Hirdetés
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Srácok. köszönöm a tanácsokat. Megnézgem, android
4.0.4 van. Va fent a neten egy csomó letölthető flash player, de melyik rak fel plug-int a böngészőbe? Pls,help?
Nem szretném teleszemetelni a telefonomat. Az adobe flash player faszán csak swf-et játszik le, de nem épül be a böngészőbe... de persze 30 mpenként felvillantotta a képernyőmet.... -
cerka14
csendes tag
válasz
Arolotifar #16286 üzenetére
Én meg vaterán potom 700 pénzért.
-
deka10
senior tag
Valaki tudna linkelni olyan oldalt ahonnan tudnék note-hoz működő OTG kábelt rendelni? Előre is köszönöm.
-
nggabi
félisten
aki szeretne bln-t játsszon el ezzel: [link] én csak a kamera led-et tudtam villogtatni vele aztán meguntam
-
kazmerr
aktív tag
válasz
Kapanyél #16281 üzenetére
Azért írtam, mert látszólag folyamatában van még és lehet másként csinálni. Sőt a commentből azt szűrtem le, hogy kiskornél csinálja, azért is adtam neki linkeket merre indulhat el.
Plusz könnyebb most picit birkózni a html5-ös oldallal vagy akár csak képtárral, mint megszenvedni most a flasht és utána majd átállni html5-re.
Abs. nem kötözködésből írtam, remélem nem értettétek félrejav. bocs a sok félregépelésért
-
hito
nagyúr
válasz
kiskornel #16275 üzenetére
Asszem csak a gyári böngésző fogja támagatni a flash-t. Sajnos 4.1-től még a Dolphin Browser sincs barátságban ezzel a plugin-nel. Instabilitásra hivatkozva megszüntették a flash támogatást a DB fejlesztői
Milyen szoft van fenn?
PeachMan: Play-ből tavaly augusztustól törölték. Külön kell letölteni az APK-t.
-
kiskornel
addikt
Már utána néztem a gyors keresőbe, de flash kulcsszóval egészen más témák vannak.
A kérdésem az lenne, hogy böngészőben hogy tudok flash animációkat megjeleníteni. A flash plug-in kellene. Opera, illetve a gyári böngésző van fent.
A saját oldalamon a flash betét: [link]Ha konkrét linket is kapnék, azt megköszönném, mert nagyon kezdő vagyok.
-
Allien
veterán
válasz
slayerenkala #16261 üzenetére
Én csak a Nótáról tudok nyilatkozni. használom napi szinten, wifi folyamatosan bekapcsolva, bluetooth vegyesen, kibírja a napi használatot lazán, még marad is benne szufla, pedig telefonként relative, de sokat megy (munkahelyi eszköz, amúgy). Van hozzá kínai pót akksim, nem nagyon kellett használnom. Mondjuk, a legérdekesebb, hogy este feltöltöm, reggelre lemegy kb 86%-ra, pedig ki van kapcsolva a bluetooth estére (kb 6 óra alatt). De utána már nem esik ekkorát a feszültég. Lehet akár ez szoftveres hiba is, a franc tudja, mennyire pontos a saját mérése, valszeg nem igazán pontos.
-
slayerenkala
tag
-
gery2123
őstag
válasz
Ha kell a nagyobb kijelzo, ha nem szeretnél olyan készüléket ami minden második embernek van lassan, illetve ha a ceruzát is ki tudod használni valamennyire, és az a 15-20 ezer Ft számít, akkor note!
Ja és ha egy remek topic-kell! Segítő emberekkel! :-D
Szerintem a note is támogatott lesz az xda-n addig mint az s3, legalább is remélem, mert ebben a hw - ban van erő azért a mai napig.
Ha téged zavar a méret, illetve jobban tetszik az s3 akkor azt kell venni, mert úgyis eladod a notw-ot majd.Ja és igen, én ezt megvennem újra, pedig én is idén októberben vettem!
-
Cобака
csendes tag
válasz
slayerenkala #16264 üzenetére
Én egy hétvégére "S3 tulaj" voltam. Ez a magyarországi piacra kerülés után, kb. egy hónappal lehetett. Akkor úgy éreztem, hogy nincs ettől jobb gép, kijelzőméret, sebesség stb. Bár azt már akkor megállapítottam, hogy nem annyival gyorsabb az s2-től, mint amit a hardveres képességek indokolnának. Aztán a kezembe került a Note1 az egyik médiamarktban. Attól a pillanattól kezdve számomra nem volt kérdés, hogy melyik lesz az én telefonom.
Októberben vettem egy Note-t. Most ha az S3-al összehasonlítom "nevetségesen" kicsinek látom, mármint az S3-at.
Üzemidő nekem megfelelő, ha komoly igénybevételnek teszem ki autóstöltőt használok, ja és minden este töltőn "alszik".De így volt az az S2-vel is és így lenne az s3-al is. Sebességben az S3 kicsit jobb, A JB-ig. -
Tippmix46
senior tag
válasz
slayerenkala #16264 üzenetére
Nekem is ez volt a dilemmàm anno.
Note gyenge pontja az aksi,de egy power bank-al az is megoldva....ès az s3 kijelzője nem fog megnőni...pàr hete van meg a note-om,de nem tudnèk már kisebb kijelzővel lètezni...ès ami engem vègül vègkèpp meggyőzött az az volt,hogy jön a note-re a 4.1 hivatalosan.Azaz a Samsung nem feledkezett meg az első csúcstelójàról....
-
zsoltti
senior tag
Nekem is volt S3-am , de a Nagy kijelzőnek nincsen mása
A s3 ténlyeg jó akkúidővel, de azért a note sem annyira rossz!
Ha nyomkodni veszed, nem telefonálni mint pl az iSzarokat, akkor Note! -
Polllen
nagyúr
válasz
Igazából én a hw-s különbségek miatt most s3-t venném. (NFC, usb DAC támogatás, lehet megoldják, h note II multi dock is menjen vele, stb-stb)
Szoftver ugyanezt tudja kb, ha kijön az új JB. Bár gondolom S3 eggyel több szoftververziót fog megkapni.
-
Kapanyél
őstag
válasz
A Note-nak jobb az akkuja. S3-at tovább fogják támogatni szoftveresen, talán még lesz rá KLP, de xda develop tutira tovább.
Az S3 értékállóbb, bár a Note meg már nem fog sokat esni, 70 körül vége lesz az áresésnek.
Én Note-ot vennék, jobb élmény olcsóbban. -
-
dave182
senior tag
válasz
Sztem az s3 tovább lesz támogatott...kb ennyi
-
nggabi
félisten
válasz
itt is ugyanazt fogják mondani a többiek mint amit én mondtam
jah, ha elég a 3 óra bekapcsolt kijelző 1 napra és kell a cerka is akkor note1
s3 kb 4-4,5 órát is elmehet, bár sztem inkább a 4 a reális.
-
slayerenkala
tag
Páran biztosan voltatok s3 tulajok, vagy volt a kezetekbe.
Tudom ez note topic, de mégis érdekelne ti melyiket vennétek?
Galaxy Note 83-85-ért.
SGS3 98-100ért.Galaxy Note:
-kijelző méret
-árSGS3:
-hardveres teljesítmény
-üzemidőKöszi!
Ja, és a note2 drága.
-
nggabi
félisten
-
lizakd
tag
Dokkolót használ valaki? Melyik a jó? Láttam már csak töltöset, beépített hanngszórósat vonal kimenettel, mhl-eset stb.!
-
dave182
senior tag
válasz
Tippmix46 #16239 üzenetére
próbálkozz más dlna applikációval,pl imediashare,twonky media...ezek szerintem klasszisokkal jobbak mint a Samu saját megoldása...nekem is dlna képes a tv-m is de sztem sokkal jobb egy hordozható merevlemezről nézni filmet mint telefonnal 'bohóckodni'...próbáltam már én is mindennel...táblagép,telefon,pc de egyikkel sem volt igazán jó...hidd el tapasztalatból mondom,vagy külső adathordozó,vagy hdmi kábel...
-
törölt tag
válasz
Gabi 8906 #16245 üzenetére
Teljesen kizartnak tartom. Inkabb csak ugy tunt neked. Probald csak ki mit csinal. Torli a statisztikat az akkumerulesrol. Nem lesz tole sem jobb, sem kevesebbet fogyaszto a telefon. Amugy ha teljesen feltoltod a telefont es lehuzod toltorol automatikusan torlodik. De ha erdekel ami a tevhit mogott van olvass utana szakertoi irast. Amugy a neve sem veletlen stat annak a fajlnak.
Masreszt ha 1% ig lemerited az akkut, akkor annak nem is orulne. Nem veletlen h minden eszkozben nem engedik lemeriteni. -
handrash
őstag
válasz
Polllen #16237 üzenetére
Ebben neked teljesen igazad van, de sajnos megfigyelhető ebben a topicban, hogy a kezdőknek nem nagyon segítenek az "öreg motorosok"...
Saját tapasztalatom: 2 napom ráment a bled problémakörre mire rájöttem, hogy inkább BLN-re keresek a fórumon. Úgy tűnik itt a többségét csak a ROM csere - bere érdekli. Csak akkor miért az a topic címe ami... -
Gabi 8906
senior tag
válasz
#68216320 #16244 üzenetére
Azt pontosan nem tudom milyen működési elven alapszik. De DHD-n és Evo 3D-n kifejezetten segített.
Evo 3D nagyon rég, volt hogy kikapcsolt-lemerült majdnem 10%-nál. Ez a progi meg rendbe rakta. És olyan lett amilyennek lennie kellett. 100%-ról 0,vagy1%-ig tudott menni. És akkor nem 2-3 óra kijelző használatom volt már, hanem több. -
Gabi 8906
senior tag
válasz
KTTech #16242 üzenetére
Nekem bevált anno. Evo 3D-ből olyat hoztam ki kijelző használatban hogy csak na.
De ha az ember nem is hisz benne, attól még kipróbálhatja. Hátha beválik. (Nincs veszteni való) Én Note-on még nem próbáltam, nincs rá szükségem. Jó az akkum terhelhetősége. De ha egyszer úgy lesz, kipróbálom Note-on is. -
Gabi 8906
senior tag
válasz
Pietro 22 #16212 üzenetére
Ha rootolva vagy, akkor egy Battery Calibration-ra próbálkozz rá. Nekem Evo 3D-n sokat segített, meg még anno 1-2 telon.
-
cerka14
csendes tag
Tegnap sikeresen leszakadt a fülesnek a jackje. Keresgéltem de nem találtam csak szimpla samu fülest. Gondoltam pedig beújítok akkor egy másikkal. Persze olyat keresek amin a gombok működnek. Mert elég kényelmes az amikor jövök haza melóból csak bedugom a fülem aztán nyomom a gombot és elindítja a lejátszást. Van vmi más füles ami kompatibilis és kicsit jobban szól. Vagy bukó és vegyek egy gyári samut ?
-
Nazara
őstag
válasz
hamikike #16221 üzenetére
1, A Note 2 figyelmeztet, ha elindulsz valamerre, és a toll nincs benne a készülék belsejében, az egynél tudtommal nincs ilyen funkció, még soha semmi baj nem volt vele, ha nem tettem vissza.
2, OTA-n nem frissit? Vagy az nincs GB-n?
3, Passz, de ha beszaladsz a helyi szervizbe/felhivod őket/e-mailt irsz, akkor biztosan megmondják, hogy frissitik-e vagy sem. De szerintem nem olyan nagy dolog az, csak megcsinálják.
4, a programok beállitásainak mentéséhez kell root, pl. egy játékban a haladásodat is csak akkor tudod elmenteni a Titaniummal.(#16227) nggabi: Felcsigázzák itt az embert...
-
fujifilm1
senior tag
válasz
sycorax182 #16229 üzenetére
Ne kapkodjatok töltő után...
Very soon. -
nggabi
félisten
-
hito
nagyúr
Ma negyed11-kor adtam le a Telemax-ba az enyémet. Fél12-kor már jött az SMS, hogy mehetek érte
Na ezért (is) maradok a Samsung mellett.
Más gyártó márkaszervize egy hétig beteszi a fiókba, majd ha sorra kerül akkor jönnek rá, hogy hopp ezt az alkatrészt be kell rendelni külföldről, onnan megint 2hét, stb...A Samsung hozzáállása és supportja magáért beszél. Így kell hűséges ügyfélkört építeni.
Arra a pár órára meg használtam a tegnap beszerzett Nokia N950-emet
-
miauut
tag
Mi a különbség ROM, és ROM között. Mindkettő JB. ez egyik 140 Mb, a másik 650 Mb??
Mindkettő CWM recoverys.Miauut
-
lizakd
tag
Használ valaki a telóhoz fém hátlapot? Mert az e-bayen meg itthon is már viszonylag olcsón beszerezhetők. Mennyire vezet el hőt melegedésnél ill. árnyékolja-e az antennákat? (BT.wifi,GPS)
-
hamikike
tag
Segítsetek:
1. Ha a pen kint van tartósan, hogyan reagál a note (olyan tokban van jelenleg, ahonnan a pen nem vehető ki, csak ha kioperálom a tokból: pattintós, ezért nem használtam). Tudom kipróbálhatom, de hátha vannak már rafinéliák.
2. Eddig a GB van rajta (decemberi teló), nem akartam frissíteni, mert egyrészt T-és a KIEs az lemerevedik, másrészt vártam a JB-t (köztesként már nem akartam az ICS-t), harmadrészt úgy gondoltam biztonságosabb a szervíz (most hogy néhányan említik más a szervízes frissítés, pláne). Most viszont utána mentem, hogy a szervíz hogy viszonyul ehhez. Kiderült, a notokat és a tabokat csak pesten szervizelik (vidéki vagyok). Ez igaz? Küldeni, napokra mellőzni nem oké.
3. De az igazán érdekes kérdés: a szervízfutár (vagy mi) ilyenkor is jön, vagy csak hardveres hiba esetén? Mit kell kamuzni, hogy biztosan jöjjön és azt mondjam, frissítsünk oprendszert, és utána nem hisztiznek?
4. Rootolás nélkül egy ilyen frissítés előtt csak a telepített apokról tudok mentést készíteni, azok beállításairól? Rendszer beállításokról? -
Pietro 22
aktív tag
válasz
Nazara #16217 üzenetére
Hajlithato kijelzonek addig nem sok hasznat vesszuk, amig az akku es egyeb hardware-ek nem lesznek szintugy hajlithatoak, addig max ilyen zsebemben osszetort a telo mikor raultem effektus ellen jok, szerintem! De jo viszont, hogy latom az innovaciot a Samsungnal, pl ez a hajlekony kijelzo, plusz mi egy mas, ami eddig az Applere volt jellemzo.
-
gery2123
őstag
válasz
Pietro 22 #16208 üzenetére
Hát az biztos hogy valami nálad nem lesz jó! Én is a A BurtRomLSC-t használom , és 2 és fél óra kijön belőle.Ha nagyon vigyázok 3 (ICS-t csak ezért sírom vissza)
Kernelt, nem tudok ajánlani tudtommal philz csinál TW JB alá kernelt egyenlőre,ezért is várom annyira hogy jöjjön a gyári JB. Addig meg ha nem akarsz romolni, vagy nincs kedved akkor várd meg a hivatalos JB. én ezt fogom tenni. -
Pietro 22
aktív tag
válasz
Cобака #16207 üzenetére
En is az vagyok!
Neztem, hatha progi szivja, tobb alkalmazassal is neztem, semmi! Magara az akkura is hondoltam, de elotte mas rom volt fent, nem is tudom milyen kernellel, de az sokka jobban muzsikalt!
Szoval az akku doglodeset is kizarnam! Internet alig ment az is wifi, jatek nuku, gps nuku.
Mindegy, holnap talan ravetem magam jobban, hatha latok hallok valamit. -
Pietro 22
aktív tag
Valaki a BurtRomXXLSC-hez tud ajanlani egy jo kernelt? Esrtleg egy linket hozza?
-
Cобака
csendes tag
válasz
nggabi #16196 üzenetére
Ezt igen jól látod! Az evo 3d volt az első és utolsó is egyben, bár a 3d-s képek döbbenetesen élethűek voltak rajta, de ez nem elég az üdvösséghez. Egyébként akkor sokaltam be a htc-től, amikor egy S3 volt nálam tesztelésre, le voltam döbbenve, hogy mennyivel gyorsabb. Majd összehasonlítottam az S3-t a fiam S2-ével és döbbenten tapasztaltam, hogy a sebességban minimális a két samu között. Az S2-höz hasonló paraméterű (hardveres) htc-t nemis igazán lehetett összehasonlítani a két samuval. Ekkor pecsételődött mag a htc sorsa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest