Hirdetés
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
-
Mobilarena

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
Jack Oneill
üzenetére
+1

-
SeatZola
őstag
Búcsúzom srácok!
Ma eladtam az S7 Edge-t. 10 hónap használat után is csak jókat tudok róla mondani. Az oka, amiért eladtam, hogy eddig gyári S-VIEW tokban hordtam, de az elcseszi a formáját és a minőségérzetet, viszont jó benne kezelni. 2 hete csupaszon használtam, mert úgy gyönyörű, de úgy meg az edge szélekben akaratlanul rengetegszer hozzáértem. Plusz a fő ok, hogy szinte mindent a Tab S2 9,7-en csinálok, így a telefon mérete meg jobb, ha kisebb, kényelmesebb zsebben hordani. Ezért eladtam a Telenoros 10 hónapos S7E és vettem ma egy zsír új, gyári független S7-et (+20k-t kellett ráfizetnem!). Gondolkodtam az Iphone 6s vagy 7-en is. Nagyon szépek azok is, de zavart az bennük, hogy egy kvázi S7 méretű dobozban egy 4,7-es kijelző van. Plusz mindig is androidos voltam a Samsung Omnia 1 és 2 után. Köszi a jó írásaitokat, segítségeket. Érdemes volt ide járni olvasgatni! -
viera
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Jó választás!!!

Nem volt rossz a hatos sem,de nekem a 7-es jobban tetszik.
-
oil120
senior tag
Névjegyzékben a Facebookos kapcsolatokat hogyan lehet megjeleníteni?
Vagy nem támogatott?Ha új jelzőhangokat szeretnék hozzáadni, azt hova kell bemásolni?
-
beci
őstag
Ma jött meg a Nillkin carbon tokom.
[link]
Gyönyörű,a hátlapban van egy fém lemez gyárilag,így a mágneses autós tartómhoz is tökéletes.
A széleken a fóliát nem szedi fel. Igaz nagy esésektől szerintem nem véd. -
viera
őstag
Lassan fél éve megvan az S7 Edge.Első Samsung telóm,elötte Sony-k voltak (Z1-Z3-Z5)és teljesen meg vagyok vele elégedve.Pedig elötte nagyon utáltam a Samsungot,de a 7-esek már nagyon megtetszettek.Főleg a hajlított meg az Amoled kijelző.Nem is tettem rá semmit csak egy belebújtatós bőr tokban van mert szerintem úgy a legszebb.Kicsit tartottam tőle az elején,mert olvastam a hirtelen merülés meg a hívás problémákról.De ezek közül szerencsére a hívás gond volt csak,az is talán egy hónapban 1-2-szer.Legutóbb novemberben jött elő,azóta semmi.Volt év végén 2 hetes i7 kitérőm de nem fogott meg ezért vissza küldtem.Az S8-at már kíváncsian várom.

-
bendegruz
őstag
ez a hátlap fólia jó béna..
persze gondolhattam volna, hogy a lefelé hajló széleket nem fogja takarni..vagy megbarátkozom vele, vagy leveszem és hagyom karcolódni..majd elválik
-
seger
addikt
Megjöttek a szilikontokok. Jó vékony. Szépen illeszkedik. Alul töltőnél és a jack-nál bedugós porvédős...
-
törölt tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hirdet még az elapdó akitől te vetted? Köszi.
-
törölt tag
Nincs valakinek megmaradva fólia? Lehet átvenném ha jó árban van.
Ha sérti a szabályzatot egy admin törölje. Köszi. -
Robi86
senior tag
-
válasz
Robi86
üzenetére
Az akku ellensége a melegedés, nem a gyorstöltés maga. Ha a wireless töltés közben melegszik a telefon (márpedig általában jobban melegszik, mint vezetékes töltésnél, mert nagyobb a veszteség, ami hővé alakul), akkor hiába próbálod kímélni az akkut a "lassú" töltéssel.
-
Robi86
senior tag
Én meg az S6-hoz való wireless chargerrel töltöm, ez még nem tud gyorstöltést, így no problem

-
katona.jozsi
aktív tag
Tegnap történt egy olyan eset, hogy egyszer csak elkezdett forrósodni a telefon. Megnéztem a processzor használatot, de semmi, ennek ellenére nagyon hamar elkezdett lemerülni. Többször kikapcsoltam és vissza, de semmi, továbbra is merült és forró volt, majd csináltam egy wipe cache-t, a felforrósodás megszűnt és az akksi idő is jobb lett, de nem olyan, mint előtte. 1 napot alig bír. Mi lehet ez? Legfrissebb XEH-s 6.0 ROM.
-
Bence004
aktív tag
Aki a legutolsó bétát használja, működik a samsung pass alkalmazás ?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
oil120
senior tag
youtube-on szeretnék zenét hallgatni lekacsolt kijelző mellett.
Be tudom ezt állítani? -
bendegruz
őstag
ez a videohívásos dolog 99%, hogy szolgáltató függvénye
nem találtam semmilyen beállítást hozzá,,,, -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
bandi0000
üzenetére
Szerintem egy játék az más, mint egy rendszer. Ott az igazán gamerek sokkal jobban átlátják a dolgokat, olyan bugokat is, amit az átlag már nem. Az átlag letölti, hát ez nem is lesz olyan jó felkiáltással letörli, és cseszik rá a feedback-re. Egy rendszernél meg az átlag is érzi, hogy ez, vagy az nem jó és hosszabb használat után, akár képes rá, hogy ezt jelezze is.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
TODI1111
üzenetére
Én lecsúsztam a regisztrációról, igazából nem is értem, hogy ez mi a francért volt limitálva. Ahogy írod, több szem többet lát, de samuék másképp gondolkoznak, mint pl a win, ahol akkor leszel insider, amikor épp akarsz, az más kérdés, hogy oda nyugtatót kell már szedni a stabil rendszerhez is, mert annyira elbarmolták.
-
TODI1111
veterán
Igen az a lényeg, hogy frankó legyen minden szempontból, éppen ezért lett volna jó ha az egész tesztközösségnek kiadják a frissítést, mert minél több felhasználói szokással és programmal tesztelnék annál jobbra tudnák csinálni.Például már korábban jeleztem, hogy az nfc ha be van kapcsolva akkor az nem jelenik meg az értesítési sávban és ezt a hibát sem tudták javítani az utolsó frissítésben sem.
-
Varszegig
veterán
Sziasztok! Egy ismerősömnek szeretnék segíteni, de már nincs ötletem. Videóhívást szeretne indítani. De a tárcsázójában nincs rá lehetőség, ilyen:

