-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamikike
tag
válasz
hamikike #22289 üzenetére
Még kiegészítés, mert már csak így tudtam írni:
Nincs agyon telepítve, nem is használok sok appot, nem netezek rajta, nem nézek filmet közben, nem játszom rajta közben, stbés figyelem hogy mennyire terhelt a memória, milyen programok futnak, ez oké ezért szerintem ez nem jelenthet problémát.
-
nggabi
félisten
válasz
hamikike #17793 üzenetére
eddig egy adatkábelt cseréltek mert eldobálta a szgép a telót.
az sgsem ami kollégámnál van már most 2év 3 hónapos és full gyári minden
lehet a noteban is bírta volna még az akksi sokáig, lehet h nem. amióta jb van azóta estére kimerül csutkára, az nem tesz annyira jót neki. egyébként haverom valami 3kért vett új gyári akksit nagykerből.
-
nggabi
félisten
válasz
hamikike #17594 üzenetére
biztos h összefüggés van a kies és e között? inkább valami kéretlen cuccnak tűnik amit bárhonnan beszedhettél.
más: ma próbáltam wifi directen filet küldeni noteról notera és s3ra is. csak kapcsolódtak, de nem indult el a küldés, s3ról nótra se
mindkét nóton LSZ futott.
-
-
nggabi
félisten
válasz
hamikike #16992 üzenetére
kihúzod, bedugod megint utána menni fog. várni kell 1-2 percet mire észreveszi, jah és ntfs pendriveot nem fog felismerni. csak fat32 sajna
az a mentés amire te gondolosz nem ér semmit. talán az appokat visszarakja, de azt se mindig. root és titanium kell neked, és persze efs mentés
-
nggabi
félisten
válasz
hamikike #16977 üzenetére
felismeri, elsőre reboot kell neki, szenvedés mire összeáll. utána viszont már egyből jó lesz, az USBDriveA-B ilyesmi mappákba csatolja fel.
sombrio: marketről tudsz sztem ilyesmit letölteni. de a redőnyön lévő kapcsoló miért nem elég?
a 4.1 nem gyári csak teszt jb, ha lesz végre hivatalos majd frissítened kell.
-
Nazara
őstag
válasz
hamikike #16221 üzenetére
1, A Note 2 figyelmeztet, ha elindulsz valamerre, és a toll nincs benne a készülék belsejében, az egynél tudtommal nincs ilyen funkció, még soha semmi baj nem volt vele, ha nem tettem vissza.
2, OTA-n nem frissit? Vagy az nincs GB-n?
3, Passz, de ha beszaladsz a helyi szervizbe/felhivod őket/e-mailt irsz, akkor biztosan megmondják, hogy frissitik-e vagy sem. De szerintem nem olyan nagy dolog az, csak megcsinálják.
4, a programok beállitásainak mentéséhez kell root, pl. egy játékban a haladásodat is csak akkor tudod elmenteni a Titaniummal.(#16227) nggabi: Felcsigázzák itt az embert...
-
Nazara
őstag
válasz
hamikike #16195 üzenetére
Barátnőmék nemrég vettek egy hasonló tabletet, nem ezt a márkát, de gyakorlatilag koppra ugyanez. A sebességgel nem volt gond, habár szerintem annyira nem pörgött mint a Note, látványra nem tudott olyan simán slide-olni oldalak között és a weboldalakon, viszont olvasni, internetezni a nagyobb képernyő miatt sokkal kényelmesebb vele.
Szóval én szivesen beruháznék egy ilyenre, de jelenleg nem igazán van rá szükségem; azt pedig neked kell eldönteni, hogy te ki tudnád-e használni, mert nem két forint.
kiegészités: videózásra nem túlságosan ajánlatos a képarány miatt: 4:3, sok lenne az üres felület - habár ha ezzel együtt tudsz élni, akkor ez sem kizáró ok.
-
Cобака
csendes tag
válasz
hamikike #16195 üzenetére
Mondom én próbáltam. Hidd el, hogy a Note pont az a méret, ami még jól kézben (egy kézben)m tartható és magasan hozza szorozva 5,6-10-el amit a tablet nyújthat. Legalábbis számomra.
Megmondom őszintén én nem értem, hogy mit esznek ezeken 7" illetve 10" tableteken. Fogtál már ilyet a kezedbe?
Próbáld ki, nekem nem jött be, de persze ízlések és pofonok... -
Cобака
csendes tag
válasz
hamikike #16193 üzenetére
A családomban van egy tablet (Wayteq Xtab 70i), sőt volt szerencsém tesztelni egy huawei ideos slimet.
Nem tudott elvarázsolni és nem azért mert relatíve gyengébb hardverrel rendelkezett.
Ez a méret számomra nem mobilis, nem ideális. Szóval nincs az a tablet, amire elcserélném a Note-t! -
hito
nagyúr
válasz
hamikike #16159 üzenetére
Sőt nálam is, de S3-nál. Olyannyira nem tudtam megoldani, hogy el kellett adnom ár alatt. Az új tulajnak több esze volt. Bevitte Samsung szervízbe, ott elkövettek rajta egy szoftverfrissítést és meg is javult. Viszont én odinnek tehettem rá akármilyen szoftvert (gyári, nem gyári), a hiba ugyanúgy megmaradt. Nem tudom mit csinálnak máshogy a Samsungba, de utána vált számomra nyilvánvalóvá, hogy Samsung szoftverfrissítés nagyon nem egyenlő Odines otthoni szoftverfrissítéssel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PlayStation 1 / 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest