Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sirandrish

legenda

válasz sanyci #7795 üzenetére

Bementem az MM-bve ahol konkrétan a kezemben sz*rta össze magát egy G2 mini.
    Kijelzőjén óra volt..amúgy full fekete és semmit sem lehetett vele kezdeni. Szóltam az eladónak aki kivette majd visszatette az aksit..ugyanez a hiba, mire elmormogja hogy "eeh..ez már a második". Telenornál mindkét telót a kezembe veszem majd a csaj a hátam mögül szól egy ilyet "az LG-t én nem vinném mert most hoztak vissza egyet". Emellett az LG topik legfrissebb hsz-ei arról szólnak hogy a telefon random elkezd rezegni és nem hagyja abba :D

Ezzel nem akarom lehúzni a G2 minit mert nem érdekem, és hogy őszinte legyek nem is érdekel. Nekem telefonáláson, zenehallgatáson meg évente 1-2 játékon kívül másra nem nagyon kell telefon...esetleg néhány fénykép. Ezen kívül stabilitást/megbízhatóságot várok el egy készüléktől. És ezek alapján talán jól döntöttem. Lehet hogy hangyányival erősebb a G2 mini, de a S4mini kijelzője, és a helyi szerviz (szerencsére még egy telefonnál sem volt rá szükségem) errefelé billentette a mérleget.

Új hozzászólás Aktív témák