Az enyém meg ilyen, én tudnék indítani (csak nem akarok):
Meg tudja valaki mondani, mit állíthatott el, vagy mi a különbség oka? Én nem találtam ilyen beállítást.
-
seger
addikt
Megjöttek a fóliáim. Szerintem este próbálok egyet.
-
TODI1111
veterán
Akkor ezt most nem értem. A samsung befejezte a béta tesztet, hogy ebben a hónapban kiadja a nougatot.
Erre most kisebb szerencsés felhasználói körben tovább teszteli egy újabb verzióval ami tartalmazza a januári biztonsági frissítést is. Ki érti ezt? -
válasz
tothjani81
üzenetére
Gyári Samsung fólia Samsung tokkal tökéletes. Egyébként sima S7-nél is probléma a fólia, mert ott is hajlik egy kicsit az üveg széle.
-
lajtika
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Nemrég vásároltam egy s7 edge telefon. Tanácsot szeretnék kérni kijelzővédő fóliával kapcsolatban.
Egy üzletben rá rakattam egy üvegfóliát ami a teljes kijelzőt védi 6000 ft folt az ára, de miután alaposan megnézem, a teteje és az alja nem illeszkedett rendesen. Pár millimétert mozgott. Ezért nem vettem meg.
A kérdésem hogy milyen márkájú fóliát ajánlotok, amivel nem lesz ilyen probléma.
Előre is köszönöm. -
KYZRR
őstag
válasz
tothjani81
üzenetére
Spigen frosted shield tokom nem zavar be még a 200 forintos ebayes üvegfóliának sem.
Illetve a gyári Samsung fólia is nagyon jó volt vele. -
álarc
aktív tag
válasz
meszimark
üzenetére
Használd ezt!
Régió változásnak semmi következménye, az biztos! Gari szempontból legalábbis.
Auto, Binary Nature és Decrypt automatically legyen csak bepipálva. -
szabyka95
őstag
Emlekszik meg valaki hogy megjelenes utan 1,2,3 honappal hogy alakult a telefon ara? Mennyit esett?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
laci0530
üzenetére
Nálam is hasonlóan ropog. Érdekes, hogy csak most, fél évvel a vásárlás után nyomorgattam így meg. Csak ezért nem viszem szervízbe, amúgy semmi baja. Vízben is volt már, nem is keveset, kutya baja.
Anno a Lumia 925öm is pontosan így ropogott, de ott ez talán széria sajátosság volt

-
Kasya
nagyúr
Megjavult a Samsung Cloud. Nem volt eleg ujra tenni az appot es ki/be jelentkezni...tiltottam minden hozza tartozo samsung apot majd ujra engedelyeztem debloater alatt.
-
meszimark
tag
Régebben szedtem már le azt a verziót, kb olyan fél hónapja.
Van valami negatív következményem abból, hogy ugrott a régiókódom?
Ha lesz kedvem majd megint újrarakni a telefont akkor lehet feldobom valamelyiket azok közül amit mondtál. Ha már nagyon elegem lesz a Play szolgáltatásból

-
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
bendegruz
üzenetére
Állandóan azzal töltöm, jó forró lesz, mire eléri a 85-90%-ot, de legalább 30-ról, kb egy óra alatt megvan.
Teljesen lemeríteni és feltölteni nem szoktam, vagy csak nagyon ritkán...-------------------------
(#23311) meszimark
Ha lengyel volt az alapnyelv, akkor nem magyart szedtél le :-)
-
Calogero
addikt
válasz
tothjani81
üzenetére
Nekem jövőhéten jön meg a Spingen tok és a Spingen fólia. Gondolom ők már jól megférnek egymás mellett.
Illetve ezzel szemezgetek [link] -
bendegruz
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
köszönöm!!!

-
bendegruz
őstag
lehet, hogy hulye kérdés:
de a telo hátuljára nincs folia?
az szerintem sérülékenyebb, mint a kijelző...és tokba meg nem tenném -
600700
senior tag
válasz
tothjani81
üzenetére
Szart se er a folyekony folia... max konnyebben "csuszik

-
alcapone386
őstag
válasz
tothjani81
üzenetére
Van itt pro kontra
Kiváncsiságból rendelek majd egyet. Bár azon is gondolkodom, hogy veszek vizes fóliát hátha 
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Garmin topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Garmin Fenix 7s Solar eladó! Valós állapot, műszakilag hibátlan, számlával!
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Apple Watch Ultra 3 / Black Titanium / Black Ocean Band (0263B)
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!

Hasznald egeszeggel

A Win 7 óta a legstabilabb!