Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko
senior tag
válasz
*Ropi* #53299 üzenetére
Kezd megoldódni a probléma, az elmentett low motion videó már csak annyira dobja el a frameket, amennyire az s7 eleve eldobálta. Magyarul, telefonon visszanézve nem láttam hogy meg-meg röccent, csak a pc-n lehetett észrevenni. Lehet azon valahogy segíteni hogy a kamera app-al ne legyen frame drop?
Filmic pro-val nincs eldobott frame, viszont 10mp videó fél gigabyte méretű. -
Darko
senior tag
Segítségeteket kérném!
Lassított felvételt (120fps) szeretnék felvenni a gyári kamera appal, ami tulajdonképpen a belső memóriába elkészítve és telefonról visszanézve röccenésmentes. A videót elmentve, a telefonon visszanézve is jó, pc-re letöltve pc-n nézve akad, ugrik, kihagy, mindig ugyanannál a részeknél, úgyanúgy. Gépemmel (i7 4770k, 16GB) nem gondolnám hogy gond van, más videólejátszásakor (pl 4k) nincs semmi probléma.
Mi lehet a probléma?Illetve, van e másik kamera app amivel tudok 120fps videót felvenni.
Az Open Camera-val 120 fps-vel felvett videók 30 fps készülnek, ez miért van?
-
Darko
senior tag
Hogy tudom azt megoldani, hogy ha a telefon wifin csatlakozik egy kamerához és telefonon engedélyezve van az intelligens hálózatváltás, akkor legyen internet kapcsolatom? Most addig nincs adatkapcsolatom míg le nem kapcsolom a wifit. S7E-m van.
-
Darko
senior tag
Akinek kell egy kis segítség a 7.0-át felrakni, ha pedig már volt akkor
:
-
Darko
senior tag
Ha nálam be van állítva a my Knox és szeretnék egy FR-t nyomni, akkor kell-e valamit tennem és mit, hogy ne vesszenek el a Knox-os dolgaim. Biztonsági mentéssel el lehet menteni a "Knox-os"(videó, fénykép, programok) dolgokat? Nem szeretném ha reset után eltünnének a dolgaim amit Knox alatt tárolok.
-
Darko
senior tag
válasz
badmad #15015 üzenetére
A GG 4-5 még messze van a zafírüveg keménységétől, a most megjelent samsung gear s3 óra már alkalmazza az SR+ üvegtechnológiát ami már elég közel jár hozzá, legalábbis a "marketing grafikák" szerint:
Gorilla glass -
Darko
senior tag
válasz
600700 #15011 üzenetére
Mert sokan pont azért vesznek flipes tokot, hogy a kijelzőt védjék, de sajnos nem gondolnak rá, hogy a kijelző és a tok fedlapja közé kerülő porszemek sokkal jobban ártanak.
De pl. az ablakos flipes tokok is randa dolgokat képesek művelni, pl. ismerős LG G2-jénél a quick windows tok "ablakkerete" véste bele magát a kijelzőbe. -
Darko
senior tag
válasz
Andralin #14156 üzenetére
"Ilyen autós töltőt esetleg használ hozzá valaki? Ha igen, akkor megy vele rendesen a gyorstöltés?
[Tronsmart CC1T Qualcomm QuickCharge 3.0 autós töltő / szivargyújtó töltő, fekete]"Elméletileg Qualcomm által hitelesített cucc lenne ez, ami snapdragon procis eszközökkel működik és teljesítit a QuickCharge 3.0 szabvány kritériumait. Amin 3 szám van az USB csati mellett az QC3-as, amin nincs az "csak" 2-es. Szerintem jónak kell lennie.
Nincs nekem, de én is vennék egyet, ha megveszed majd számolj be hogy szuperál!
-
Darko
senior tag
válasz
greyslay #14023 üzenetére
Akkor te nem azzal az eladóval futottál össze akivel én, másfél hónapja az s6 edge-re vettem clear cover hátlapot, és szerettem volna hajlított üvegfóliát is. Konkrétan ő beszélt le róla, pedig nagyon akartam
, így utólag olvasgatva áldom hogy akkor hallgattam rá, vannak még lelkiismeretes eladók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Projektor topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Canon EOS DSLR topic
- TP-LINK routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest