- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás88
őstag
válasz
minifoximaxi #10771 üzenetére
Szerintem meg semmilyen ilyen appnak nincs helye a telefonokon, sőt a vírusirtókat is mellőzöm mert az is felesleges. Tudni kell, hogy mit rakunk fel, és akkor nincsenek gondok.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
minifoximaxi #10771 üzenetére
Nálam nincsenek fönt ilyen haszontalan dolgok. Meg mint mondtam elég változatosan tudja csinálni, volt, hogy direkt figyeltem és ébresztett, mutatta a kijelzőn, hogy dolog van, csak épp hangot nem adott... (némítva nem volt a telefon). Máskor csak simán elfelejti. Timely viszont még sosem hagyott cserben.
-
Acef
addikt
válasz
minifoximaxi #10222 üzenetére
Hi!
blogomban / tippek fejezetben (lent). Ezt keresd:
E-Robot / play. Pl. kiváló megoldás az értesítési/állapotjelző LED pótlására.Sőt, Én már a képernyő ki/be kapcsolást is automatizáltam. Nagyon ritkán nyomogatom a power vagy a home gombokat.
A tippeknen írt Auto Screen kiváltására is jó.A másik nagy kedvencem a Pie Control Pro.
-
_Petya_
őstag
válasz
minifoximaxi #9616 üzenetére
Nincs.
Józsi_S4mini: Én is zseben hordom. Akkor ez lehet a baj? Az iphone4-es ne úgy tartsd után jön az S4 mini azzal, hogy ne tedd zsebre?
Petya
-
válasz
minifoximaxi #9495 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
-
siege5
aktív tag
válasz
minifoximaxi #9381 üzenetére
Próbáltam, de sajnos csakis csengőhangként üzemel( magyarán ha a csengőhangok erejét veszem vissza csakis akkor némul el), vagyis hiába veszem le vissza a rendszerhangokat, értesítési hangokat, vagy média hangját akkor is betolja, most azt próbálom, hogy kiszedegetem a beépített médiákat, eddig nem sok sikerrel.
Más, az akkuproblémát én is csak ezen a fórumon tapasztaltam, az én s4 minim is tudja a 3 napot simán, persze nem állandó filmezés zenehallgatás vagy játék közben de átlagos használat mellett simán.
Alapvetően szeretem ezt a telefont gyors rugalmas jó az akksija, stb stb, az hogy pl én most frissítés után találkoztam egy ilyen idegesítő szoftveres problémával egyedi, ettől függetlenül soha nem tapasztaltam vele semmilyen hibát. -
hatragyi
tag
válasz
minifoximaxi #9356 üzenetére
Hát nem tudom. Tegnap reggel vettem le a töltőről és csak tegnap este kapcsoltam ki az LTE-t, vagyis ha jól tudom akkor csak a 3G és GSM maradt, vagyis WCDMA/GSM mód, illetve a mobilszolgáltatóknál is kiválasztottam manuálisan a szolgáltatómat.
-
minifoximaxi
tag
válasz
minifoximaxi #9356 üzenetére
"akku" nem "alku", bocs!
-
bzs73
őstag
válasz
minifoximaxi #9113 üzenetére
semmi probléma. hát hogy mennyire általános ez az aksi merülés nem tudom, páran írják, de a többség nem írja, és valszínű azért nem írja, mert nincs neki ilyen probléma.nekem sincs. éjszaka a gyári (rootolt-kitakarított)4.4 is 3-5% merülést csinált, cm 11 az 3% körül volt, és amit most visszább írtam, az új 5.01 ami még erősen alfa verzió, már hozza a 2% merülést egész éjszakára. ált a 2 nap lazán megvan norm használattal, úgy hogy azért van használva. ha kímélve van, csak pár hívás,sms,email szinkron van, mert nincs idő nyomkodni, mert többségében a céges telót használom, akkor meg 4-5 nap is meg van. Én meg vagyok elégedve az aksival, de mondjuk lehet kipróbálom én is pl ezt az aksit, hátha jó. ha meg nem akkor van 1 csere aksi 3k-ért. valaki próbálta már?
-
bzs73
őstag
válasz
minifoximaxi #9111 üzenetére
ezt most nem értem. milyen probléma? épp azt írtam hogy 75%-ról 73%-ra merült csak egész éjszaka, ami nagyon jó.2% 8h alatt. sőt du-tán még 71%-on vagyok, ami meglepő, még ha keveset is használtam épp ma a telót.
-
iTomi81
tag
válasz
minifoximaxi #9081 üzenetére
Felcseréltem az aksit de úgy sem lett jobb meg rosszabb egyik sem. Szóval nem akku probléma. Viszont mivel amelyik telefont többszöt kell tölteni adott idő alatt, ott az akku hamarabb tönkre is megy. Szóval én megállapítottam hogy nem akku a probléma, olvastam és mutatta itt valaki hogy nem a Kit-Kat, így nem tudok másra gondolni mind hogy a gyorsabban merülő telefonok hardvere lesz a ludas valami miatt. Gondolom ahogy említette valaki, lehet adott alkatrészre több beszállító van és hát közös lónak túrós a háta.... Pl a samsung s5610 egy marha jó üzemidővel rendelkező telefon, 2 hetente töltöm álandóan be van kapcsolva. De az S5611 amiben csak a SOC változott, más beszállító, azt 3-4 naponta kell tölteni, pedig minden technikai paramétere ugyan az a két telefonnak (ha jól olvastam), vagy legalább is nincs semmi ami ezt a nagy eltérést indokoloná - de vannak nálam okosabbak is itt akik ehhez jobban értenek.
-
alexman
csendes tag
válasz
Nem hiszem, h akksival lenne a gond. Nekem tavaly december óta van meg az I9195 és függetlenül vettem, francia FTM ROM-os. Nekem rögtön az elejétől beütött ez a hirtelen merüléses dolog, egy éjszaka alatt (természetesen minden létező dolog kilőve) akár 40-50%-ot is képes volt merülni az akksi. Főképp a töltőről való levétel után jött elő ez a hiba. Egyedül csak az újraindítás segített közvetlenül töltőről levétel után, bár így is volt, h kb. 50%-os merülési küszöbnél megint csak elkezdett indokolatlanul merülni. Szintén csak egy újraindítás segített.
Mivel külföldön élek, így kicsit nehéz volt itt eljuttatni szervízbe, de kora tavasszal sikerült. Ott újrahúzták az androidot, meg akksit cseréltek. Utána ismét előjött 1-2 napon belül már a merüléses dolog... Szóval nem akksival van a gond. Próbáltam alkalmazásokkal figyelni, h mi ébresztheti fel a készüléket, de semmit nem mutatott... ráadásul processzor használat is normál volt. Külföldi fórumokon azt olvastam néhány helyen, h az alaplap (=mainboard) az ami hibás és ennek cseréjét követően megszűnt a hiba.
Azóta még mindig nem jutottam el szervízbe, mert munkám miatt nagyon elfoglalt vagyok. Viszont Acef útmutatója alapján Odin-nal feltettem a Kitkat-et, előtte és utána is wipe factory reset és alapbeállítások megvoltak. Vasárnap óta van fent és egyszer megint előjött a merüléses hiba... Egyelőre még tesztelgetem, mert egyébként jól működik a Kitkat-tel. Max. 10 app-ot tettem eddig fel, csak a legszükségesebbeket, de következő lépésként nyomok neki egy factory reset-et és semmit nem fogok feltenni, majd úgy tesztelem 1-2 hétig... Ha így is előjön a merülés, akkor megy a szervízbe és alaplapcserét vagy készülékcserét fogok kérni...
-
pixelblondie
senior tag
válasz
+1
-
sanyci
senior tag
válasz
minifoximaxi #8827 üzenetére
Wifin próbáltad ki az infra-távirányítót? Eh.
-
Trooper82
senior tag
válasz
minifoximaxi #8827 üzenetére
Smart ir remote-AnyMote.
Fizetős app.. -
Rivaul
addikt
válasz
minifoximaxi #8823 üzenetére
Egy jó táv engem is érdekel mert a beépített elég karcsú...
-
törölt tag
válasz
minifoximaxi #8823 üzenetére
A beépített samsung program nem kezeli?
Most nem tudom mi a neve mert cm10.2 van fent. -
ctvagyok
őstag
válasz
minifoximaxi #8580 üzenetére
Nekem múltkor volt 480p, most megint nincs. Pedig nem cserélgetem a softvert. Ugyanaz van fenn már hónapok óta.
-
Trooper82
senior tag
válasz
minifoximaxi #8564 üzenetére
gondolom neked nem.a lefrisebb youtube kliens van telepitve neked. jól sejtem? Ha tévedek akkor rejtély. .
-
Trooper82
senior tag
válasz
minifoximaxi #8568 üzenetére
Valamiért 360p-t tud a youtube. Egy korábbi verziónál tudta a 480p-t. Ez van akárhogy is próbáltok varázsolni.
Nem jár dicséret érte a fejlesztoknek. ..
-
ctvagyok
őstag
válasz
Ja, maximum 360p tudom választani annál a videónál. Megnéztem. Wifin néztem az számíthat?
-
ctvagyok
őstag
válasz
Ha hazaérek megnézem. Lehet, hogy egyes videóknál engedélyezi csak valamiért a youtube. Nemértem. Gépen elérem full HDban is. Mobilon meg 360pben nyomorgok. Táblagépemen a 720p megy minden videó, de az HD kijelzős. Valami oka biztos van, hogy korlátoz a kliens.
-
fabula
őstag
válasz
minifoximaxi #8443 üzenetére
Köszi
! Feltettem és jó
.
-
canniball
nagyúr
válasz
minifoximaxi #8446 üzenetére
És valóban, határozottabban megpiszkálva lejöttek, köszi!
-
g0dl
addikt
válasz
minifoximaxi #8437 üzenetére
Ezt a szaktopikban.
-
ctvagyok
őstag
válasz
minifoximaxi #8325 üzenetére
Mióta megvettem ,azóta volt egy frissítés, ami a gear kompatibilitást adott asszem. Azóta semmit.. Tegnap előtt még tuti 360p volt a max, szerintem még tegnap este is. Ma reggel meg ott a 480p is. Látom, csak nekem újdonság ez, de azért örültem neki
-
sanyci
senior tag
válasz
minifoximaxi #7785 üzenetére
Egyébként OlvasVisszaBM...
...és bocsi, de aznap ez volt a sokadik fórum, sokadik topicjának, sokadik hasonló jellegű hozzászólása... -
Sirandrish
legenda
válasz
minifoximaxi #7787 üzenetére
Dehogy veszem zokon
-
Sirandrish
legenda
válasz
minifoximaxi #7785 üzenetére
Ez komoly?
-
sanyci
senior tag
válasz
minifoximaxi #7663 üzenetére
Igen. Nálam is ennyi volt a különbség...
-
minifoximaxi
tag
válasz
minifoximaxi #7655 üzenetére
21441 lett úgy, hogy kikapcsoltam az energiatakarékos módot. Durván 4000-el több mint volt.
-
Tamás88
őstag
válasz
minifoximaxi #7474 üzenetére
Pedig pont azokat lehet a legkönnyebben bekapcsolni.
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
minifoximaxi #7231 üzenetére
Lehet hogy igazad van, mert azt például használom. Mármint a CleanMaster-t. De amúgy meg én mindig előző este lefekvés előtt szoktam belőni a másnap reggeli ébresztőt, mert elég rapszodikusan kell keljek, szóval változó. És amikor este belövöm az ébresztőt, azután már nem szoktam a CleanMasterrel tisztogatni. Nem azt mondom hogy tuti nem fordult elő egyszer se, de biztos hogy nem csak az a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged