- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
TODI1111 #28295 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a "rendes" függetlenítés gyári box -szal történik, és eredménye xeh készülék. Legalább is korábban ez volt. Az is lehet, hogy nem "mindenhol" . Az ilyen gyári céleszközzel történt függetlenítés után, a CSC változást sem jegyzi meg a teló. Tehát plö, PhoneINFO egy üres adat-mezőt fog mutatni, ahol az "Eredeti CSC kód:" olvasható.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
TODI1111 #23341 üzenetére
Én lecsúsztam a regisztrációról, igazából nem is értem, hogy ez mi a francért volt limitálva. Ahogy írod, több szem többet lát, de samuék másképp gondolkoznak, mint pl a win, ahol akkor leszel insider, amikor épp akarsz, az más kérdés, hogy oda nyugtatót kell már szedni a stabil rendszerhez is, mert annyira elbarmolták.
-
tothjani81
senior tag
válasz
TODI1111 #23296 üzenetére
Na ezek azok a dolgok amik eltántorítanak az edge től. Veszek egy csúcstelót jó drágán hozzá tokot szintén kiemelkedően drágán, hozzá fóliát szintén drágán és akkor még henkelni is kell hogy összeférjenek egymással.
Valakinek bevált tok fólia páros ha létezik ilyen egyáltalán, vagy maradjak a sima s7 nél ott nincsennek ilyen gondok?
Vagy folyékony fólia?
Vagy hagyjam a fóliát a francba!!! Bár azt nem kellene
Vagy olyan fólia ami nem hajlik le ér valamit valaki azt írta telemegy a szélénél kosszal!!!
-
Deck
titán
válasz
TODI1111 #19235 üzenetére
Volt róla xda-s teszt a fogyasztása annyira minimális, hogy elhanyagolható.
A reklámok meg zavaróak, foglalják a helyet a kijelzőről, és az aksit is eszik.A pro verziót megvettem én is. Lifetime mobil license 2k
Gépre is megfogom venni szerintem.
A legjobb, hogy a youtubeban is blokkolja a sok idegesítő videó reklámot. -
-
kaisers
aktív tag
válasz
TODI1111 #18376 üzenetére
Amikor lehúzod az értesítési sávot, akkor fehér csíkban kék négyszög mellette Quickpic felirat, alatta ott van a "mindet törli" felirat, de nem csinál vele semmit. Idegesít, és ezzel még így nem találkoztam, viszont amikor greenify-vel hibernàlom manuálisan akkor el tűnik. (nem tudok feltölteni vmiért képernyő mentést, azért írtam le inkább)
-
marquuard
veterán
-
SeatZola
őstag
válasz
TODI1111 #13372 üzenetére
Én most raktam vissza a gyári Telenoros APB4-es romot. Nálam sokkal jobb üzemidőt produkál, mint az eddig kipróbált bármelyik (APE2 ITV olasz független, BPH6 ITV olasz független APG3 XEH magyar független, APG3 DBT német független, APF2 magyar Telenor, APEQ magyar független) másik rom.
Most 3 nap 18 óra készenlét mellett 3 óra 43 perc kijelző időt produkált. Ebben volt 1 óra 40 NFS: Asphalt játék is!
ja és soha nincs vele lefagyás, hivásindítási probléma, semmi. Totál stabil és jó rom.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
TODI1111 #13299 üzenetére
Gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet. :/
(#13298) leslien
Több, mint 1 hónapja vettem, de mindegy egyelőre frankó a készülék és már-már brutális üzemideje van, pedig nálam aztán használva vannak mobilok.
Egyébként érdekes, hogy ennyire belexarnak, mert régebben a telenor szinte rá sem ült a frissítésekre, szinte együtt jött a függetlennel, de olyan is volt, hogy előbb megkapták!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged