- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper112
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #43401 üzenetére
még mindig annyi de ha beküldöd fizetős javításra akkor kapsz új akksit és hátlapot is
én nem rég csináltattam meg és nekem is mindent cseréltek rajta . -
gerner1
nagyúr
válasz
Az Összefoglalóban megtalálod a jelenleg érvényes díjakat (2017.10.01 -től érvényeseket ...).
-
glacious
addikt
válasz
Lehet márciustól megint csökken 2000Ft-tal.
-
válasz
jaffa 2843 #41171 üzenetére
Szerintem lehet. Evidens, hogy bizonyos szenzorok folyamatos használata akkor is plusz fogyasztást okoz, ha nem blokkolja a Doze-t (én arra tippelek amúgy, hogy az általad írt helyzet éppenséggel blokkolja)... Ugyanilyen lehet a smart notification (felemeléskor rezzenéssel jelez), az a gyorsulási szenzorokat tartja aktívan.
-
Varszegig
veterán
válasz
jaffa 2843 #30668 üzenetére
SafeInCloud-dal igen
-
Kasya
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #30668 üzenetére
Egyiket sem lehet, sajnos.
-
Zsolaf
addikt
válasz
jaffa 2843 #30494 üzenetére
Mindig is így működött nálam is. 6-on is így volt, ha valami van előtte kikapcsol. Nem azonnal, de pár másodperc és le kell kapcsolnia.
-
Keem1
veterán
válasz
jaffa 2843 #30494 üzenetére
Pedig tényleg ilyen. Letakarod a teló tetejét és 2-3 perc múlva kikapcsol az AoD.
-
Jadro
veterán
válasz
jaffa 2843 #30492 üzenetére
Nekem így működik. Sőt, éjszaka egy idő után ki is kapcsol és csak akkor aktiválódik ha megmozdítom a telefont. Gondolom lemegy doze-ba.
-
migabi24
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #26299 üzenetére
S7-be van a jelenlegi leggyorsabb tárhely a mobilok közt
-
saiyajin
senior tag
válasz
jaffa 2843 #24286 üzenetére
Jol van remeljuk, ezen sem kell sokat varni.
-
sompetike
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #24286 üzenetére
Akkor mégiscsak igaz volt a hír,hogy januárban lesz nougat.
Nem volt igaza a sok kétkedőnek,megmond embereknek,hogy csak az. S8 bemutakozása után lesz... -
Jano_023
őstag
válasz
jaffa 2843 #20811 üzenetére
Szia, én CIB Bank appját használom és engedi az újlenyomatot.
-
Exelsior
őstag
válasz
jaffa 2843 #19921 üzenetére
Igen nagy részét le lehet tölteni. Erre külön menüpont van.
-
Kispotter
tag
válasz
jaffa 2843 #18356 üzenetére
Akkor megnyugodtam nekem is ilyen. ☺Egyébként rájöttem reagál hamarabb is de nagyobb fényerő különbségnél. Ha csak éppenhogy emel a fényerőn kisebb fény miatt akkor több idő mire visszavesz belőle ha sötétebb van. Hmm de okos. ☺
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
jaffa 2843 #16279 üzenetére
Akkor örülök, nem fogok a buszon beégni
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #15734 üzenetére
Nem tudom van-e ilyen app, de jó ötlet, addig is én egy suhintással a telefon felett megoldom ezt a ne kelljen hozzáérni dolgot. Kisegítő lehetőségeknél tudod bekapcsolni, ha esetleg érdekel...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
jaffa 2843 #15492 üzenetére
Parasztvaktás. Ezekben a flagship telókban, kis túlzással a kamera extrái 90%-ban semmit nem érnek, vagy legalábbis minimális profizmus van bennük. Szelfizni, Fb-n, instán hülyéskedni. Raw meg hogy komolynak tűnjön a teló.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
jaffa 2843 #15490 üzenetére
Ips
Egyébként en sem tudtam semmi ertekelhetot kihozni raw-ból. Hagytam is a pébe.
-
Keem1
veterán
válasz
jaffa 2843 #15487 üzenetére
Már meg ne sértődj, de nem mondtad, hogy tudod, hogy kell a raw képet használni.
Egyébként nem látom, hogy gagyibb lenne. Kicsit eltér a feldolgozás. Azt vedd figyelembe, hogy a képfeldolgozó algoritmus igyekszik a szenzor hibáit is korrigálni, van egy pont, ahol már kevésbé jó, mint kézzel.
Szóval továbbra se gondolom, hogy gagyibb lenne a raw. Max annyi, hogy mivel egy igencsak kisméretű szenzorról van szó, alapból nehezebb dolgod van kézzel nekiállni. -
vadászcsiga
félisten
válasz
jaffa 2843 #15487 üzenetére
Én nem látok különbséget. A jpg kicsit sötétebb.
-
Keem1
veterán
válasz
jaffa 2843 #15485 üzenetére
Mire gondolsz? Nincs rajta előfeldolgozás (zajszűrés, fehéregyensúly, stb)? Mert pont ez a lényege a raw képnek. Az pixelről pixelre azt tartalmazza, amit a képérzékelő lát. Ezután jön az előfeldolgozás és ebből lesz a jpeg kép. A raw utómunkára jó, nem feltölteni egyből Facebookra.
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #15248 üzenetére
De.
Csak nem azonnal. -
hroberto
veterán
válasz
jaffa 2843 #15251 üzenetére
Érdekelne, hogy milyen a Lumia után. Az Outlook-ban tárolt kontaktokat szinkronizálja? (Rég volt droidom.)
-
RaveForce
veterán
válasz
jaffa 2843 #15032 üzenetére
nem létezik függetlenül 2 év alanyi jogon járó samsung garancia. olyan van hogy 1év teljeskörű gyártói garancia, amit egy ingyenes regisztrációval duplázhatsz 2 évre(a tartozékokra nem), és ezzel feloldottad, a prémium assitance elérhetőségét is
ez am nincs benne az összefoglalóban? megnézni lusta vagyok, de ha nincs bele kéne rakni
-
Joe.36
addikt
válasz
jaffa 2843 #14987 üzenetére
Nagyon gyors jó telefon nagyon
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
jaffa 2843 #14984 üzenetére
Szerintem a kiállítási készülékeket nem nagyon indítgatják újra, az is lehet, hogy még egy sw frissítés se lett rajtuk megcsinálva... Szóval nem mérvadó. Sajnos eléggé mostohán bánnak a készülékekkel, pedig elvben - ahogy a példa is mutatja - potenciális vásárlókat riaszthatnak el így...
A múltkor valahol láttam egy kiállított készüléket valaki vicceskedvű berakott recovery/download módba... Persze mindenki azt hitte meghótt a telefon...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #14984 üzenetére
Igen
, de nem kell emiatt anódgód, mármint a lesz, ami lesz-re értem. Gyors a rendszer.
-
spider80
őstag
válasz
jaffa 2843 #14980 üzenetére
A home gombot ha 2x nyomod a fényképező jön be,ha 3x akkor meg a google kereső. Szerintem kicsit arra vár,hogy csak 1x nyomtad meg,vagy még nyomni fogod.
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #14898 üzenetére
Ez tudja, viszont a fogyasztása közel nem olyan jó, mint a gyárié.
-
törölt tag
válasz
Esetleg a NoLed /play áruház lehet jó neked amíg a gyári AOD nem fejlődik. Tavaly vettem egy A3 2016 - ot amin nincs értesitő led. A ledet nagyon jól pótolja akár ikonokkal illetve órát is ki tudsz tenni. Fogyasztása átlagos.
-
TODI1111
veterán
válasz
Nincs. Esetleg ha megkapjuk a note 7-ben megjelent verziót. Én Ezt használom helyette. Nagyon jól beállítható, sok mindent tud és nem fogyaszt sokat.
-
válasz
jaffa 2843 #14874 üzenetére
Erre valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest