-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
Esetleg megpróbálhatod, hogy bekapcsolod a Letöltésgyorsító -t, amellyel egyszerre lehet aktív a WiFi, és a MobilNET is. Amennyiben ez nem hozná azt az eredményt, amit gondoltál... - akkor lehetőségnek ott van még, hogy a telón elindítod a WiFi hotspot -ot, és a fényképezővel csatlakozol WiFi -n a telóhoz, akkor a telón a letöltés gyorsító nélkül aktív lehet a mobilNET, amit használhatsz mindkét készülékkel.
-
Andralin
aktív tag
Ígértem, hogy referálok erről az autós töltőről: Tronsmart CC1T Qualcomm QuickCharge 3.0 autós töltő
Nos többszöri használat után meg vagyok elégedve vele, szépen működik kocsiban is a gyorstöltés funkció.
-
badmad
senior tag
De figyeljetek már írja itt valaki hogy minden üveg karcolodik....ok megértem .Viszont azt már nem ,hogy akkor miért gorilla az üveg neve nem kell itt hangzatos név meg hasonló baromság üveg és kész.Csak azt azért meg halkan jegyzem meg ,hogy nem minden üveg karcolódik kedves forumtárs...lásd óra üveg sapphire crystal.. van ilyen órám és az amit már kapott az üvegen semmi nem látszik.(Bár ridegsége miatt lehet,hogy itt nem alkalmazható) Egy csúcs kategóriás kütyü nem érdemelne meg egy ilyet?Szerintem igen ...
-
Gabmami
tag
Gyári Clear View Cover tok volt nekem is. Összekarcolta a kijelzőt rendesen és NEM cserélték a szervízben. Tettek rá egy fóliát ami nem ért le a szélekre és tele volt bubival. Szoftvert frissítettek és ennyi. Tehát nem cserélnek kijelzőt! Vigyázat azokkal a tokokkal! Csak fóliával használjátok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest