- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Krajczi #4265 üzenetére
biztos, hogy nem jellemző hiba, legalábbis nem az ics miatt, és akinek például s4 alatt volt ilyen problémája, ott kiderült, hogy sim kártya/szolgáltatós probléma.
melyik szolgáltató alatt adódik a hiba?
nekem az s4 alatt sosem jelentkezett a hiba 7 hónap alatt (telekom), illetve amik nálam jártak szoftvrezésre/tesztelésre s4, s4 mini...stb, azoknál sem, bár csak budapesten történtek a teszetek.
egy jellemző hiba van, hogy nem mindig akar visszaugrani az adatkapcsolat funkció a ki-, majd bekapcsolást követően, de ezt a hibát is sikerült sok készülék és sim kártya kipróbálása alapján a telenor szolgáltatóra leszűkíteni. -
scream
veterán
válasz
Krajczi #4170 üzenetére
Sajnos nekem is fenn áll még mindig, és van, hogy 10cm-t megyek arrébb és minden jó, elég idegesítő tud lenni.
Bár gondolom mind a ketten cellahatáron vagyunk, mert mint írtam bent a városban minden renben van vele.
Én régóta nagy megelégedettséggel használom a BeautifulWidgets pro változatát, nekem nagyon bejött.
-
-
Bukoba
tag
válasz
Krajczi #4124 üzenetére
Bár valószínűleg nem ez a gond nálatok, de nálam például az volt, hogy az előző telefonomnál megszokott fogás esetén telefonáláskor a kisujjam pont az S4 mini mikrofonját takarta. Nekem is többször szólt a beszélgető partnerem, hogy nem hallja, hogy mit mondok. Most már lassan megszokom, hogy másképp fogjam a telefont.
-
scream
veterán
válasz
Krajczi #4124 üzenetére
Na végre valaki, akinek ugyan ilyen hibája van.
Én is ezzel küzdök, mióta megvettem a telefont. Elvileg max a térerő, de közben papagájosat kell játszanom mert a túlvégen nem hallották, mert csak szórészeket, szakadozva hallották, pedig én simán jól hallom őket.
Amúgy én Voda-s vagyok, Bp XXII. kerületben, ugyan gondoltam már rá, hogy rossz a térerő, de az előd Jiayu G4-nél nem volt ilyen, meg az előtte léve SGS-nél sem.
Próbáltam már mindent, különböző modem, ROM, minden, ami segíthet, de semmi javulás.
Ötleteket szívesen fogadok, bent a városban semmi gond nincs, ott hallanak rendesen, nem szakadozik és ott is ugyan olyan a térerő mint itthon.
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
Krajczi #3537 üzenetére
Nem biztos hogy jó ötlet nyomogatni azt a memóriaürítés gombot. Azzal kb hazavágod a futó appokat. Más szóval egy idő után nem kell meglepődni ha megmagyarázhatatlan dolgokat kezdenek majd el művelni az appok, meg az OS.
Más: a leválasztás az nekem se működik. Mármint nem lehet leválasztani a telót se a gépen, se a telón önmagát. Szóval én csak úgy le szoktam húzni a gépről. Jobb híjján :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged