- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csak a Telenor esetén lesz majd erre lehetőség, de az is csak a távoli jövőben. Tavaly november tájékán jelentették be, hogy majd bevezetik a szolgáltatói számlázást, de azóta annyit se írnak hogy fapapucs.
Más: Feltettem az LC1-et MobileODIN-nal (elvileg azoknak, akik jó fiúk voltak egész évben OTA-val is osztogatják). Most először látom, hogy kevesebb lett a bug
Ha fullfekete lockscreen képet rakok be, akkor az nem lesz csíkos, hanem az egész homogén (de nem fekete
) marad. Előrelépés azért.
Plusz az S-Memo-t be lehet állítani, hogy csak a stylusszal lehessen rajzolni, kézzel-lábbal nem.
-
oalex
senior tag
Igen aktív, de csak akkor ajánlom ha...
1.) Olyan tokod van, amiből nagyon könnyen ki tudod szedni (minden berakás előtt ki kell majd).
2.) Nem idegesít, hogy egykézel majdnem lehelettelen kiszedni belőle, sőt még kettővel is macerás, mert valamelyest ki kell feszíteni belőle (érdekes tervezés).Ami nagyon jó rajta, hogy baromi masszívan tartja. Nem kell usb-vel szarakodni (csak rá kell csuszatani, mint egy kapcsolót). Vízszintesen is tökéletes.
U.I.: Egyébként, ha a vízszintes tartás nem érdekes és nem lenne (irreálisan) túl árazva, akkor a Brodit az sokkal praktikusabb.
U.I.2: Egyszerűbb a forint árfolyamot figyelni. 1-2 hét késéssel sok műszaki (import) termék azt követi le.
-
kchris78
veterán
nekem az ICS RocketRom 1.5 után csodákat produkál a gép. Van benne valami hogy a 2.6.x-es kernelek/ROMokat ezek a hardverek már túlhaladták ezzel a többmagot se igazán lehet kihasználni. Jelenleg 2nap4óránált tartok 1 óra 10 perc beszélgetéssel és 3 óra kijelző bekapcsolva, 42%-os a töltöttséggel!! Igaz GSM-en de egy EGÉSZ éjszaka alatt fogy 1%-ot az akksi. Ez az első merítésem úgyhogy lehet a mérés rossz de ennyire nem csalhat... Szóval nagyságrendi javulás. Kijelzőben is, pl a Beautiful Widgets időjárás animációja mostmár kb 50fps-el megy, a GingerBread-en meg szaggatott.
-
Ez nagyon jó, köszönöm! És mindenki másnak is akik segítettek.
Most erőteljesen a Note felé hajlok. A T egy kicsit kiegyenlítette a dolgot (telefonálásban nekem ők messze a legolcsóbbak, nem igazán érdemes váltanom). Önálló simen 2 giga netcsomagom lenne (tab 7.7), csatoltként 1 simen a telefonnal 500 mega (note) 2 ezerért.
Se az aranykártyás M csomagot, se az ipad csomagot nem engedik telefonos előfizetéses simre... -
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék
Eleve tabletet akartam. Ipad 2 van otthon a családban. Túl nagy. Néztem a tab 7.7-et, az akadozás nem igazán tetszett, különben szuper.Amire használnám: ebook olvasás, alkalmi böngészés, és ha telefon lesz telefonálás.
Jelenleg omnia II telefonom van, de halálra idegesít lassúságával. Eleve tab 7.7 és egyszerű telefon kombóra gondoltam.
Most felmerült bennem ez a note. Szerintettek jó lenne nekem? Kicsit félek hogy ebook olvasáshoz kicsi, és öltönynadrág zsebbe túl nagy.
Köszönöm a segítséget.
-
Motyi
senior tag
A + amit kapsz az nem a friss rom, hiszen frissíteni tudsz KIES vagy OTA vagy a szervíz segítségével bármikor (ha van újabb elérhető). Itt a telefon rootolása amit kapsz, magyarán rendszergazdai jogokat.Vannak nagyon hasznos alkalmazások amikhez ez szükséges (pl. titanium backup,adFree,sb), + a custom romok használatához (ha van ilyen terved).
Esetleg még előny, hogy nem kell megvárnod amíg a készülékedre hivatalosan is megjelenik egy frissítés (függ a régiótól és a szolgáltatótól is ha függő), hanem elsők között rakhatod fel.
Ha ezekre nincs szükséged (ami érthető is hiszen e nélkül is nagyon jó kis kütyü) és nem szeretsz veszélyesen élni akkor inkább használd ahogy van. -
Apika
addikt
Én még Karácsony előtt vettem. Financiális okok miatt részletre. Akkor - naívan - bementem az Allee Telenorjába. Onnan el is küldtek, hogy nincs. "Volt egy, de már eladták."
Rákérdeztem, hogy hol kapható. Egy rövid körtelefon után kiderült, hogy csak a Mammutban. Ezután gyorsan elmentünk oda, és remegő kézzel végre átvehettem...
-
Titana
tag
Szia,Én annyira Imádom,de tényleg,a kijelzője gyönyörű,jó a hang minősége telefonálás közben,nem csak méretben,de tudásban is csúcs,de ne hagyd magad befolyásolni,hisz mindenkinek más és más jön be,DE,"ha ismét telefont kéne vennem,akkor ismét ezt választanám.Bakker,megint hosszúra nyúlt az írásom.Bocsi
Üdv
-
42861
senior tag
Ez nem rossz csomag. Én is ilyen részletfizetéses dologban gondolkozom. Egy iPhone 3GS-ről váltok. Nem tudod az megoldható, hogy nem az árlistában megadott kezdőrészletet fizetem be, hanem többet? 4-5k-nál többet nem akaródzik csengetni havonta.
Füles nem tudom mi van hozzá. Szerintem valami alap cucc, amit érdemes lecserélni egyből ha az ember fia normális hangot akar a fejébe.
-
Apika
addikt
Semmi gond! Jó pap holtig tanul. Én is naponta találkozom itt - számomra - újdonságokkal...
-
tybsen
addikt
Bele lehet zoomolni videfelvetel kozben (az ujjaiddal lehet, mint a kepeknel). Fulhoz tenni kicsit nagy de nem zavaro :-) Es a kezeddel eltakarod tehat masnak nem is tunik fel annyira. Raadasul vekony is, semmi para nincs vele. En igazabol megnyomkodtam kb egy oran keresztul egy MM-ban es utana a 4"-os nexus s-em mar olyan volt mint egy kis jatektelefon. Nagyon hamar megszokhato a meret :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest