- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acef
addikt
válasz
kolosanyi #8547 üzenetére
Szerintem:
-nem kapsz jobb kompakt-ot. 60-ért kamatmentesen redben van.
-tanács: ne akard a frissítést. A Kitkat nem csak ezen visszalépés, hanem a többi telefonon is, pláne majd az android 5 ... Lassan annyira "fapados, zárt" lesz mint az ios, ahol igaz, hogy négy évig támogatnak, de kb. négy telefont ...Én megvenném, de csak 4.2.2-vel, és nem frissíteném 4.4-re.
-
borbas666
aktív tag
válasz
kolosanyi #8541 üzenetére
Hali.
Én nagyjából meg vagyok elégedve a telefonnal. Nem tartom valószínűnek, hogy lesz rá 4.4-en kívül frissítés, persze azt is szándékosan elb....ák, vegyen a paraszt új telefont ha frissebb droidot akar.
Egyébként nálam soha nem fagyott le, nem akadt meg, pedig telepítve jó pár app.
Az akksitól nem kell csodát várni, eldöcög 1 napot, 4-5 óra képernyő idővel.
60ezer tényleg sok érte, majd 1 éve vettem 2 év rablánccal Smart 2-vel / telenor / 65 ezer forintért.Esetleg nézz szét LG fronton, szerintem elég jó telókat csinálnak, az asszony F6-ja pörgősebb, hiába gyengébb hardver,illetve az akkuja is jobban bírja mint az én minim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest