Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Még mindig megéri ezt a telefont megvenni?
Nekem s3 van (amivel meg vagyok elégedve), de a feleségemnek lehet veszek egy s4 minit.
A kérdésem az, hogy mennyire jó beruházás hosszútávra jelenleg ez a készülék? -
Lehiñito
senior tag
válasz
#59070464 #652 üzenetére
Nem tudom milyen árat vár az ember egy pár napja megjelent szolgáltatós készüléktől.
Nem kell csodát várni árban a megjelenést követően. De azt se hagyd figyelmen kívül, hogy az sp nem most jelent meg, így az árát kár összehasonlítani a samuéval.
Csökkenni fog ez is idővel.Értem én, hogy sokan nem szeretnek kiadni ennyi pénzt telefonra, mert sajnálják rá a pénzt.
Ekkor el kell gondolkodni, hogy valójában mire van igénye és szüksége az embernek és azt venni.
Mondom én ezt úgy, hogy én sem x@rom a pénzt. -
-
Lehiñito
senior tag
Ette az aksit?
Nálam úgy van beállítva, hogy ha érzékeli, hogy a zsebben/tokban van a telefon akkor nem jeleníti meg az ikonokat, csak akkor ha kiveszem. Én nem érzem, hogy terhelné az aksimat. Mondjuk 1650mAh az aksim, ha ez jelent valamit. Lehet itt az ideje, hogy újra kipróbáld. Hátha tapasztalnál érdemi változást. -
Lehiñito
senior tag
válasz
jackal79 #311 üzenetére
Milyen okostelefonod volt eddig, amiben nem csalódtál, ha egyáltalán volt ilyen, és miért nézelődsz a "műanyag" telefonok iránt?
Megkérdezhetem ha nem vagyok túl indiszkrét?aryes 312. hozzászólásán, vagy inkább úgy fogalmazok, gondolatmenetén elgondolkodnék a helyedben, nem mond hülyeséget.
(#313) pampika: pannonnál 64k hűséggel ami elég jó ár önmagában. Pláne, ha a vodkához hasonlítom.
-
Lehiñito
senior tag
Köszi az infót. Alapból kerülöm a "szakembereket" a teszkóban. Mondjuk majdnem minden üzletre igaz legyen az MM vagy euronics. Kész vagyok a szakértő eladóktól, mikor sokszor azt sem tudják, mit kérdezek, csak hajtogatják, hogy ez jobb meg az jobb.
Ezekre a helyekre csak szemrevételezni szoktam menni a készülékeket, hogy milyen élőben.
140 elég keményen hangzik, bár látom az ED is ennyiért vesztegeti. -
Lehiñito
senior tag
válasz
mtsjtclinch8 #257 üzenetére
+1 Az S4 minire.
-
Lehiñito
senior tag
Szerintem is korrekt telefon. Sokan fogják vinni hűséggel szolgáltatóktól, még részletre is. 5ezres előfizuval 92 a vodkánál. A hűségidővel én úgy vagyok, hogy ígyis úgyis lebeszélem az 5-6ezret havonta. Ami plusz pont számomra, az az alumínium keret. Megőrülök attól, hogy az sgs plus-om keretéről pattog a króm (a,töltőnyílásnál), úgy hogy le sem ejtettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Apple TV eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest