Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dondenis
aktív tag
válasz
handrash #20967 üzenetére
Én is nemrég néztem, de nem hagyott bennem nagy "nyomot" nekem akkor még note volt cimbinek meg note2. Hasonlítgattuk de, a sebességen kívül nem igazán tudott újat mutatni. Persze a kijelző is valamivel szebb de, nem ér 150-160k-val többet. Nem rossz telefon de, szerintem túlárazta a Samu ugyan úgy mint minden más modelljét. Ez nem trollkodás!!! Lg G2 választottam mert jobbnak találtam ár/érték arányban mint a note 3-at. De, a hátlap valóban tetszetős.
-
Dondenis
aktív tag
válasz
Steelheart2 #20964 üzenetére
Megváltam szeretett nótámtól. Megmaradt 2 db használt de, jó állapotú telefonra pattintós tok. Jekod Super Cool fehér és Teracell szürkés, karbonos beütéssel. Ha valakinek hasznára volna szóljon és szívesen neki adom. Szegeden vagy postán küldöm. Steelheart2: bocsi új ként akartam írni nem neked válaszolni
-
Dondenis
aktív tag
Óh hogy jártam az akksival. Vettem 1 zsír új gyári akksit februárban. Nem volt régi mert előtte 2 hónappal gyártották. 6hónap gari volt rá. 1 héttel a gari lejárat után nagyot zuhant a teljesítménye. 1.5 h kijelzőidőt tud. Fel is van púposodva. Fél évet bír 1 gyári akksi?? Nevetséges... más: mi most a legújabb gyári rom??
-
Dondenis
aktív tag
Jelenleg mi a legjobb hivatalos JB rom? Esetleg valaki link?
-
Dondenis
aktív tag
válasz
Rabidsnail #19779 üzenetére
Felejtsd el szerintem. Maradj a gyárinàl.
-
Dondenis
aktív tag
-
Dondenis
aktív tag
válasz
Darellus92 #19709 üzenetére
Nem valószínű. Szervízfutárt kell hívni és beégésre vagy ilyesmire hivatkozva van esély a cserére.
-
Dondenis
aktív tag
válasz
#51177472 #19559 üzenetére
Ezekről a tuning akksikról nem sok jót hallottam. Vastagabb is lesz tőle meg teljesítményben sem tudja a dupláját. Élettartamra is gyengébb. Én maradnèk a gyárinál. Átlagban 3-4 óra kijelzőt tud Ha jó az akksid. Nem a legjobb de 1 napot szerintem ki lehet vele bírni.
-
Dondenis
aktív tag
válasz
Darellus92 #19408 üzenetére
Maradj a gyárinál. Nem ajànlom az utángyártottat.
-
Dondenis
aktív tag
válasz
Darellus92 #19406 üzenetére
Gyorsan dobd el, jó messzire!!! 3.5-ért speed shopnál vettem néhány hónapja. Mielőbb cseréld.
-
Dondenis
aktív tag
Sziasztok. Nem működik a gyári naviban a hangalapú keresés. Egyszerűen kilép. Mi lehet a gond? Jonrom v6
-
Dondenis
aktív tag
válasz
hxcforlife #18756 üzenetére
Szerintem a laggolások mindenkinèl előfordulnak. Gyári JB jó. Kár variálni vele. Esetleg a Jon romot tudom ajánlani. Az elég gyors
-
Dondenis
aktív tag
Csak 1 kis érdekesség. Van 1 gyári note akksim (már nem hasznàlom) amit 2011. 11. 14 én gyártottak. Januárban vettem új akksit mert a régi már nem bírta szuflával. A régit betettem a fiókba mondván majd valamire jó lesz. Néhàny napja a kezembe akadt és púpos. De nem kicsit. Nagyon dúrva làtványt nyújtott. Alig múlt 1 éves és totál halott.
-
Dondenis
aktív tag
Nem volt. Szinte teljesen új a teló. És újkora óta ilyen. Szerintem felesleges de, meg lehet próbálni. Köszi
-
Dondenis
aktív tag
Igaz note 2-ről van szó de kellene 1 kis segítség. Mobilhálózatok: GSM/WCDMA (Automatikus). Lefedettség biztos tökéletes pl Szeged belváros. Az a gond hogy mindig E hálózatban van. 3G vagy H+ soha nincs és nem is volt. Valami tipp?
-
Dondenis
aktív tag
Nem hiszem hogy nagyobb lessz. A keretből fognak lefaragni. Pl s3-nál az s4 kissebb lett nagyobb képernyő mellett.
-
Dondenis
aktív tag
Kérdés: a noteot mennyire fogja le egy 32GB-os memó kártya? Fogyasztásban ez jelenthet valamit? Nem életbe vágó hogy vegyek bele de gondoltam mi lenne ha.
-
Dondenis
aktív tag
-
Dondenis
aktív tag
válasz
Polllen #17141 üzenetére
Igen a legnagyobb fogyasztó a kijelző. Nekem is mennek szolgáltatások a háttérben. Pl: next launcher, időjárás widget ami fél óránként frissít. Ezért nem értem hogy másoknak miért sokkal gyengébb az üzemideje. Max fél óra eltérésnek kellene lennei futó progik miadt. De van akinek a fele mint nekem.
-
Dondenis
aktív tag
válasz
gery2123 #17135 üzenetére
Nem gondolnám hogy a 4 hónapos akksi rossz lene. De akkor vajon miért van ekkora különbség két ugyanolyan telefon közt? Az biztos hogy én bármennyire is igénybe veszem min 3 óra. Átlag böngészés mellett min 4 óra. Nektek ennél jóval kevesebb az időtök. Csak tudnám miért!?
-
Dondenis
aktív tag
válasz
nggabi #17124 üzenetére
Nekem is ilyen gyenge volt az üzemidőm. Szinte 1ik napról a másikra 2 órára zuhant. Elegem lett vettem egy gyári 2500as akksit és minden helyre állt. 3g vel vagy wifivel kb 4óra pár perc a kijelző. Max fényerő automatán. Igaz ez energiatakarékosban ennyi. Annélkül kb -25 perc. Erős játékokkal is min 3 óra. Jb 4.1.2. Nem lehet hogy az akksid nem az igazi? Nekem kb 1.5 éves volt.
-
Dondenis
aktív tag
Sziasztok. Note 3 ról a kiszivárgottak alapján vélemény? Nekünk valyon érdemes lesz váltani? Én már nagyon várom...
-
Dondenis
aktív tag
Note2 cégesnek? Úristen... felénk nokia c100 jár. Irigyellek.
-
Dondenis
aktív tag
Hali. A navigációs problémámra senki sem tud megoldást?
-
Dondenis
aktív tag
Sziasztok. s.o.s segìtséget kérek. Eddig tökéletes volt de a 4.1.2 gyári navi meghülyült. Csak felülnézetből mutatja az utat és nem a menetirány szerint. Nagyon nehéz így tájékozódni. Semmivel sem tudom jóra bìrni. Mi lehet a baj?
-
Dondenis
aktív tag
Hi. 4.1.2 van. Kipróbálás végett órajelet szeretném húzni. Ezt hogy tudom elérni?
-
Dondenis
aktív tag
Üzemidőröl szeretném a véleményeteket kérni. Normál nem energiatakarékos módban vegyes használat mellett game/ böngészés kb 3.5 óra kijelző használatot bìr. Ez jónak mondható? Én 1 kicsit többet vártam de lehet hogy ez normális.
-
Dondenis
aktív tag
Ok köszi. Nagyon jó.
-
Dondenis
aktív tag
JB 4.1.2 hivatalos mikorra várható? A kiszivárgotthoz képest mi lesz a változás? ha lesz egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest