Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Infinity70
tag
B.Ú.É.K !
A 7 bétát fel lehet tenni még most is vagy már nincs rá lehetőség ?
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Kevered az Apple-lel...az ő szokásuk belassítani az eszközöket az újabb frissítésekkel. Erre sincd bizonyíték, csupán urban legend. Samsungnál ilyet sem hallani... feleségem 2015 A3 kapott jó pár frissítést új kora óta, semmi lassúlást sem vettünk észre.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ha nem lenne 7-es rendszer, mar reg eladtam volna a telefont.
A MM-val laggos, akadozos, gondolkodos az s7e.
Ezt az erzi igazan, aki visszaallt 6-ra N-rol.
Egy kategoriaval jobb telefont kap az ember az uj rendszerrel.
Mondjuk ez a sajat velemenyem, de gondolom vannak olyanok, akik osztjak azt.
-
SanyikaDC
tag
Miért nem jelez frissítést nekem az odinbol kb 1 hónapja felhúzott gyári XEH rom?
-
migabi24
nagyúr
válasz
Leslie1966
üzenetére
Jól túlbonyolítottad maradjunk annyiba, egyszerűbb odinnal felrakni a romot
-
palee69
senior tag
válasz
Leslie1966
üzenetére
Igen Te vagy a leírás szerzője.

Nem értelek egy szóval sem mondtam,utaltam rá,hogy nem Te vagy.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hát nemtom. Nekem a harmadik főverzióval is ugyan olyan gyors, stabil a telefon, mint az elsővel. Sőt.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Marquess
üzenetére
Hidd el, van olyan jo a kamera. Sot, szinmelysegben jobb is. LG fakobb, Samsung melegebb. Mindket telefon a kijelzohoz "kalibralja" kb. a szineket, ahogy eszrtevettem.
Minosegben nem fogod eszrevenni a kulonbseget az LG javara...Itthon varhatod a kek S7 edge-t, de ki tudja mikor jon...ha jon...hivatalosan.
Amugy meg iOS, vagy Android....S7E topiban ne nagyon varjon senki Apple melletti dontest erosito kommenteket
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vadászcsiga
félisten
Ne legyetek naivak. Minden újabb főverzióval lassabb lesz a telefon, ez a gyártó érdeke. Kezdetekben mindenki fényévekkel jobbnak érzi aztan jönnek a panaszok.
Samsung miért lenne más mint a többi gyártó? -
Marquess
tag
Ios telefon soha se jött be ez nem kérdés,hogy Androidos maradok...
Csak még mindig arra várok,hátha kijön a galaxy s7 edge kék színű telo Europába,de úgylátszik nem jön
Meg kicsit parázok,hogy a galaxy s7 edge hangminőségbe nem lenne olyan jó,mint mondjuk az én Lg telomé
meg a kamera
Lg-m kamerája 13MPx Galaxy meg 12MPX..... -
Kasya
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74
üzenetére
A Greenify segithet, de felhasznalo fuggo. Probald ki. Nekem csak gondot okozott, ha valoban eredmenyt akartam elerni. A tobbsegnek bevalik.
Nekem 4,5 ora a SOT idom altalaban, de egyenfuggo ez is. En a korabbi telefonjaimhoz hasonlitom: LG G3 3-3,5 ora, S6 3,5-4 ora, S7 4,5 ora... Nekem fenomenalisnak szamit

-
<Lacy85>
addikt
válasz
WinstonWolf
üzenetére
Igazából tényleg nem mondott semmi eget rengetőt.
Ha szarul van megírva egy külső app, akkor teljesen mindegy, melyik verziót használod androidból.
Lollin is merítették az akksit, marshmallow-n is, és valószínűleg nugáton sem fog változni semmi.A másik részével szintén egyet tudok érteni. Ha valamiért nem jön be egy márka, keresni kell olyat, ami megfelel.
-
Zsozsoka 74
senior tag
Ha már itt tartunk hogy mennyi a sot idő... egyébként nekem is változó (5 és 7 óra között van) nem segíthet a gondon a greenify?
-
Marquess
tag
Hali
Képzeljétek el,tegnap az Osztrák telefontársaság (A1) Mondta,hogy van egy csomo felnem használt pontom amit szereztem 5év alatt és azt mondták hogy 250 euroért kaphatok egy Iphone 7et vagy galaxy s7 edge telot...
Nagyon gondolkozom,hogy mi legyen,mert ennyiért kb ingyen van.
-
600700
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A legutolso betat hasznalom. Szemely szerint azt mondom gyorsabb stabilabb. De kivancsi leszek a veglegesre. Persze vannak hibak. A hardverben joval tobb lehetoseg van.
-
Maxximus
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
Pontosan. Illetve ugye ott csak egy gyártót kell figyelmébe venni nem 100-at.
Annak aki kb azt a bizonyos 10 legjobban használt alkalmazást használja 95%-ban a legideálisabb valljuk be őszintén. Atomstabil rendszer ez nekik a legfontosabb,soha nem kérdőjelezik meg, hogy ezt vagy azt miért ilyen hülyén lehet megoldani,csak használják es kész.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
WinstonWolf
üzenetére
nyugodj meg, nem kell idegeskedni...
összegezzük, használsz egy appot ami eszi az aksit, nem a samsung adta ki, más fajta telóknál is panasz van rá, de mégis a samsung rohadjon meg, értem én

Maxximus: egy szóval nem mondtam h gyári alkalmazásokat használjon, én is ezeket használom és elfogadom h zabálja az aksit, apple zárt rendszert használ, sokkal jobban odafigyelnek a külsős alkalmazásokra, meg sok esetben nem is használják azokat amiket mi...
-
Maxximus
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
Nyilván nem ezt senki sem mondta,csak ez is egy olyan plusz ami az új készüléket meg vonzóbbá teszi,azok számára is akik hezitalnanak,hogy érdemes e lecserélni az eggyel előbbi modellt.
Az meg elég gaz lenne ha csak gyári alaklmazásokkal hesználnánk ezt a telefont. Az android ilyen kis törődni való ( egyébként egyre kevésbé), ha ez nem tetszik,akkor alamát kell venni. Azok sem rossz telefonok és egyszerű felhasználóknak legideálisabbak.
Én megrögzött androidos vagyok,s1 óta ( noha Tab-om már régóta Ipad, 3 éve) , de szüleimnek,húgomnak csak i5s- eket vettem ( nyilván a 64gb-osat,hogy ezzel se legyen gond,hogy mindig megtelt), mert meguntam,hogy mindig panaszkodtak,hol ez nem megy hol az. Azóta (3 éve) semmi cseszegetes nincs. A saját telefonom on meg megoldok mindent. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én, legfőképp azért, mert állítólag jóval gyorsabb, mint a hatos. Egyszerűen nincs kontrasztban a benne lévő erős hardverrel, ami miatt néha elgondolkozik, hogy mit is kellene csinálnom, pl egy ártatlan tárcsázó megnyitásakor, vagy beállításokban való turkáláskor.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Maxximus
üzenetére
azért ne röhögtessetek már, hogy csak azért veszik meg minden évben a csúcs samut, mert azon frisebb a rendszer

semmi köze hozzá, a samu világ életben lassan adta ki a frissítéseket, de egyik gyártó se kapkod...azért elég sok a telefon amire optimatizálni kell, gondolom már az s8 sw je is készül, ember mrg pont annyi van h tudják csinálni, de nem gyorsan
-
Maxximus
őstag
válasz
WinstonWolf
üzenetére
Ne izgulj,pár nap múlva jön.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
WinstonWolf
üzenetére
és mért várod annyira? komolyan alig vannak előrelépések sw ben, de úgy várja mindenki az újat mintha a mostani szar lenne...inkább adják ki később de normális legyen
-
WinstonWolf
senior tag
Basszus lassan tényleg az összes Androidos csúcskészüléke előbb kapja meg a 7-est, mint mi. Komolyan mondom hogy rohadjon meg a Samsung!!!!!!
Most az Oneplus 3,T-sek örülhetnek.
Nagyon nem ezt vártam a Note 7 fiaskó után
-
olika78
csendes tag
Sziasztok!
A saját email kliense a megszokottnál gyorsabban merítheti a telot? Tapasztaltatok ilyesmit?
-
Maxximus
őstag
Ezekrol a védő fólia ,uvegekrol van valakinek tapasztalata?
Nem tudjatok,itt felteszik? -
toka96
tag
válasz
Joe.36
üzenetére
Hát már késő, kb. 2 hete vettem, de ha megcsináltatom berakom valamilyen brutál tokba, hogy ne legyen baja
. Pedig mindig vigyázok a telefonjaimra. Szemeztem egy clear view tokkal pont tegnap, de végül nem vettem meg, mondván lesz majd jobb ajánlat is. Ez a 90k meg nagyon sok egy érintőért... -
Kasya
nagyúr
válasz
toka96
üzenetére
AZ egesz kijelzot egybe cserelik csak, kulon nem lehetseges.

Valaki korabban irta, hogy 40k forintert csinaljak Fehervaron,. Keress vissza, es szerintem kerdezz ra, hogy o elvitte e oda a telefont. Annyit megerne a dolog, ha tenyleg megcsinaljak. Amugy hivatalos szervizben 90k.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
envagyok
üzenetére
Én így használom a telefont az autóban, vagyis AUX-on.
Mind zenét így hallgatok, mind a hívásokat így kezelem. Semmilyen gondom nem volt még vele.
Esetleg próbáld meg megnézni a mechanikai kapcsolatokat, vagyis a KÁBEL-t, annak csatlakozását (az autó "oldalon" is) illetve a jack csatlakozót, hogy nem koszosodott, szöszösödött-e be. -
toka96
tag
Sikerült betörni a telefon érintőjét az első esésnél...
Szerintetek lehet valahol Bp-en csak az érnitőt cserélni? Kissé magam alatt vagyok.. -
enginev3.0
félisten
Boldog Új Évet 2017.1.1
-
envagyok
veterán
Buék,
Olyan gondom vana telóval, hogy a kocsimon van egy kis jack bemenet, és ha összekötöm egy jack-jack kábellel, ingadozik a hangerő, és szarul szól.
A kocsit mással összekötve, pl. bluetooth audio vevő, és bt-n a telefont, úgy jó, illetve a telefont más forrásra kötve is jó.
Van esetleg ötlet, mit szúrok el? -
korimv6
aktív tag
Üdv mindenkinek, és BUÉK.
Nekem kb egy hónapja van egy S7 Edge Duos, amit elvileg az Egyesült Arab Emirátusokba szántak. Nejeknek 2 hete van egy Vodás S7 Edge. Nekem az éjjel megjött a frissítés, de a magyar készülékre még nem. A szoftverezettségben is van némi eltérés, mert a vodás állandóan engedélykéréseket dobál fel, majd egy olyan menübe navigál ami a duosnál sosem jött elő. Egy mesenger üzenetben fénykép küldése is rémálom. A múltkor 2 percig tartott, mire el tudtuk küldeni az üzentet. De ezen kívül meg vagyunk elégedve a készülékekkel. Előtte Asusaink voltak, azzal én rengeteget szívtam. Meg is ígértem az Asus Mo.-nak hogy sosem lesz többet Asusom pedig nagyon vártam a Zenfone 3-mat. Ja az enyémhez most beszereztem egy Gear S-t, mert sokszor nem tudom elővenni a telefont, így pedig látom ki hìv, vagy milyen üzenetet kaptam.
-
Peat76
őstag
Boldog Új évet kívánok nektek erőben és egészségben!
-
sirály12
őstag
B.U.É.K.
-
jacis
nagyúr
B.U.É.K

-
riczer
tag
Boldog Új Évet és bug mentes 7.1.1 kívánok!
-
Jack Oneill
veterán
Boldog Uj Evet mindenkinek

-
D4ni
őstag
Boldog újévet és ingyen esnyolcat minden forumlakónak

-
600700
senior tag
Boldog új évet szeretnék minden fórumtársnak kívánni. Legyetek szerencsések!
-
viera
őstag
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!!!
-
Leslie1966
senior tag
Sikerekben, boldogságban, egészségben és sok-sok új Nougat ROM-ban gazdag Új Évet kívánok mindenkinek!

-
Kasya
nagyúr
Boldog es sikerekben gazdag uj evet, valamint fejfajas mentes masnapot

-
pusihusi
addikt
Békés Boldog Új Esztendőt Kívánok Mindenkinek!

-
migabi24
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
De, a rendszerhangerő alá tartozik az érintési hang, tárcsázóhang is, én ezeket nem használom így nekem végleges megoldást nyújtott
-
palee69
senior tag
Békés Boldog Új Esztendőt Kívánok Mindenkinek!
-
w333
félisten
B.U.É.K mindenkinek...

-
migabi24
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nem kell kibírni, leveszed a rendszerhangerőt azt csókolom
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
A páromnak december elején vásároltam egy s7 edge goldot egy clear cover társaságában. Rá pár napra a speedshop-nál rakattam rá egy teljes kijelzős üvegfóliát, ami röviddel utána a kijelző széleinél fel is jött. Visszamentünk, kicseréltettük, de ugyanúgy feljött a széleknél. Szerintetek a tok zavar be, vagy más miatt lenne ez?
A válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg kicsit parázok,hogy a galaxy s7 edge hangminőségbe nem lenne olyan jó,mint mondjuk az én Lg telomé

. Pedig mindig vigyázok a telefonjaimra. Szemeztem egy clear view tokkal pont tegnap, de végül nem vettem meg, mondván lesz majd jobb ajánlat is. Ez a 90k meg nagyon sok egy érintőért...

....érdekes ,nálam már 30.-án frissített igaz smart switch-en