bevásárló központban a modell név: SM-G935X Ugye az F-verzió az
európai/nat. egy sim-es változat. Legalább is én úgy tudom Az X-es meg a nemzetközi legfrissebb variánsa!
Kérdem én, a Samsun Eelctronics Magyar Zrt. a hivatalos viszonteladóin keresztül "szürkeimportos" készüléket forgalmaz?! Ja, hab a tortán, hogy megkérdeztem a Telenyomornál, hogy mikor lesz kék színű!? Azt mondta az eladó, hogy szolgáltatók nem is kapnak belőle, mert csak kártyafüggetlenként lehet majd kapni!!!Gyorstöltés funkció ezen a verzión is működik, mert a a samsung oldalán valami dezinformáció van 2015.11.20 válasz keltezéssel!
Biztosan más modellhez dobta a keresőmotor!!!! Szeretlek Magyarország !!!
p.s.:Azért kíváncsi leszek majd, hogy pölö. a német Telekomnál majd lehet-e kapni az összes palettát?!
"Jobb" szolgáltatóknál itthon van ugye Pink/Rózsa aranyMindenesetre rendeltem weben, mert most "kedvezményes" 195K. Napokban át is vehetem majd! :-)
Amire már nagyon vártam! Mint friss tagként, csatlakoznék ide a többi topiklakóhoz ;-) -
Ati007
őstag
Sziasztok, feltettem én is a nougatot és nem találom benne hol lehet beállítani a dtmf-t ? Szeretném a bankom telefonos ügyfélszolgálatán keresztül beállítani dolgokat de sajnos nem küldi el vagy nem azokat a számokat küldi el.
Azt mondták a dtmf-el lehet baj de nem találom a beállításokban -
törölt tag
Ma szóltak nekem, hogy a hangpostám jelentkezik be! BTU Nougat. Elég nyugtalanító.
-
marquuard
veterán
Ismer valaki ehhez hasonló alkalmazást, vagy ez hardveres post-process?
-
CsGábor
tag
Fejlesztői !? Tudtommal nem engedélyeztem ilyesmit és emiatt nem hiszem hogy újra rakom. Hol tudom ellenőrizni hogy ebben a módban van e?
Egyébként reggel óta háromszor hívtak telefonon a hívás bejött, tudtam fogadni, hang mind két oldalon jó. Fényképezőben is minden rendben. A beállításaimat megtartja és a kép minőség sem rosszabb mint a 6-os rendszeren . Alkalmazás telepítések és futtatások szintén teljesen rendben eddig. Nem érzem lassúbbnak a rendszert de gyorsabbnak sem, inkább olyan finomabbak lettek a képernyő váltások, animációk. Kezelőfelület csinosabb lett. Pár dolog másképp érhető el de ez nekem nem okozott problémát. Tehát eddig minden oké és tetszik a 7.0 . -
enemi
senior tag
-
marquuard
veterán
válasz
enginev3.0 #25010 üzenetére
Sonyék is leálltak, nem lepődök meg semmin.
-
enginev3.0
félisten
Olvasva a cikkeket, úgy tesznek a gyártók, mintha az első androidos telefont raknák össze, szinte mindenhol rettentő hibák vannak
Bár elvileg a nougat maga is hibás, már a google fejlesztése is, így nem állja meg a helyét az első állításom, de az hogy kiadják majd visszavonják, majd hatalmas hibák vannak, tök érthetetlen
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
Leslie1966 #25003 üzenetére
-
enginev3.0
félisten
válasz
vadászcsiga #24996 üzenetére
Feltettem, de vpn kapcsolatot kér, csak akkor működik ha engedélyezem a vpnt?
-
enemi
senior tag
válasz
kkdesign #24994 üzenetére
Lucky Patcher.. Ez má' magában 250 kg...és az alap TC. Szeretem kézben tartani a dolgokat. Mentéseket végezni (az ördög soha nem alszik)..kicsit nehezebb root nélkül megközeliteni pl pont az ő /data/data/com.ghisler.android.TotalCommander/shared_prefs mappáját.
"Lehetőség van arra, hogy a telefonon rendszergazdai jogokat szerezzünk, ezáltal a gyári ROM-okon kívül módosított ROM-okat is kipróbálhatunk, amivel megnyílhat az út a processzor tuningolásához, ezáltal a telefon teljesítményének növeléséhez. Módosíthatjuk/törölhetjük a telefon rendszerfájljait, magyarán teljes jogú hozzáférést kapunk a készülékünk szoftveréhez/fájljaihoz. A gyári ROM nem tuningolható. A root-olt telefonon a gyárilag előtelepített programok is eltávolíthatóak, dióhéjban erre használható."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch 9 45mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4263
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, 1 hét garancia
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 84%/p4253
- Samsung Galaxy Watch4 40mm okosóra eladó
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest