-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
clorid
csendes tag
válasz
Nazara #20098 üzenetére
Igen, lehet hogy gbnél volt inkább probléma az, hogy mellette fog a toll nem pedig ott ahol a kijelzőt érinti. Jbnél akkor ezt a problémát már orvosolták. Köszönöm a választ. A toll kopásáról tudsz mondani esetleg valamit? Nem csúszik ki könnyen a helyéről a sok használat miatt? Nem kopik ki a helye? Csak mert nem örülnék neki, ha egyszer csak elhagynám. Most már csak azt kellene elődöntenem, hogy érdemes e váltanom s2ről.Nem tudom hogy jelent e annyi pluszt a nagy kijelző és a pen, hogy érdemes legyen.
-
clorid
csendes tag
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
Nazara #20071 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszodat! Ránézek majd a kijelzőidőre de brutál merülést produkál 20 perc net 100-rol 87%-ra csökkenő akksi. Az lehet, h. az előző gazdája azért Root-olta, h. a procit húzza fel. Én csináltam factory reset ahogy megvettem. Nem lehet, h. valami mégiscsak megmaradt a régi tuning progikbol, beállításokból?
LG Optimus 3D-mhez már rendeltem anno nagy hátlapos akksikat, azok jól teljesítettek.
-
desexis
csendes tag
válasz
Nazara #19331 üzenetére
Igen, leginkább a kijelző mérete inspirál és azok a zavaró dolgok, amik az Apple sajátja. Ide-oda szinkronizálgatás, Bluetooth, stb. Azon kívül mostanában akadozik, amit eleinte egyáltalán nem tapasztaltam.
Ma itt van nálam kipróbálásra.... Kicsit fura a mérete, de szerintem ez érthető.
Zsebbe nem nagyon rakok telefont, csak kivételes esetekben.-juc- Neked nehéz volt megszokni telefonálás közben? Nagyon megnézik?
Az Androiddal nincs gondom, csak régen mindig befürödtem a Samuval igaz, azok még nem ilyen telefonok voltak. -
sunboy81
tag
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Nazara #19050 üzenetére
a készüléken 2012 ben kártyafüggetlen ként lett vásárolva most pedig t mobilos kártya van benne megjegyzés ezt a szöveget amit most olvastok nem gépelt m hanem a hangfelismerő vel olvastattam beúgy látom minimális hiba van benne elképesztően jól megcsinálták tehát még egyszer minden szó ami a mostani hozzászólásomban van gépelés nélkül hang beolvasása val születetthihetetlen jó
-
fujifilm1
senior tag
válasz
Nazara #18791 üzenetére
hüle banda, Ne biztassátok.
.
@nggabi
Én azt mondanám ne válts!
1. Az egyik mert önző vagyok és akkor elhagynád a fórumot amit nem nagyon szeretnék. ( Jó ebben egy nagyon pici vicc is volt)
2. A másik hogy jön a note 3 pont jó méret lesz. Csúcs HW lesz, biztos.
Pár hónap és és... kibírod nem?Ne már inkább romolj.
-
fujifilm1
senior tag
válasz
Nazara #18526 üzenetére
nem semmi különös nincsen benne.
Valamelyik keleti területre kiadott normál TouchWiz.
De az előző LSF is sokkal gyorsabb mint a német/ vagy európai. Nem tudom miért van így de tény.
Már most szólok hogy kétszer kell feltenni a ROM-ot!
Elsőre FC. hegyek.
Én leszedtem Thaidai deodexed teljes ROM-jat [link] és abból
minden fontosabb system appot átmásoltam ebe a ROM-ba, mert ez igencsak le van csupaszítva.ha bármi hibát tapasztalsz, mindenképpen rakd újra mert ennek tökéletesen működnie kell.
preload format kell elötte....majd írj tapasztalatokat....
üdv
r -
Polllen
félisten
válasz
Nazara #18342 üzenetére
ha az ember tipikusan csak akkor profital a nagyobb kijelzobol, amikor egy tabot is tudna hasznalni - akar 7 v 10"-t, akkor nem biztos, h a note a jo vetel. Persze ktsg keret fontos.
En pont ezen a hatarmesgyen vagyok&neha jobb szetvalasztani a feature-ket. Pl jo moka filmet nezni errol, akar tvre kotni, de a bejovo infok jol bele tudnak kakkantani. a tab nem fog csorogni
-
tybsen
addikt
válasz
Nazara #18342 üzenetére
Koszi a segitseget!
Epp most irtam a "milyen telefont vegyek" topikba, hogy vilagos, hogy a Nexus 4 gyorsabb es jobb, de:
"Az üveg hátlap nagyon visszatart (a cserelhetetlen akku es memoriabovites hianya is fajo pont, de nem annyira, mint ez az uveg dolog). Nem akarok folyton azon parazni, hogy nehogy leessen, nekem ez egy hasznalati targy, es bar vigyazok ra es nem epitkezesen dolgozom, sajnos eddig nem volt olyan keszulek, ami ne esett volna le / csuszott volna ki a zsebembol, kocsibol stb. Pont mult heten lattam egy sracot aki repedt hatlapu nexus-sal telefonalt, durvan nezett ki a cucc, es azert egy 120 ezres keszulek ne legyen mar uvegbol. Korabban N4-et szerettem volna, de ez az uveg-dolog nem szimpatikus
Raadasul mivel nekem a nagy kijelzo fontos, igy a N4 4,7" kijelzoje sem annyira OK, mivel a kijelzobol eleve elvesznek a gombok is helyet - osszehasonlitva pl. egy LG 4x vagy L9 kijelzoje nagyobb, pontosabban jobban kihasznalhato pl. bongeszesnel. Nem is beszelve a Note 1-rol.
De persze fontolgatom a dolgot mert hosszu tavon az update-ek miatt nyilvan jobban jarnek a N4-gyel."
Szoval amire en hasznalom a "telefont", azt nagyreszt altalanos hasznalat - javareszt bongeszes, sport alkalmazasok, whatsapp, skype, fenykepek, neha egy-egy scanneles, facebook neha (messenger), meg persze szeretek vele szorakozni, allitgatni, probalgatni, stb. Jatszani nem szoktam annyira, csak ritkan. Ami fontos lenne, es a jelenleg regi galaxy S-nel a halálom, hogy minden nagyon lassu, ha kilepek valamibol, ujratolti sokszor a kezdokepernyot, ha ranyomok valamire, nem reagal azonnal (illetve ido, mire betolti), tehat gyakorlatilag faziskesessel reagal az egesz telefon. Ez sokszor bosszanto, pl. ha gyorsan fel akarok hivni valakit, vagy pl. a bongeszobol kimasolni egy szoveget es bemasolni google forditoba, stb. Vagy egy fenykepet gyorsan elkesziteni es elkuldeni whatsapp-on vagy e-mailben. Vagy egy excel tablat megnyitni google drive-ban, megnyitni egy fitness alkalmazast, mellette parhuzamosan bongeszni, oda-vissza valtani 3-4-5 alkalmazas kozott. Szoval kb igy hasznalom. (Most csak kenyszerbol hasznalom a galaxy S-t egy par honapja, mert nem talaltam meg azt, amire szivesen kiadnek penzt, es ha lassan es docogosen is, de vegulis a galaxy S is megcsinal mindent - illetve volt egy galaxy nexusom, de beazott allapotban vettem - uzletbol! - es visszakaptam a penzt persze.. a lenyeg, hogy ezert keresgelek es pont tegnap lattam meg, hogy mennyire lement a regi nagy kedvenc Note 1 ára
).
-
nggabi
félisten
válasz
Nazara #17412 üzenetére
airview fix már tegnap is volt
dave182: én a smallt szedném, nekem csak az időjárás widget hiányozna belőle
-
vilmoskorte1
csendes tag
válasz
Nazara #16844 üzenetére
hm. érdekes a tabletemen amiben szintén 1 gb ram van JB-vel, és dettó ezeket az appokat használom SOSINCS ilyen.
de a másik mobilomon (HTC) amiben még ennyi ram sincs azon se láttam soha ilyet.Nálam ilyen akkor van, mikor elfogy a RAM, és újra be kell töltenie a TW-t a memóriába. - tehát mikor három-négy programot használok egymás mellett
-
puskint
tag
válasz
Nazara #16576 üzenetére
nem is megyek én oda, míg ti nem jösztök
picit gyorsabb, de nem sokkal (én az n1-en CM10-et használtam, ami gyors volt) az akku jobb, de ez várható volt, és nálam olyan hibák jöttek elő az n1-nél, amik miatt jobbnak láttam váltani: vörös folt a fényképeken, és elcseszett fehéregyensúly kevés fényben (a kamerát elég sokat használtam), nem volt egyenletes fehérje meg szürkéje a kijelzőnek, stb. ha ezek rendben lettek volna, nem hiszem, hogy váltottam volna - ezt is n1-ről írom -
Polllen
félisten
-
Kapanyél
őstag
válasz
Nazara #16576 üzenetére
Akkor mégegy kis adalék.
3G/HSPA netezéssel 1-1,5 óra alatt le lehet szívni az akkut. Márpedig ha van neted, használni is fogod, és ha használni fogod, elégedetlen leszel az akkuval. Nyilván ROM és kernel függő is a dolog, de azért csodák nincsenek! Az 5-6 órás kijelzőhasználatok nem 3G/HSPA-val vannak...
(Reggel óta netezek, 1:11 perc kijelző, 4%-on az akku, töltőről húztam le. A telefon nem melegszik, tehát semmi beragadt folyamat... ez ilyen.) -
tony7
tag
-
leytner
csendes tag
válasz
Nazara #16547 üzenetére
Uhhh, az eléggé durva, egyik havernak "csak" az üveg volt repedt, neki is álltunk cserélni hőlégfúvóval, de kapkodott és megreccsentette a panelt, pedig már közel fél úton jártunk.
Rendesen sajnáltam vagy 2-3 napig a telót is meg őt is.
Én kb szívinfarktust kapnék, ha az enyémnek hasonló baja történne, mivel szintén nagyon vigyázok mindenemre, pláne a Nótára, még a reflexeim is sokat fejlődtek neki köszönhetően.
Pollen: Hát körülbelül, bár a tömérdek szopás ellenére se adnám el - cserélném el, mivel nagyon tetszik. Reméljük végre megoldódik a probléma.
-
Pietro 22
aktív tag
válasz
Nazara #16217 üzenetére
Hajlithato kijelzonek addig nem sok hasznat vesszuk, amig az akku es egyeb hardware-ek nem lesznek szintugy hajlithatoak, addig max ilyen zsebemben osszetort a telo mikor raultem effektus ellen jok, szerintem! De jo viszont, hogy latom az innovaciot a Samsungnal, pl ez a hajlekony kijelzo, plusz mi egy mas, ami eddig az Applere volt jellemzo.
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Nazara #15611 üzenetére
hopplá...ez aztán a meglepetés....ezt nem is gondoltam volna.....hihetetlen miket tudnak, ez meg nem megy...na mindegy, ettől még szeretem
Repülő módban nem tud hívást fogadni és nem csörög (olyan néma mód féle) és kevesebbet fogyaszt? Kijelzi ha keresne valaki?
ok, átfutom, köszi
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Nazara #15535 üzenetére
Én azt nem értem, hogy a Note1 a kisebb RAM és procival bírni fogja-e a többablakos alkalmazást? teszem azt fut a képernyő felső felénél a youtube a netről 720p-ben, akkor alatta lehet-e facebookozni vajon, vagy az egész túl lelassul majd?
Másik kérdésem, hogy a netezésre miért jobb a 16:10?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest