- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KTTech
veterán
válasz
zsoltti #20731 üzenetére
Nálam csak akkor játszik a Note3, ha nem a Snapdragonnal lesz szerelve, hanem Exynos-al. Az ok: iszonyú sz*rul szól a Snapdragon hangchipje, főleg egy Note2 Wolfson után... Addig is elvagyok a Note1 Yamaha DAC-al, ami egész kezelhető hangot ad Stunner alatt (de szintén nem valami fényes).
-
206 cc
senior tag
válasz
zsoltti #20663 üzenetére
Azzal egyet értek,hogy megérdemli a Note 1 az új akkut ,de hogy ne lenne "egetverő" újítás a Note 3 -ban az azért nem igaz!
A ram,a kamera a kijelző a proci ... spec nálam az nfc is mind ide tartozik.
Ezeken a hozzászólásokon minden alkalommal mikor megjelenik egy készülék elgondolkozom...ugyen mi lett volna az "egetverő"???!
Én úgy gondolom kitett a samu magáért,persze nem akarom az egekig magasztalni,de ez a specifikáció egy csúcs készülék paramétereit sejteti.A gyakorlati használat persze majd megmutatja, hogy igaz e a feltevés.
Valljuk be az 1-es is tartalmaz olyan funkciókat amiket sokunk egyáltalán nem vagy alig használ illetve biztosan vagyunk jó páran akik még hiányolnak is néhány extrát.Az már más megvilágítása a dolognak ,hogy a meglévő kütyünk birtokában érzünk e késztetést ,hogy lecseréljük az újabb modellre.Mint írtam nekem ez a kialakítás,felszereltség ,dizájn most bizony azt sejteti hogy az én kis note-om már egy "elavult" konstrukció a 3-as mellett.Lássuk be az eltelt két év újításait bizony szívesen látnánk a saját készülékünkben is.
A Note2 megjelenésénél nem gondoltam hogy cserélni kellene,mert nem hozott lázba a forma és legyintettem a "kicsit jobb" procira ugyan összeráncoltam a szemöldököm a nagyobb akkura de elvetettem az gondolatot....majd a következő modellnél....ami bizony megérkezett és hozza is mind azt amit elvárhatunk.Bocs a kora reggeli bő okfejtésem miatt.
-
Pietro 22
aktív tag
válasz
zsoltti #20032 üzenetére
Kikapcsoltam minden olyan tulzott akkuzabalo dolgot. Kar, pedig jo a rom, 1000 mhzen is porog mint a villam, smooth, nem akad, nem laggol, fain a rom is, de ez az akku igy tre... plusz nehol olyan ocsmany a kijelzo. A karakterek eletlnek, pixelesek. Olyan mintha belenagyitanek nagyon egy szovegbe es nem lenne elsimitas. De csak nehol jelentkzik ez. :S
-
KTTech
veterán
válasz
zsoltti #18190 üzenetére
Nem feltétlenül. Nem a töltőáram a rizikós, hanem a töltöttségi szint-figyelés. Ha az jó, és nem melegszik túl az akku (aminek figyelése szintén a töltőáramkör feladata), akkor nyugodtan lehet tölteni nagy árammal a mai akkukat. Pl. a 100%-ra töltést egyik Li alapú akku sem szereti túlságosan... (80% az ideális).
-
Dondenis
aktív tag
-
gery2123
őstag
válasz
zsoltti #17734 üzenetére
Azt gondoltam hogy használat függő.
Hát sajnos nem rakok fel képet mert tegnap nem lőttem le a képernyő bekapcsolt idejét.
De leirom, aztán csak elhiszitek :-D
Készenlét : 16 óra 26 perc. Kijelzo bekapcsolt ideje: 3 óra 28 perc. Volt még 25-26 perc hívás is.
A note délután 2 igen csak 3g-n,utána wifi. Folyamatos szinkron, netezes.....
Ezt az uzemidot Thaidai small rom v1.6 tal és philz 4.6x kernel - el értem el. Nem használtam energiatakarekos uzemmodot, és autó fenyero volt főleg.
Remélem hogy ma se lesz rosszabb, és csak javulni fog még -
nggabi
félisten
válasz
zsoltti #17728 üzenetére
"Full hd öcsém"
ma nyomkodtam egy xperia z-t. az h fakó egy dolog, de valójában tényleg annak volt igaza aki azt mondta h nem kell fulhd kijelző mobilba. Trépontokban ki lehet próbálni a Z-t ha kíváncsiak vagytok.
szép volt meg minden, csak nem volt az a wow érzés. am maga a teló elég jó cuccnak tűnik, kár h sony
-
Kakumix
senior tag
válasz
zsoltti #16831 üzenetére
Megnéztem, a GO Launcher Ex kevesebb, mint 13MB-ot foglal adatokkal együtt, bár ehhez még hozzájön 5,6MB gyorsítótár is. A tényekkel összevetve a 200MB-os tipped, minimum hitelrontás.
2ofthem: Hát persze, hogy JB van rajta! Hiszen kiírni nem kerül annyiba, mint fejleszteni!
-
Tippmix46
senior tag
-
puskint
tag
válasz
zsoltti #16656 üzenetére
Leggyorsabb kernel a Stunner-hez a sajátja (Rhythm). Van még a stock CM10.1, meg a thor-féle (ez picit lassabb), de ügyelni kell milyen cpu governort/io schedulert választasz, mert ha rosszat, picit megsülhet a Nótád. A CM10.1-ek közül nálam is a Stunner volt a leggyorsabb, de a CM10-es BlackCNA Maxfu-s 7.6.2.OC kernellel még ennél is jobb.
-
Kapanyél
őstag
válasz
zsoltti #16590 üzenetére
Szerintem a rendszer belső órája fagy le, így hiába külső ébresztő app. Amikor engem nem ébresztett, akkor mindig az volt, hogy mikor bekapcsoltam a kijelzőt, akkor frissült az idő a lezárt képernyőn is. Még úgy is csinálja, ha töltőn van, azaz nincs deep sleep-ben. Változatos rom+kernel kombókkal.
Locsi:
Én is Dolphint használok, mellette párhuzamosan a Beta-t is, de ilyet még sosem csinált. Szerintem nálad is más lehetett a ludas, ami vitte magával a delfint... -
gery2123
őstag
válasz
zsoltti #16582 üzenetére
Hát nekem ilyen még nem fordult elő! Hála istennek :-D a pedig lassan két hónapja használom ezt a romot. Nekem anno a desire csinált ilyet 2.2 vel sense romnal, ha lelottem az óra alkalmazast task killer-el(igen én olyat is használtam egészen a cyanogenmod7 ig) a na akkor nem ébresztett. Rakd újra a romot egy wipe cache, dalvik cache után hátha!
-
nggabi
félisten
válasz
zsoltti #13964 üzenetére
ennyire sztem nekem is kék az óra körül fehér képnél. nem látom h hol a beégés...
a status bar mge kb normális, az új is ilyen lesz 1 hét alatt.
de nem kell h beégve legyen, kicserélik akkor is szó nélkül. érdemes beregisztrálnod és házhoz hívnod a szerelőt, úgy gyorsabb.
a rom halad, eybee melózik... holnap romolás
csak azt nem értem h mi tart egy zip-be másoláson egy éjjelen át, de mind1...
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- Autós topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest