- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Ha Philz kernelt szeretnék felflashelni, akkor az alapsáv verzióját, vagy a bulid számot kell néznem? Csak mert XXLT4 Philz kernelt találtam és a bulid számom az, de XXLT3-at nem leltem és ezt az alapsáv verziójánál írja.
-
hito
nagyúr
válasz
KTTech #21912 üzenetére
De ez akkor holnapra, holnaputánra változhat ezek szerint.
Hát, mélységesen el vagyok keseredve. Nem baj, csak van még fenn valamire való rom. Legfeljebb nem lesz rajta TW tabletUI (a szívem szakad meg
).
Egyúttal egy szolgálati közlemény!!!
Akinek esetleg gépen megvan valamelyik TW-s tablet hybrid rom, kérem legyen olyan jó és keressen meg. Nagy tábla csoki, 6-os sör, vagy virágcsokor jár a jótevőnek.
-
hito
nagyúr
válasz
KTTech #21910 üzenetére
És ha azt írja a rapidshare, hogy daily traffic exhausted, az azt jelenti, hogy a fájl megvan, de ma már nem lehet letölteni napi limit miatt? Érdekes, hogy a rapidshare már összességében is limitál, nem csak egy adott letöltőnél (ugyanis én hetek óta semmit nem töltöttem le onnan).
-
hito
nagyúr
válasz
KTTech #21908 üzenetére
Közben az előző hsz-omat felül kell bíráljam. Sajnos XDA fronton is kezd kihalni a Note. Ami minitab rom topicokat eddig végigtúrtam, mind kihalt. A topic címében is benne van, hogy már nincs támogatás, vagy az utolsó hozzászólásban. Ez a kisebbik baj. Az idegesítőbb az, hogy letöltési linkeket is törölték a fejlesztők és ez azért elég mocsokság. Engem spec annyira nem érdekel, hogy már nem csiszolgatják az adott romot, ettől még lehetne használni. De nem, úgy látszik a szomszéd tehene is dögöljön meg hozzáállás van.
Ez így nem lesz jó.
-
hito
nagyúr
Sziasztok!
Rég jártam erre
Főnököm lecserélte a Note-ját, amit még tőlem vett kb. másfél éve, én meg lecsaptam rá, rámtört a nosztalgia. Gyári 4.1.2-vel hihetetlen laggos a rendszer. Mi most a legújabb gyári fw? Custom romok hol tartanak? Esetleg valami jó kis minitab rom van rá mostanság, amiben vannak mini appok?
Most annyir bejön a gép, hogy elkezdtem nézegetni a Note 3-at, de egyszerűen nem tudom magam rábeszélni. Még mindig az első Note az igazi. Miért nem gyárt senki 16:10-es kijelzővel 5-6"-os telefont?
-
hito
nagyúr
Valaki használt már dual-bootot/két vagy több romot egyszerre?
-
hito
nagyúr
válasz
donketya #16387 üzenetére
Na tegnap óta tesztelem a romot. Néhány észrevétel:
- antutu szerint elég lomha, 7100pont az eredmény, minitab romnál 8500 fölött
- videólejátszó nem használható, FC
- integrált flash player nem működik
- szövegbevitelnél z helyett y-t ír, y helyett pedig z-t, nem sikerült átállítanom
- üzemidő jóval gyengébb mint minitabnálÉs ami mellette szól:
- pofásabb mint a minitab
- mass storage mode működik
- landscape mode hibátlanul működik mindenhol, ez TW-re nem jellemző, még rotation locker-el is béna szokott lenni
- kernel cserélhetőSzóval abszolút használható, sőt!
-
hito
nagyúr
válasz
Tippmix46 #16362 üzenetére
Nézd csak!
Szarvasmarha:
- úszni sem tud
- szárnya sincs
- nincs nyolc lába mint a póknak
- oltári büdöset fingikSzarvasmarha:
- szerencsére nem olyan nyálkás és büdös mint a hal
- nem fog soha leszarni a levegőből
- négy lába van, de kell neki télen négy pár csizma, elég kettő
- jó a bélműködése, egészséges állatfajtaHagylak gondolkozni! Bár megfogadtam, hogy veled nem nagyon állok szóba, semmi értelme.
-
hito
nagyúr
válasz
Tippmix46 #16360 üzenetére
Te most az én Note-om ról beszélsz?
Nem okoztál csalódást!
Még 14hónap teljeskörű Samsung garancia van rá, és két helyen van kicsit megkopva a krómkeret, ezen kívül karcmentes elől-hátul, kijelzőn még mikrokarc sincs okostojás!
Ezzel próbálsz alázni, hogy Németországban a MediaMarkt-ban lett véve?
Tényleg szar hely.
Az ellenségem ellensége a barátom, mi?
-
hito
nagyúr
válasz
slayerenkala #16353 üzenetére
Értem
-
hito
nagyúr
válasz
slayerenkala #16349 üzenetére
"De igaz, te biztos az a fajta ember vagy akiből elegem van ph-n, aki mondjuk ad a galaxy s3-ért egy psp-t meg 20 ezret, vagy egy xperia mini-t meg 30-at, biztos arra van neki szüksége."
Az a fajta ember vagyok aki 3hónap után visszavásárol egy letiltott Note-ot amit eladott, holott semmiféle ez irányú ígéretet nem tett a vásárlónak, pusztán betyárbecsületből teszi.
Az a fajta vagyok aki ha elégedetlen a tulaj azzal amit cserélt másra, akkor visszacserélem csak hogy neki jó legyen.
Az a fajta ember vagyok aki hiába hangsúlyozza eladáskor, hogy mindent próbáljon ki a vevő, mert garanciát nem adok rá, 1hét múlva alaplapot cserél az elromlott készülékbe a saját szakállára és költségére, pedig megmondta hogy nincs gari és az eladás pillanatában nem volt hibája a készüléknek.
Az a fajta ember vagyok, akinek már 25x utaltak előre 50-100eFt-okat és másnapra ott volt az áru, a vevő legnagyobb megelégedésére.
És igen az a fajta ember vagyok, aki megkérdezi, hogy az eladó enged-e 5-10-15%-ot az áru vételárából, mert van ennyire pofátlan és mocskos szarházi alattomos sunyi görény.
Te meg az a fajta ember vagy, aki ismeretlenül véleményt alkot másról, ilyen gusztustalan módon.
Ha eleged van ph-n az ilyen emberekből mint én, akkor menj, a apronetre, az való neked, ott pont nem ilyen emberek vannak mint én.
-
hito
nagyúr
válasz
slayerenkala #16345 üzenetére
Ha nem piaci boxos vagy akkor meg nyúlj a zsebedbe! Ezek szerint én piaci boxos lennék, mert van annyi eszem, hogy alkuszom?
Ha ideadja annyiért akkor jól jártam, ha nem akkor megyek tovább. Mit kell ebből ügyet csinálni, meg sznobulni? Ha úr akarsz lenni, nem piaci boxos, bemész a MM és leveszel egy Note-ot a polcról! Ha meg nem és olcsóbban akarod megúszni akkor dolgozol abból az eszköztárból ami rendelkezésedre áll.
-
hito
nagyúr
válasz
slayerenkala #16342 üzenetére
Keresni, alkudni nem fogunk helyetted. Hardverapró, expressz, jófogás, apród, vatera. Ha ebből az 5-ből nem találsz 80 alatt, akkor az már a Te hibád. Attól mert ki van írva, hogy 80-85, még nem biztos, hogy az is az ára
-
hito
nagyúr
dns86, kungzi: mindketten nyugodtan válthattok, csak jól járhattok a Note-tal One X-hez és S2-höz képest.
S2 játékszer Note-hoz képest.
-
hito
nagyúr
válasz
kiskornel #16275 üzenetére
Asszem csak a gyári böngésző fogja támagatni a flash-t. Sajnos 4.1-től még a Dolphin Browser sincs barátságban ezzel a plugin-nel. Instabilitásra hivatkozva megszüntették a flash támogatást a DB fejlesztői
Milyen szoft van fenn?
PeachMan: Play-ből tavaly augusztustól törölték. Külön kell letölteni az APK-t.
-
hito
nagyúr
Ma negyed11-kor adtam le a Telemax-ba az enyémet. Fél12-kor már jött az SMS, hogy mehetek érte
Na ezért (is) maradok a Samsung mellett.
Más gyártó márkaszervize egy hétig beteszi a fiókba, majd ha sorra kerül akkor jönnek rá, hogy hopp ezt az alkatrészt be kell rendelni külföldről, onnan megint 2hét, stb...A Samsung hozzáállása és supportja magáért beszél. Így kell hűséges ügyfélkört építeni.
Arra a pár órára meg használtam a tegnap beszerzett Nokia N950-emet
-
hito
nagyúr
válasz
hamikike #16159 üzenetére
Sőt nálam is, de S3-nál. Olyannyira nem tudtam megoldani, hogy el kellett adnom ár alatt. Az új tulajnak több esze volt. Bevitte Samsung szervízbe, ott elkövettek rajta egy szoftverfrissítést és meg is javult. Viszont én odinnek tehettem rá akármilyen szoftvert (gyári, nem gyári), a hiba ugyanúgy megmaradt. Nem tudom mit csinálnak máshogy a Samsungba, de utána vált számomra nyilvánvalóvá, hogy Samsung szoftverfrissítés nagyon nem egyenlő Odines otthoni szoftverfrissítéssel.
-
-
hito
nagyúr
válasz
Tippmix46 #16082 üzenetére
Csak neked, csak most! Kikerestem a hirdetést. Ezt vettem meg, 72-be sikerült megyegyezni az eladóval (ott a telefonszám, hívd fel!) és még egy eredeti Samsung Note bőrtokot is kaptam hozzá. Remélem sikerült a gyanakvásod egyszer s mindenkorra eloszlatni.
És a jövőre nézve egy jó tanács (nem csak velem kapcsolatban). Valaki állítására válaszként egy "na persze" egyet jelent az illető állításnak kétségbe vonásával, amivel a másik becsületét/szavahihetőségét ásod alá!
-
hito
nagyúr
válasz
Tippmix46 #16082 üzenetére
A veled való kommunikációt most függesztettem fel! Már másdoszorra hazudtolsz meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Befejezhetnéd. Linkeljem neked az eladó nevét???????????? Nyugodtan kérdezd meg tőle, hogy mennyiért vettem! Te hány évesnek nézel, hogy itt kamuzgatok? Vagy nagyobb lesz a lőcsöm attól, hogy hantázgatok?
Beszarok rajtad már komolyan!!!!
-
hito
nagyúr
válasz
nggabi #15916 üzenetére
Mégsem vagyok jogosult a prémium garancia szolgáltatásra sajnos
Most hívtam a 06-80-as ügyfélszolgálatot és sajnos csak a Samsung Mo. Zrt. által forgalmazott és értékesített készülékek esetén vehető igénybe a szolgáltatás. Mind1, túlélem.
Viszont a (nagyon) jó hír, hogy 24hó gari van rá, szemben a rémhírekkel, miszerint az EU (nem Mo.) területén vásárolt készülékek esetében a jótásállási időszak csak 12hónap a 24hó helyett.
-
hito
nagyúr
Elég amatőr kérdés lesz, de mivel én ennek soha nem olvastam utána, így kénytelen vagyok megkérdezni. Milyen módon tudom lementeni a jelenleg használt és belakott rendszerem, hogy nagyon egyszerűen vissza tudjam tenni? Hallottam valami titanium backup-ról, meg elvileg CWM-ben is van ilyen lehetőség. Vagy az csak restore? Lényeg, hogy jövő héten szeretném gariztatni és mindent vissza kell állítani, de mostanában annyit romoltam, hogy nincs kedvem megint a nulláról kezdeni.
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
válasz
Tippmix46 #15951 üzenetére
Látom senior lettél
Hosszú történet. Az volt a legnagyobb hibám, hogy azt hittem, egy P6800-al fogok tudni együtt élni telefonként is. Kiderült, hogy nem.
A Note-ot cseréltem egy P6800-ra. Kiderült, hogy ez így nem lesz jó, mondom irány vissza Note-ra. Nem tudtam visszacserélni, úgyhogy kedves barátommal elcseréltem a Maxx-ára (mert tetszett neki a P6800), gondoltam azt könnyebb lesz elcserélni Note-ra. Közben behisztizett, hogy mégsem tetszik neki a P6800, úgyhogy úriemberhez méltóan visszacseréltem vele, pedig megeskettem, hogy nem akarja majd visszacserélni.
Tehát megint P6800-am volt. Közben jött egy jó Note vétel, megvettem kp-ra, a P6800-at meg elcseréltem egy LG Optimus V900 Pad-ra (3D, 3G, stb...) meg 20eFt-ra. Úgyhogy most már csak az LG Padtól kell szabadulnom -
hito
nagyúr
válasz
nggabi #15905 üzenetére
Elolvastam a Samsung oldalán a feltételeket, sehol nem említik, hogy ha külföldi vásárlás akkor nem érvényes rá. Ezt találtam:
"A Prémium Szervizfutár szolgáltatás jelenleg az alábbi termékkategóriák egyes prémium készülékeire igényelhető, a garanciális időszak alatt:"
Ettől függetlenül az élet felülírhatja a dolgot, nem tudom, nem próbáltam még. De ha ezzel próbálnák meg elutasítani, akkor lehetne azzal kampányolni, hogy mutassák meg a feltételek között az ide vonatkozó passzust. Nem fogják tudni megmutatni, mert nincs. Na mindegy, majd kiderül. Az se katasztrófa ha nincs prémium gari, örülök, hogy egyáltalán van akármilyen is.
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
Na megvan végre a Note
Fehér és még március végéig gari is van rá. Németországban a MM-ban lett véve. Sajnos ma már ment is a szervizbe, mert a vibramotor nem működik. Eladó elnézést is kért, nem tudott róla. Samsung szervizbe gond nélkül átvették, de tovább akarták küldeni, most meg nem tudom otthagyni.
Prémium szerviz hogy működik? Megkérdeztem, hívhatok hozzá szervizfutárt. Helyben is meg tudja vajon oldani a dolgot?
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
válasz
venyo01 #15870 üzenetére
Ha bator vagy akkor nyomj egy gyari beallitasok visszaallitasat. De van kockazata a dolognak, mert gyari ICS rendszer alol ezt nyomva meghalhat a keszulek. Ez a Samsung hibaja. Ha biztosra akarsz menni, akkor elobb egy safe kernelt kell feltenned odinnel, majd utana mar kockazatmentesen mehet a full wipe. Elso hsz-ben talalsz linket, azt olvasd at figyelmesen es menni fog.
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
válasz
nggabi #15864 üzenetére
Az már a Te nyavajád
Komolyra fordítva: szerintetek mennyire érdemes i717-ben gondolkozni. Annál ugye Exynos és Mali helyett Snapdragon Q8060 (1.5GHz-en) és Adreno 220-as van. Állítólag az Adreno 220 jobban muzsikál a Mali 400-nál és XDA-n is elég jó támogatottsága van ahogy látom.
Kérdés, hogy vajon összességében mennyivel lassabb, vagy gyorsabb az N7000-nél.
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
Nem sok, max. a hatodik
De jó lenne, csak az a baj, hogy egy 80eFt-os készülék mellett nincs pénzem max. egy 20-30eFt-osra. Azok meg nem nagyon hoznak lázba, minek cserélgessem? Most egy picit tényleg megpróbálok megnyugodni azzal a Note-tal amire szert teszek, mert ez beteges.
-
hito
nagyúr
válasz
Djuree #15829 üzenetére
Fizikai billentyűzet mániában szenvedtem én is kb. fél évvel ezelőttig. Aztán amikor kénytelen voltam rájönni, hogy kapacitív panelon 2x olyan gyorsan gépelek, akkor kigyógyultam. Pár hónapja még egy Samsung Captivate Glide-ot (i927) is képes voltam beszerezni a QWERTY miatt. Nem volt rossz, de az említett dolog miatt túl is adtam rajta.
-
hito
nagyúr
válasz
Djuree #15826 üzenetére
Passz, még csak pár órája van nálam, de elég derekasan teljesít. Nem nehéz megállapítani, hogy jobban bírja a Note-nál. Mint minden készüléknél, ennél is nagyon felhasználásfüggő. El tud ez menni 5napot is akár, de nem lehetetlen 24óra alatt lemeríteni. A Note-hoz képest szerintem kb. 2x annyit bír.
-
hito
nagyúr
válasz
wertigo1984 #15822 üzenetére
A klubtagságim rövid elég életűnek bizonyult, ugyanis már el is cseréltem egy Razr Maxx-ra
Nem tudtam létezni vele sajnos. Nem volt bőr a képemen emberek között elővenni és a fülemhez emelni. Ezen kívül marha kényelmetlen. Pl. ha le akarom menni meginni egy KV-t a melóba, nem tudom magammal vinni, vagy mehetek táskával. És ez csak egy az 1000 élethelyzet közül amikor csak nyűg és fejfájás.
-
hito
nagyúr
Razr Maxx-ra ki cserélne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest