Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonJoee
tag
válasz
Bence004 #24395 üzenetére
Erről beszélek:
Az okosteló használók mondjuk 80%-a nem ért / kíváncsi a rendszer belvilágára. Ha jön egy frissítés, akkor engedélyezi, az letölti és felrakja magát. Újra is indítja a telefont és ennyi. Megmarad minden, megy minden.
Nem kér FR-t, cache törlést, hosszútávon ujjficamhoz vezető trükkös gombnyomásokat.Ha ennyire esetleges és ennyire szükségszerűen hibához (akár lassuláshoz, akár szokatlanul nagy akkufogyasztáshoz stb.) vezetne egy FW upgrade (akár a teljes Android cseréje), akkor nem hiszem, hogy lenne pl. OTA-funkció. Az lenne, hogy ha kell az új FW, akkor vidd szervizbe, mobilszolgáltatóhoz és ők felteszik x vagy y pénzért vagy ingyen.
Nyilván egy ismeretlen forrásból származó vagy béta FW esetén hasznos tud lenni egy elején-végén FR + cache wipe, hogy csak az egyéb hibákra tudjon koncentrálni a tesztelő.
Elnézést, nem titeket akarlak meggyőzni, hanem... mondjuk magamat.
Meg egy kicsit tapasztalatból is beszélek, mert mintha az S2-n nem kellett volna mindent törölni és újrakezdeni az életet FW csere után (pedig volt 2 hivatalos, asszem 4.0.3-ra és onnan 4.1.2-re).
Na mindegy, a kontaktjaimat meg a fényképeimet azért elmentem, biztos, ami biztos. -
Bence004
aktív tag
válasz
katona.jozsi #24391 üzenetére
Én is bétás voltam végig, és én is megkaptam a final nougatot pár nappal ezelőtt, viszont én nem szoktam ota update-ek után fr-t csinálni, és még így se találtam semmi hibát a végleges verzióban...
-
zx6r
aktív tag
válasz
Gyorsabb a rendszer?
-
sompetike
aktív tag
válasz
Gondolom a beállítások menü olyan let mint ami a Note7 nél volt.Grace ux felület.
-
petrson
senior tag
válasz
Félve merem megkérdezni... te wifin, vagy mobilneten frissítettél?
-
katona.jozsi
aktív tag
Mivel sikerült regelnem a Beta programban, így néhány napja használom már a végleges Nougat-ot. Miután a véglegesre frissítettem, csináltam egy FR-t és egy Wipe Chace-t. Ebben a néhány napban minden rendben. Semmi fagyás, semmi kivételdobás. A 6-hoz képest sokkal átláthatóbb lett a beállítások menü. Az akku időről annyit tudok mondani (2 töltést követően), hogy kb ua, mint a 6-nál, talán 10-15%-al jobb, de ezt még nem merem egzakt módon kijelenteni. Ha van valami különleges kérésetek ne habozzatok, megpróbálok rá válaszolni.
-
-
Kami11
őstag
-
D4ni
őstag
válasz
Telefonőrült #24369 üzenetére
-
petrson
senior tag
válasz
Telefonőrült #24373 üzenetére
Wifin szerintem nem. Ez a frissítés állítólag most csak mobilnetesen lesz letölthető
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Amolyan szarkazmusnak szántam.
Senki nem tudja melyik nap lesz, de az időpont biztos. -
Kami11
őstag
S7 topicban találtam:
Nougat BTU
ODGx-et illeti a dicséret, valamint idéznék tőle: "Mindenki csak saját felelősségre töltse és telepítse!"Telefonőrült: Irónia/szarkazmus
-
Kami11
őstag
válasz
LOL, úgy látom nem jött át!
-
Matutitu
csendes tag
Megjelent nálam is a kijelző jobb oldalán teljes hosszában elterülő rózsaszín csík. Eddig eltünedezett, most már szüntelenül itt van, úgyhogy megérett a gariztatásra. Kérdésem, hogy ha online rendeléses t-mobile-os garipapírom van, azzal is vihetem Samsung store-ba? Egyáltalán melyikkel járok jobban: samsunggal vagy a t-mobile-lal?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Telefonőrült #24369 üzenetére
Fél négy után.
-
Telefonőrült
tag
válasz
Jack Oneill #24368 üzenetére
Nem lehet tudni hogy mikor jön ki a lengyel ROM?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Telefonőrült #24367 üzenetére
Elvileg igen. De adatmentesben nem vagyok otthon. Mindig belakom ujra a telot ilyenkor. Adatmentesnel is elofordulhat adatvesztes.
-
Telefonőrült
tag
válasz
Jack Oneill #24366 üzenetére
Akkor azt fogom tenni,köszönöm.
Ha PC-n csinálok mentést Smart Switch-csel akkor a mentett adatok visszaállnak? -
Jack Oneill
veterán
válasz
Telefonőrült #24359 üzenetére
En csak utana csinalom. De akkor kell is,ha foverzio valtasrol van szo.
-
DonJoee
tag
válasz
gerner1 #24346 üzenetére
Épp ez a gondom, hogy a Smart Switch nem mindent ment/állít helyre. Elég sokfelé olvasom, hogy pl. üzeneteket (gondolom SMS stb.) nem ment, appok adatait/beállításait (gondolom nem Samsungos) nem ment.
Arra elméletileg ott a Google (cloud) mentés. De az sem ment mindent.Szóval az lenne a kérdés, hogy van-e olyan app vagy szolgáltatás, ami egymaga mindent ment és visszatölt? Régen volt a Titanium Backup, bár azt sem tudom, hogy tökéletes volt-e?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Parallaxis #24347 üzenetére
Nincs kedvem hozzá, hogy ezt megmagyarázzam.
-
Zolika08
tag
Nem tudtok egy olyan oldalt ahonnan a btu romot letudnám szedni pár perc alatt mert elég gyatra sebességel jön... vagy esetleg nem tudja valaki feltölteni? Köszönöm
-
Telefonőrült
tag
válasz
Jack Oneill #24353 üzenetére
Tényleg érdemes frissítés előtt/után ezt megcsinálni?Van haszna?
-
Keem1
veterán
válasz
Lallos #24354 üzenetére
Már megbocsáss, de ez rétegigény.
A fotózás és a videózás két külön kategória. A fotózás nem az, hogy csak ellövöm, vagy egy videóból kiválasztom. Egy fénykép elkészítésével azt az egy pillanatot ragadod meg, ami csak akkor történik és amire te alaposan előkészültél. Arra fel kell készülni. Megkomponálni, beállítani a paramétereket (fények, kell-e vaku, ha szükséges, akkor záridő, iso, satöbbi). Az, hogy egy videóból (bármi is legyen az, akár egy LG-nél is) kivágsz egy képkockát, az nagyon messze van egy fotótól.
Egyébként, ha ez a cél, akkor a Media Player Home Cinema segítségével akár képkockánként tudsz lépkedni a videóban, hogy a megfelelő képkockát kimentsd. Messze jobb megoldás bármilyen mobilos próbálkozásnál, de az igazi fotózástól annyira van, mint Makó Jeruzsálemtől. -
dobobazsy
őstag
nem tudja valaki, hogy a "mozgó fényképet" hova menti a teló? ami megörökíti a képkészítés előtti pillanatokat. ugyan abban a "camera" mappában lenne mint a képek?
-
marquuard
veterán
A korábban megvett alkalmazásaimat (Poweramp licensz, Nova Prime) miért kell még egyszer megvennem a letöltéshez?
-
Lallos
csendes tag
válasz
bandi0000 #24352 üzenetére
Pedig borzasztó hasznos mivel jó a video felbontás ezért a kép is teljesen tökéletes. ...a képernyő fotó az ami nem felel meg teljes értékű fotonak. ..így nem kell egy eseményen fotozgatni hanem videozol csak és később keszitesz fotót annak akinek kell. Ez Sztem fantasztikus megoldás. Elég gáz h az év telefonja nem tud ilyet amint egy régi g2es igen!
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Telefonőrült #24349 üzenetére
Telefon kikapcs. Bekapcs+home+hangero fel. Aztan hangero gombokkal kivalasztod a factory reset reszt es power gomb a kivalaszt. Aztan cache clear is kell.
-
bajzal
őstag
Valamikor majd feltöltik a romot a sammobile oldalára? Csak mert nincs kedvem felrakni egy btu-t és ota-val frissíteni, az amúgy se szimpi, hanem egyszerűbb lenne ráengedni csak simán odin-al egy nougat-ot.
-
Lallos
csendes tag
Lg g2- m van, ebben van olyan hogy videozok valamit akarmennyi időt akármilyen felbontas. ...és közbe fotót is tudok csinálni. ....ha pl felvettem egy videót 20perceset akár akkor mikor visszanezem akkor ami jó pillanat azt közben utólag is bele tudok fotózni. ..eléggé furcsallanam ha ezt nem lehetne megcsinálni egy sokkal.újabb telefonnal. .... most akkor lehet e ilyet.mert utólag bármelyik pillanatot le lehet fotózni. ....nagyon hasznos
-
Telefonőrült
tag
Hogy is kell a FR-t csinálni?
-
zx6r
aktív tag
Feltölthetnék már a nougatot valahova
-
Keem1
veterán
válasz
Lallos #24341 üzenetére
Mi lenne, ha kipróbálnád, és hamarabb választ kapnál?
Egyébként elvileg 1080p@30-ig lehet fotót készíteni videófelvétel közben."Meg lehet e a már elmentett videoba utólag fényképeket csinálni? ?"
Na ezt viszont nem értem teljesen. Fotót szeretnél a felvett videóba beszúrni? Egy videoeditorral szinte bármit lehet, még akár ezt is. De telefonon erről ne álmodj. -
DonJoee
tag
Elméletileg egy OTA frissítésnek nem kellene romba döntenie mindent, szóval mehetne FR nélkül is. Update letölt, telepít, újraindít és minden adatom, telefonszámom, appom megvan, csak már az új rendszer fut alattuk.
Persze a tapasztalat néha mást mutat.
Éppen ezért a biztonság kedvéért csinálnék egy biztonsági mentést. Van olyan megoldás, ami MINDENRŐL (beállítások, appok és beállításai, hálózat beállítások, egyéb adatok) készít mentést és az új rendszerre FR után vissza is tölti mindezt?
Olvastam sokmindenről, de hol ezt, hol azt nem tudják... -
Lallos
csendes tag
Sziasztok.
Olyat szeretnék kérdezni hogy a samsung galaxy s7 edge-vel lehet e videozas közben fényképezni is?
Meg lehet e a már elmentett videoba utólag fényképeket csinálni? ?
Köszönöm -
törölt tag
Na tippeljetek, holnap melyikre dobják ki a nugátot?
-
Zolika08
tag
Ha csinálok egy rom váltást Odinnal smart switchel vissza lehet tenni a telot a mostani állapotára? Pl programok ikonok elrendezése SMS névjegyek...
Köszi -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Peat76 #24331 üzenetére
HR FR gyári visszaállítás--->egykutya
Már nem először tapasztaltam, hogy nálam így lett teljesen frankó a rendszer, vagy utána kétszer is kellett FR-t csinálni nekem, mert akkor állt be teljesen jól a rendszer, főleg fogyasztásban. Mivel az egész nincs 10 perc sem, érdemes megcsinálni előtte és utána is. -
Gabes13
tag
Üdv! Nem annyira ide valò, de hàtha valaki tud valamit. Van valami olyan app mint a fb messenger? Szoval az a lènyeg ha legyalulom a telòt akkor is megmaradjanak a beszèlgetèseim. Volt màr messenger telo szàmmal de ha fr volt csinàlhattam ùjat, gondolom viber ugyan ez, bàr azt nem szeretem alapbòl.
Köszönöm! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Leslie1966 #24328 üzenetére
A legtisztább és a legjobb gyalu, ha update előtt és után is rögtön csinálva van egy HR.
-
Leslie1966
senior tag
Egy FR-t azért csináljatok recovery-ből.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Leslie1966 #24326 üzenetére
Igen, de a #24255 -ös hsz -ed, arra utal, hogy más lesz, és te azt tudod. Mindezt az után, hogy ismert volt a hivatalos BTU xxxxxxDPLT kóddal. Tehát, vagy szerencsétlenül fogalmaztál, vagy nem olvastál vissza.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Leslie1966 #24323 üzenetére
Akkor a #24255 hsz -ed alapján, az a BTU-ra érkező ROM, más kódjellel fog megjelenni, mint a már addig megismert xxxxxxDPLT ?
-
-
Leslie1966
senior tag
válasz
enginev3.0 #24315 üzenetére
Még nincs, talán éjszaka, vagy holnapra.
-
enemi
senior tag
Inkább ne kapkodjanak,és csinálják meg rendesen. Bizonyítékot találtak rá (a hibák mellett), hogy a OnePlus túl korán adta ki a Nougatot a OnePlus 3-ra és 3T-re
-
Telefonőrült
tag
Kíváncsi vagyok,hogy a lengyel verzió mikor érkezik majd meg.Remélem nem kell sokat várni.
-
Skynet258
veterán
válasz
migabi24 #24308 üzenetére
A Roboto az Android betűtípusa az igaz, de az S7 féle Nougat saját betűtípust használ, Samu fejlesztés (SamsungOne).
Nekem amúgy továbbra sem áll össze a sztori, mert ha a cikkemben lévő screenshotokat megnézitek akkor ott is már az új betűtípus szerepel (a beta 1-nél), és mégsem egyezik a kinézet azzal, amit ma ide linkeltem. Szóval kissé nyújtott lett az egész.
Persze tök mindegy, csak ezzel az erővel lehet már láttuk az S8-at is, csak mindenki leszólta, hogy PS, merthogy nyújtott rajta az értesítési sáv. Közben nálam most a gyári Samsung firmware ugyanúgy néz ki... -
Kasya
nagyúr
válasz
enginev3.0 #24315 üzenetére
Varjuk...
Ezt is erdemes figyelni, itt neha gyorsabban jonnek a romok. -
Odinos BTU rom nem lesz még ma? Hogy ne keljen ota!?
-
TODI1111
veterán
válasz
sompetike #24313 üzenetére
A kételkedők abban kételkedtek. hogy 7.1.1 jön egyből és ebben úgy tűnik igazuk is volt. Én voltam az egyik aki azt mondtam, hogy szerintem 7.0-át fog kapni az edge és csak az S8 megjelenése körül kapja meg a 7.1.1-et.
Leslie1966 Most néztem a samfirm-el még mindig csak a 6-os verzió tölthető. -
marquuard
veterán
Gyorsan felpakoltam a BTU-t, most jön le a Nougat. Érdemes utána factory resetet csinálni? Jelenleg üres a telefon mert flasheltem a BTU-t.
-
bandi0000
nagyúr
akkor most a 7.0 ból minden formában kimaradt az, hogy az összes ikon a főképernyőn legyen?
-
migabi24
nagyúr
válasz
Skynet258 #24307 üzenetére
Lehet, ezt a tipust használják a htc-nél is itt megnézhetitek a típusokat
-
bandi0000
nagyúr
király, asszem én is feldobom majd amagyar XEH függetlent már amikor lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest