Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Van még bőr a Realme 14 képén
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmaresz
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy az akku a végét járja... Milyen akkut ajánlotok? Illetve mennyi a reális ára a Samsung gyárinak? -
lmaresz
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal a CM11 legújabb Snapshotjában, hogy ha a telefon több időt tölt lezárva, akkor az első home/menü gomb lenyomásra nem kel fel, hanem csak a második gomblenyomásra villan fel a kijelző? -
lmaresz
aktív tag
Sziasztok!
S view tokot ebayen hogy tudom ellenőrizni, hogy eredeti samsung? -
lmaresz
aktív tag
A kijelzőn találtam egy fekete foltot ami csak szürke felületen látható. Találkozott valaki ilyennel illetve gariban megoldják ?
-
lmaresz
aktív tag
válasz
gordonfreemN #6932 üzenetére
Olyat nem tapasztaltatok a 4.2-vel hogy néha a Wifi csak felfele tölt lefele nem akar villogni a nyilacska és ténylegesen nincs letöltés? Ezt kijavították a KitKat-ban?
-
lmaresz
aktív tag
Sziasztok!
Használtok valamilyen vírusirtót a telefonon? Lookout/Avast? -
lmaresz
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5964 üzenetére
Köszi Ez megoldja véglegesen?
-
lmaresz
aktív tag
Nektek nem jelentkeztek olyan problémák, hogy a galériában a képek helyett szürke téglalapok jelennek meg (újraindítás után jó) meg a képernyő szórakozott, hogy nagyon rosszul érzékelte a nyomásokat, pl egy u betű lenyomásakor p betűtűt írt. Ezt is megoldotta az újraindítás. Egyébként ez a legújabb Tmobile-os ROM.
-
lmaresz
aktív tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem:
1.Találkoztatok már azzal a hibával, hogy internetezés közben egyszerűen nem akar le tölteni, csak felfelé villog a nyíl a wifi jel alatt? Ez a hiba naponta egyszer kétszer jelentkezik az új hivatalos T-s rommal. Nem tudom mi okozhatja...
2.Próbálkoztam gyári visszaállítással ( recovery menü factory reset) , itt meg egy olyan problémába ütköztem, hogy a wipe cache-re hibát dobott. Miért? -
lmaresz
aktív tag
Sziasztok! Ti nem tapasztaltátok a középső (home) gomb kopását, mert nálam lenyomásnál mintha más hangja lenne mint újonnan.
-
lmaresz
aktív tag
válasz
radicspeter1 #2673 üzenetére
Hivatalos 4.4 nem várható?
-
lmaresz
aktív tag
Sziasztok! Tapasztaltatok olyat a telefonnal kapcsolatban hogy valamikor ha wifin neteztek, akkor ha megnèzem a speedtesten a sebességet, és a ping magas meg a le feltöltès is nagyon alacsony, de màs telefonnal meg teljesen jò. Egy újraindìtàs megoldotta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Napelem
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest