Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mit erdemes letiltani az alap funkciokbol, appokbol? Mert az oke hogy a kijelzo ido az elso fogyaszto de a masodiknak az android rendszer mar sok
-
válasz
Sefneni #25387 üzenetére
Nem volt meg lg-d... nekem a dizjanon es az akksin kivul vissza lepes a samsung... kisebb meretben ezekkel a gomb paramaterekkel tobbszor kacsolom ki es nyulok a hangero gombokhoz, szoval kisebb meretben rosszabb kezelni mint a v10t... de kinezetben nagyon megnyert...
-
törölt tag
válasz
vulnrea #25388 üzenetére
Reméljük kamu képek és adatok! A kisebbik modell is túl nagy lesz egy normál tenyérmérettel rendelkezőnek, az 5.5" is nagyon határeset már.
Ha tényleg a kamera mellé teszik az ujjlemyomat-olvasót, az igazi technikai zsákutca lesz, egyrészt mert mindenki keresgélni fogja míg meg nem szokja, másrészt össze-vissza fogják fogdosni a kamerát az ujjlenyomat-olvasó keresése közben. A 6Gb RAM-ot meg kellene játszaniuk, márcsak a konkurencia miatt is, idén több 6Gb-os mobiltelefon is lesz, nem engedheti meg magának a Samsung, hogy kihagyja ezt a dolgot. Hacsak nem a Note8-ra gyúrnak máris...
Kamerában nincs fejlődés? OK, szuper az S7 edge kamerája is de minden évben új kamerát operáltak be ha jól emlékszem, miért pont most hagynák ki?
Akku-t egyelőre ne nézzük le mert a teljesítménye sokban függ majd chipseten és a HW-SW optimalizálásán. IP besorolás? -
marquuard
veterán
válasz
Jack Oneill #25394 üzenetére
Egyébként az edge-ek óta már nem is tudom, hogy hova lehet ezt tovább fokozni, mit lehet még bevetni mint pl. S5 -> S6-ot nézve.
-
marquuard
veterán
válasz
Jack Oneill #25392 üzenetére
4GB nekem bőven elégnek bizonyul, 6GB csak hab lenne a tortán.
-
Sefneni
őstag
válasz
bulikavagyok #25389 üzenetére
Nekem eddig se szúrta a szememet az előlapi gomb különösebben
-
-
vulnrea
aktív tag
S8 fotó + infó.
-
Sefneni
őstag
válasz
bulikavagyok #25382 üzenetére
Nem nagyon értem ezeknek a hátlapi ujjlenyomat olvasóknak a lényegét.
-
-
válasz
enginev3.0 #25384 üzenetére
Én minimum 6 colosnak örülnék.
-
válasz
Nagyon remélem hogy nem lesz 5.5-nél nagyobb, mert hiába nincs alsó felső sáv, vagy jóval kisebb, de a kijelző méret növelés is rohadtul lehet kényelmetlen attól függetlenül hogy a telefon mérete nem változik
-
Keem1
veterán
válasz
Ha ez igaz, akkor nem lesz akkora előrelépés, mint amit eddig vizionáltak
Félreértés ne essék, nem vagyok elégedetlen, nem mondom, hogy nem lesz fejlődés, csak nem akkora mértékű, amit a "látók" láttak. -
BREAKING: First live photo leak of the Galaxy S8 confirms key details
Jack csatlakozó van, home gomb nincs, ujjlenyomat olvasó hátul a kamera mellett.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Rigormortiis #25379 üzenetére
Egyetértek.
-
V.T.
aktív tag
válasz
purcigeorge #25376 üzenetére
Igen, de én nem bízok az ilyesmiben, nem merném vízbe rakni.
Volt okos órám nem gagyi fajta, nálam semmi baja nem volt sosem volt vízben. Eladtam erre a gyerek másnap ír hogy beázott neki úszás közben... -
V.T.
aktív tag
Köszi a választ.
Azt sejtettem hogy ha megbontom látszana, de nyilván mielőtt megveszem az eladó nem is engedné meg nem is állnék neki. Csak régebben volt olyan telefon aminél ha benéztél a Jack dugónál akkor látszott az elszineződés és gondoltam hátha itt is van ilyen.
Azért köszönöm -
V.T.
aktív tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy S7 edge-t.
Az lenne a kérdésem hogy hol tudom megnézni a telefonban hogy be volt e ázva?
Indikátor szóra rákerestem de nem sok találat volt.
Tudnátok segíteni?
Köszönöm -
purcigeorge
aktív tag
Üdv.!
Próbáltam keresni Google supportot, de nem találtam, gondoltam itt hátha tud valaki segíteni. Pár napja a home gomb szokásos hosszú nyomására a Google kereső úgy indult el, hogy csinált egy képernyő mentést, és azon próbált keresni, vagy ki lehetett jelölni valamit, amire szeretnék keresni. Ez nekem nagyon tetszett, de eltűnt, és nem tudom, hogy lehet visszaállítani. Valaki találkozott már ezzel a keresővel? -
M_David
tag
válasz
evitiguF #25363 üzenetére
Nekem is DUAL verzióm van (alapból Egyesült Arab Emírség lokalizációjú ROM-mal), ami érdekes módon tartalmaz magyar nyelvet. OTA frissítéssel már 23.-án megjött rá a Nougat (szóval a legelsők között).
Ezen kívül vagy dualsim vagy egy sim/egy memóriakártya (barkácsmódszerekkel lehetne mókolni, de én nem kockáztatnék egy ilyen értékű telefont). EU-ban tudtommal nem is forgalmazták hivatalosan, én GSM boltban vettem 1 év horvátországi samsungos garanciát "ígértek" hozzá, ha baja lenne. Nekem a 32GB belső tár elég bőven, a képek/videók felhőbe mennek, zenét online hallgatok filmet meg nem telefonon egérmozizok. Egy szó mint száz szerintem, ha kell a 2 SIM, akkor nyugodtan beleugorhatsz a DUOS verzióba. -
-
válasz
vadászcsiga #25365 üzenetére
Nem a Té vette ki, hanem a Samsung nem forgalmazta tovább.
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
egy kérdésem lenne felétek, azt már eldöntöttem, hogy S7-et szeretnék, csak még azt nem hogy sima vagy dual legyen. Most is dual telót használok, ennek ugye előnye, hogy nem kell két készüléket magammal cipelnem, azt szeretném tudni, hogy itt S7-nél milyen hátránya ( i ) vannak a dual verziósnak. Gondolok itt olyanra, hogy ugyanolyan ütemben érkeznek hozzá frissítések, mint a simához, vagy kevésbé támogatott, főleg amiatt kérdezem, hogy ezt a verziót hivatalosan nem is forgalmazzák EUban. Más egyéb, amiről tudtok?
Plusz egy olyan kérdésem lenne, hogy az S8 érkezése mennyire befolyásolhatja az S7-esek árait?
-
-Maci-
addikt
válasz
korimv6 #25360 üzenetére
Köszi!
Az újra indítás nem segít. Viszont annyi fejlemény van, hogy kaptam egy vájber üzenetet és azzal is ezt csinálja. (Addig az értesítések panelen marad az üzenet, amég célzottan ki nem törlöm onnan. Attól, hogy megnyitom és elolvasom az üzenetet, nem törli ki az értesítés sávról). -
Unying
tag
Tud valaki javasolni egy jó, megbízható tokot, amit kerékpárkormányra fel lehet tenni?
-
Sziszak72
csendes tag
Nagyon nem szívesen frissítenék 7.0--ra...
Nekem baromira nem tettszik az új kezelő felület...
Remélem jól fut a 6.0.
-
M_David
tag
A fülhöz emeléses hívásindítást megtalálta esetleg valaki Nougaton?
-
Tybike81
őstag
Nem igaz hogy ennyire csepegtetve fog jönni a 7.0. Ma is kiadtak 2-t (India és Russia)
-
SonyNex7
senior tag
válasz
Sziszak72 #25318 üzenetére
Imádnám ezt a telefont ha egy dolog nem lenne,alkalmi hálózat elvesztése.(jön az sms hogy nem fogadott hívás volt)
Most mióta kolléga által dolgokat letiltottam nem jelentkezett,eddig.
Sajnos ez több embernél is előfordul az oka nem bizonyított.
Ez miatt nem cserélem le mert keveset beszélek így nálam ez nem akkora probléma, és amúgy meg brutál jó telefon.A másik ennyi pénzért ne várj különleges minőséget.
Ugyanolyan gyakori a meghibásodás mint egy alsó kategóriás telefon estén. -
-Maci-
addikt
válasz
Jano_023 #25344 üzenetére
Fú, képet nem tudok felrakni, béna vagyok. Inkább körül írom
Szóval feloldom a képernyőt és föntről lehúzom az értesítési sávot. Ekkor a gyors gombok alatt megjelenik a whatsapp üzenet is, minden esetben.
Az zavar, hogy alapból jön egy felugró ablak, mikor whatsappot kapok. Eddig renben is van, csak hiba nyomok rá, hogy "bezárás", az értesítési sávban ott marad. Sőt, ha feloldom a képernyőt, belépek a whatsappba és elolvasom az olvasatlant, akkor is ott marad az értesítési sávban.
Nem ehhez vagyok szokva!
Sőt... Jön egy whatsapp felugro ablakkal. A zárolt képernyőről gyorsan pötyögök egy választ, de akkor is ott marad a már megválaszolt üzenet...
Eccerűen nem értem! -
Jano_023
őstag
válasz
-Maci- #25341 üzenetére
Alá van írva mit jelent. Még egy dologra kell figyelned. A telefon energia takarékos üzemmodba állít pár dolgot néha magától, persze előtte megkérdezni hogy szabad e, de pl nekem ha a WhatsApp energia takarékosba volt állítva csak akkor kaptam meg az üzeneteket ha bele léptem az alkalmazásba. Ezt is ellenőrizd le.
Beragadásra, próbáld meg hosszan rányomni az értesítő sávba ott nem lehet állítani rajta valamit?
-
-Maci-
addikt
válasz
Jano_023 #25339 üzenetére
Áááááá Megvan!
Az értesítéseknél a speciális beállítások között nem volt engedélyezve zárolt képernyőn! Ez lehetett a ludas! Köszi a tippet!
Adódott még egy kérdés: Ha beállítom "fontos"-ként, akkor "ne zavarj" módban ad hangjelzést, vagy csak a képernyő villan föl?
Illetve a Whatsapp beragadásának az okát továbbra sem találom... -
Jano_023
őstag
válasz
-Maci- #25334 üzenetére
Szia, azt nézd meg hogy be lehet állítani alkalmazásokra lebontva hogy jelenjenek meg az üzenetek. A beállításokban bemész és ott van olyan hogy értesítések. Ott tudod ezeket beállítani. Nekem direkt úgy van beállítva hogy ne látszódjon lezárt telefonon maga az üzenet, hogy más ne nézhesse meg.
-
Galahed
senior tag
válasz
Peat76 #25330 üzenetére
"aki mást állít az a hozzánemértés vagy irigység jeleit viseli magán!"
Azért ez igy egy kicsit erős... (bár nem veszem magamra amit írtál, csak a tények kedvéért irok)
Egy kicsit értek hozzá (úgy vélem). Tudok rootolni,FW cserélgetni és ha szükséges meg is teszem, IT végzettségű vagyok stb stb...
De : Szivesen megválnék a készüléktől (tavaly április óta használom) ha alkalmam lenne rá mivel nem vagyok elégedett vele. Sajnos a 2 év hűség akadályt jelent, igy eladni bizalmi kérdés... (adás-vételi papirt meg a szolgáltató kiröhögi..)
Mellette párhuzamosan használok egy felső kategóriás OFF készüléket (Android rendszerüt) de azt kell mondjam , hogy Nekem, ha nem is kategóriával, de jobban teszi a dolgát mint az S7 e. Bár én csak használom (munka) nem játszom, videózok vele. Stabilabb, nincsenek hivásgondok, nem is merül annyira, stb stb...
(jelzem a készülékem 2x volt a szervizben, másodszorra minden létezőt kimértek rajta és úgy adták vissza, hogy tökéletes. (meg persze állítsam 3G-re jótanács mindenhonnan ---- ha lenne mindenhol : vidéken meg is tenném, ha autózom az országban akkor érdekes módon 2G és 4G van a legtöbbször) Egy párszor ezt a dolgot leírtam, most nem fejtem ki unos untalan...
Szóval (persze ez teljesen szubjektív ugye) nagyon nem vennék S7e -t, ha tehetném megszabadulnék tőle. Bots, ha ez valakit igy sért (kedvenc telefonját szidom) de ilyen S7e tulajok is vannak a teljesség kedvéért.
-
-Maci-
addikt
válasz
@Stranger: Köszönöm szépen a választ!
@Sziszak: Azért az a vélemény, hogy sz@r, eléggé erős, ahogy a "tökéletes" sőt "a legjobb" kijelentések is. Én 1 hete használom a telót, előtte egy Sony Xperia Z3 volt.
A samsunggal előfordult már, hogy csak úgy kiadott egy értesítő hangot, nem értettem mire. A whatsapp üzeneteim mindíg beragadnak az értesítési sávban, miközben a sms-t ki sem teszi oda.
Én szeretem sokféle színben villogtatni a LED-et, erre LedBlinker Prot-t használok évek óta. Ma hajnalban ránéztem a telóra, villogot, nem nyúltam hozzá. Mire fölébredtem már nem villogott és volt két új üzenetem...
Ezekhez a bugok-hoz nem vagyok hozzászokva és így sokallom 172K HUF-ot, amit kiadtam érte. A Sony bugfree volt és villám gyors.
Egy szónak is száz a vége, nem hibátlan a telefon, de azért nem is "sz@r"! -
stranger28
addikt
válasz
-Maci- #25328 üzenetére
Whatsapp-ot nem tudom, nem használom.
Viszont az üzeneteknél az nem normális szerintem, nekem lecsúszik az értesítés plusz látszik a lezárt képernyőn, hogy jött valami. Beállításaidat átnézném az üzeneteknél, plusz külön az értesítéseknél. Egész jól testre lehet szabni mikor, hogyan és retjve jelenjen-e meg.
(#25330) Peat76: Nekem is ez az egyik legkiforrottabb telefonom. Ettől azért messze áll, hogy mennyi SW gond van vele.
Következő mi lesz, nem jó az akksi, betörik a kijelző, ha leejted?
-
M_David
tag
válasz
Yogibear974 #25310 üzenetére
Nekem is ilyen ROM-mal jött a dual-os telefonon. Semmi gond nincs vele, nálam OTA-n frissült direktben. B20-at természetesen tudja :-)
-
gerner1
nagyúr
válasz
.... -Ez tetszik!
Ez a különbség, a két típus között. Külső méretben van eltérés, és az akku -ban, de ha kézben tartod mindkettőt, akkor a keret sem ad sok különbséget, és csekély mértékben az S7 kijelzője is ívelt, a hosszanti szélek felé ... -
korimv6
aktív tag
válasz
Sziszak72 #25312 üzenetére
Az egyetlen hibája, hogy nagyon törékeny! Ezen kívül semmibe nem lehet belekötni. Egyedül az oldalkáva nélküliséget kell megszokni, de tokban már ez sem furcsa. Én is nézegettem mindenféle teleront az edge előtt, de mind 150e körül volt. Én 145ért vettem teljesen újan kéz alól, igaz duos volta miatt bolti garis, de egy hónap múlva nejemnek vettem egyet 130ért, szintén teljesen újan kéz alól, hivatalos 1+1 év garival vodafone-os papírokkal. A legszebb, hogy az eladó 30ért vette a sok éve meglévő előfizetése mellé.
Tehát nem kell félni a készüléktől, mert ez a legjobb androidos telefon a piacon.
-
-
korimv6
aktív tag
válasz
A legnagyobb hibája, hogy vagy memóriakártyát raksz bele, vagy második simet 😫 Nekem ebayről kellett rendelnem átalakítót a töltőhöz. Szerencsére van egy Tronsmart töltőm is, ami tudja a gyorstöltést.
Üdv a klubban (pláne a ritka Duososokéban 😉 )
-
Skynet258
veterán
"Na és pont az ilyen " gyorsan vágjuk meg a kártyát mert úgy sincs jutalék se így se úgy" hozzáállás miatt van nekünk szervizeseknek is annyi kellemetlen helyzetünk,"
Fuss neki még egyszer, mert ilyet sehol nem írtam. Sőt...
Ha az ügyfél nem fizeti a kártya díját, kénytelen vagyok neki kivágni, nem? Vagy nézzünk egymásra bambán a pult két oldalán órákon át?
De be is fejeztem mert off, ha meg akkora rálátásod van akkor nem írnál butaságokat a jutalék miatt, maradjunk ennyiben.
-
viera
őstag
válasz
Sziszak72 #25312 üzenetére
Mielőtt megvettem az S7 Edge-et én is olvastam róla,hogy szoftveresen ilyen meg olyan gondok vannak vele.Engem az ilyen már nem érdekel,akkor is ezt választottam.Általában azok mondják ezt akinek nem is volt ilyen telója.Sokan csak fikázni tudnak mondom ezt úgy,hogy régebben én is utáltam a Samsung-ot,de most is ezt venném.Fél év alatt semmi gond nem volt vele,pedig én melóban egész nap a telefont nyomkodom.Tavaly év végén volt 2 hétig i7 is,de visszaküldtem mert nekem jobban tetszik az S7 Edge.
-
600700
senior tag
válasz
enginev3.0 #25279 üzenetére
Firefox bongeszo. Bejelentkezel aztan fut a hatterben a YT lezart kepernyonel.
-
D4ni
őstag
válasz
Skynet258 #25307 üzenetére
Ha újra elolvasod a hozzászólást, arra akartam utalni hogy a vágás gyorsabban megvan. Na és pont az ilyen " gyorsan vágjuk meg a kártyát mert úgy sincs jutalék se így se úgy" hozzáállás miatt van nekünk szervizeseknek is annyi kellemetlen helyzetünk, mivel ti ( bocs nem általánosítok) , nem veszitek arra a fáradtságot hogy új kártyát adjatok a jólfizető ügyfeleiteknek. Az meg már persze az eszedbe sem jut,hogy az elzőző telefon illetve az új telefon sim olvasója ha már mininálisan is eltér akkor simán hibát generálhat a sim miatt, a korábban kialakult sérülések miatt( mint írtam: karc, repedés) Ja a másik, ha vágás közben sérül a kártya , ( mert ugye azok is egy idő után már nem pattintják ki a kártyát, olyan nagy hatásfokkal) akkor meg engem terhel úgyis az összeg... hány ügyfél lett már emiatt elhajtva... milyen érdekes, nem csak te dolgozol/tál szolgáltatónál tehát úgy szerényen: van rálátásom.
-
Sziszak72
csendes tag
-
gerner1
nagyúr
válasz
Nekem is tecc, az a szín. Grat.
-
Yogibear974
senior tag
Regg'!
Meglett a kisz kékszég
Nagyon cool! 6.0.1 MM volt rajta. Emirátusi rom. Smart switch-el gond nélkül felment rögtön a nougat!
Annyi a bibi, hogy UK töltő volt hozzá, dea boltban adnak majd egy átalakítót!
S5 backup is visszament rá 100%
Azt nem tudom, hogy a B20-at kezeli-e, de nem is fontosVideó itt!
Ezennel hivatalosan itt a táborban!
-
Skynet258
veterán
Totális hülyeséget azért ne beszélj, ha nincs rálátásod.
Telenornál dolgozom, sem vágás sem csere után nem kapunk egy forintot sem, így ez nem tényező. Ha vágom, akkor egy tűzőgép méretű cuccba teszem, abban aztán a chip nem sérül semmilyen szinten. 2 évnél régebbi kártyát cserélhetek díjmentesen, ha kék színűt cserélek neked, akkor kapom az emailt, hogy mi a f*szért cseréltem díjmentesen. Ha meg a szabályzat szerint csinálom, akkor az ugye nektek ügyfeleknek 5100 bruttó. Én is sajnálom, és igen, drága, de én nem fogok fizetni az ügyfél helyett, mert ő nem ért egyet a Telenoros árlistával, és én jófej vagyok, aztán rajtam hajtják be.
Több tucat, ha nem több száz kártyát vágtam már, üzletszinten meg ki tudja... és egy sem volt még rossz a vágás után. Pedig tettem aztán mindenféle készülékbe, Sony, Samsung, iphone, amit akarsz...Egy lehetőség van, hogy kék microsimed helyett úgy kapj nanosimet, hogy az ügyintéző se szopjon utána... nem működik a kártyád/hibás/eldobálja a hálózatot/whatever. A többit a fantáziátokra bízom.
Sorry mert off topik a fenti, csak mi is emberek vagyunk, mi sem értünk egyet dolgokkal, de azért ne írkáljunk már baromságokat, hogy kinek miből van jutaléka. Persze, meg hobbiból b*szok ki az ügyfelekkel is, mert nincs jobb dolgom.
Legyen ki ON: wireless charger, a fast verzió; Ebay-ről rendelt már valaki, melyik eladótól kapok frankót? Itthoni árat nem adom meg érte, de 4-5k körül meglenne kintről, csak kéne tutira jó variáns, ami mondjuk gyári, és nem csak rászitázták a gyorstöltés szócskát...
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, gondolom senkinek nincsen sejtése, hogy a T-mobilos telefonokra mikor jön a hivatalos frissítés?!
-
marquuard
veterán
válasz
Clubforum2 #25304 üzenetére
Gondolom a feliratkozott csatornák miatt. Én is olyan appot keresek.
-
Clubforum2
tag
válasz
enginev3.0 #25279 üzenetére
De miért kellene bejelentkezni?
-
torokmate
csendes tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok ha volt már erről szó. Az lenne a kérdésem, ha T-mobile-os a telóm és frissítem független romra akkor a garancia elveszik? vagy bármi hátránya lesz? vagy hagyjam rajta a mostanit és várjam a frissítést azon? Előre is köszi!
-
sultansmith
senior tag
Hali!
Nem tud valaki _matt_ fóliát vagy glasst a telóhoz valahol, ami lefedi az ívelt részeket is, és nem a leggagyibb?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 3
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest