- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
Az Omniban (CM11-ben talán, de ott nagyon gyér) biztosított a támogatás, TW-n kezd nagyon elhalni... Sajnos nem túl új a telónk, lassan elér mindenhol az "élete" végéhez a támogatás
a fejlesztők meg gyakran teljesen törölnek mindent, amint nem foglalkoznak vele... már tapasztaltam más ROM-nál is - gondolom kell nekik a hely a többihez.
-
Djuree
félisten
4.1.2 a legújabb rá, nekem is laggol mint a szar. nem akartam custom modot de érik erősen.
tényleg melyik custom modot ajánljátok? wifi fontos, meg a net, email, facebook ilyesmi gyors legyen. másra nem nagyon használom a telót, persze még telefonálásra.
a lényeg hogy stabil legyen, nem baj ha nem csilivili meg nincs benne sok minden, sőt jobb ha ki van pucolva, alig használok pár progit.
meg esetleg vmi linket hogy kell romolni-rootolni. -
donketya
csendes tag
Rosszat tettél fel, ezt töltsd le:
http://api.viglink.com/api/click?format=go&drKey=1359&loc=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D2062791%26page%3D63&v=1&libid=1358023300214&out=http%3A%2F%2Frevengedevteam.it%2From%2Fangry%2520vt1%2F%255bAROMA%255d%2520ANGRY%2520TABLET%2520EDITION%2520%255bJB%255d%2520%255bvT1%255d%2520%255bXXLSC%255d.zip&ref=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D2062791%26page%3D65&title=%5BROM%5D%5BJB%5D%5B4.1.2%5DANGRY%20v3%20%5BRevengeDeveloperTeam%5D%20-%20Page%2063%20-%20xda-developers&txt=http%3A%2F%2Frevengedevteam.it%2From%2Fangry%252...5bXXLSC%255d.zip&jsonp=vglnk_jsonp_135802355922710
Hosszú, de másold be a sorba - enter, indul a letöltés. Ebbe csak a 160 dpi van, nálam tutti ! Elindult a letöltés ?
-
Tippmix46
senior tag
Melyik àllítàsom nem igaz a telefonoddal kapcsolatban?
14hónap=alig több,mint 1 év
Németben vàsàrolt,ez is igaz
Nem magyar premium garis,ez is.
Kopott,ez is,te is írod ès làttam a kèpet is rólaSzóval azt kellene màr belàtnod vègre,hogy ha valaki itt a fórumon 1 nagyon szèp magyar,min 1.5 èves prèmium garis független kèszülèkről beszèl akkor nem vàgod rà a 7x ezres àradat,mert a kettő nem egy kèszülèk...igen,olyat mint a tièd lehet 7x ezer Ftèrt venni,de nem erről beszélünk...amiről mi beszèlünk az 85-90 eFt körül van
-
slayerenkala
tag
Én azért mertem véleményt írni rólad, mivel te megmondod, hogy az lehet az úr csak, aki MM-be vásárol, én miért nem veszek le onnan egyet, az hogy én ott vásároljak, piszkavassal kéne kényszeríteni, hülye lennék ott vásárolni bármit is..Engem nem érdekel a sufni gsm-es vállalkozásod, a nyugatiba az araboknál megtalálnád a helyed szerintem, de én nem vitát akartam ebből csinálni, én tényleg egy egyszerű kérést tettem fel.. Írtam, hogy privátba is akár,de linkeljen be valaki budapesti, fekete készüléket 75-80 körül, mert régóta olvasom a fórumon, hogy szerintetek ennyiért van, és én olyan béna vagyok, hogy nem találok egyik oldalon se ennyiért miközbe itt mindenkinek 1 percébe telik.
-
slayerenkala
tag
Én is szoktam alkudni, ésszerű mértékek között, de amíg 90-ért van fent itt, ne mond, hogy 80-75-ért adják
Ha fent lenne 83-85-ért, azt még megkérdezem én is hogy 80-ért nem-e adja el..De igaz, te biztos az a fajta ember vagy akiből elegem van ph-n, aki mondjuk ad a galaxy s3-ért egy psp-t meg 20 ezret, vagy egy xperia mini-t meg 30-at, biztos arra van neki szüksége. De volt olyan is, hogy egy 8 éves laptop meg 40 ezer... Néha sokat képzelnek az emberek, lehet valakinél ez bejön, de nálam nem.
De amúgy visszatérve az eredeti témához, nekem csak az szúrt szemet, hogy már november-decemberig visszamenőleg nem először olvasom a fórumon, hogy 75-80-at mondtok a telefonra és pár napja nézegetem és inkább 90 közeli értékeket találok, csak ennyit akartam
-
slayerenkala
tag
Igen, ismerem ezeket az oldalakt, végignéztem, apródon telivan vidékivel, én postával nem veszek használt készüléket, de magyarországon még újat se mernék... expressz ph-n meg 90 körül vannak inkább
ha ő 90-ért rakja fel, nem írom oda hogy 80-ért elviszem, nem piaci boxos vagyok.
-
winhelper
tag
A három fájlos Rom frissítés lehet orvosolná a gondot.
Nekem a Sammobile oldalról letölthető LSA van fent a legrégebben, erre mentem vissza a MiniTab-ról is. Ez három fájlos JB és nekem még nem volt bajom vele. Igaz majd 1,5 Gb
kicsomagolva. PhilZ kernellel fél perc alatt rootolható és ki tudod takarítani.
Egy próbát megérne szerintem. -
Kapanyél
őstag
-
Tippmix46
senior tag
Ez nem Mo-i kèszülèk,àllapota messze nem karcmentes,szóval nem csoda... A külföldi telókra nem tartoznak a magyar prèmium körbe...így teljesen èrthető màr az àr...nem is gondoltam,hogy külföldi telefonról van szó,szavaddal èlve, én azt nem vennèk.
Cobaka:dehogy,csak tisztàztunk egy fèlreèrtèst,ennyi...
Ez a legjobb topic a sok közül. -
nggabi
félisten
arra, root.zip-re ilyesmikre... a formázás jó megoldás
a titanium jobb, az nem fogja visszarakni az esetleges fölös dolgokat. jobb azzal egy friss rendszert visszaállítani. a beállításokat viszont érdemes kézzel visszaállítani, csak a felhasználói alkalmazásokat és azok adatait állítsd majd vissza.
-
nggabi
félisten
Külföldi származású (német) készülékekre is vonatkozik a prémium garancia, csak számla kell, viszont azon az alábbi dolgoknak rajta kell lenni:
-imei szám
-vásárlás dátuma
-pecsét (ez nem gáz, ha nincs)Ha a MediaMarkt-ban lett véve, annak tuti jó lesz a számlája.
ennyit tudtam meg neked, ennél biztosabb forrás nincs
pollen: oks. a garancia ideje sztem attól függ h melyik országban adták el. van ahol csak 1 évet kell vállalaniuk ha jóé rémlik.
-
tony7
tag
Nem kell mind a kettő.Ha garancia papírod van az elég. Csak számla viszont nem biztos. Regisztrálni sem fogod tudni a telefont mert ott kérdezik , hogy hol vásárolta a készüléket. Nincs lehetőséged tovább lépni sem mert nincs olyan választás, hogy külföldön. Ha valamilyen úton mégis tovább lépne / mintha itthon vásárolta / akkor meg az időpont egyeztetés miatt felhívják és közlik vele , hogy az imei szám alapján nem itthon forgalomba hozott és nem igényelheti meg a szolgáltatást csak rendes szervizet. De ne nekem legyen igazam.
Próbálja meg a regisztrációt és akkor kiderül minden! -
Tippmix46
senior tag
csak érdekesnek találom mindig, amikor valaki megvesz egy Note1 vagy 2-őt és utána jön azzal, hogy milyen nagy....hát ez a lényeg benne....előtte nem tudtad mekkora? A boltból hazafelé nőtt meg?
Én a méretei alapján kivágtam vétel előtt egy kartonlapból és próbálgattam otthon, hogy mennyire esik kézre, hogyan fél el a ruháimban stb.Ilyen egyszerűen teszteltem előtte, hogy fog-e zavarni majd....
Az általad írt teló egyébként jónak tűnik, a tesztek alapján igen pozitívakat írnak róla.. -
Kapanyél
őstag
Lehet, hogy visszacsábulok. Egy ideje nincs meg a P6800-am, mert a Note miatt szinte egyáltalán nem használtam. És mivel eléggé hiánycikk lett, ill. nem is fejlesztenek már nagyon rá, továbbá jönnek a FHD tabletek, nem is nagyon foglalkoztatott a gondolat. De így, hogy képenhánysz ezzel az ajánlattal...
-
winhelper
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest