Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanze
aktív tag
válasz
Tippmix46 #22460 üzenetére
Rendben akkor leirom:
A telefonodon lèvő alkalmazások lefognak tőrlődni a factory resettől ,ugyhogy ha valamelyik kell mèg akkor mentsed le a .apk
fájlát(a benne lèvő mentèsek valoszinuleg letörlődnek (kivève ha online vannak tárolva)). Factory resetet ugytudsz nyomni hogy,lenyomod egyszerre a hanegrő+ a home ès a bekapcsolo gombot kb 10 másodpercig------>ekkor bejön a recovery mode és itt rámèsz a wipe data/factory reset funkciora (hangero+- gombokkal tudod irányitani)ès nyomsz egy bekapcsolo gombot majd le ok-èzod,utána pedig reboot system now.(remèlem sikerülni fog!
(Eladó a galaxy note 1 em priviben lehet èrdekodni szèp állapotu(a hátlap már nem az igazi de a kèpernyő nem karcos)
èn 50k körüli árt gondoltam ha valkit èrdekel akk privi!)
-
KTTech
veterán
válasz
Tippmix46 #22440 üzenetére
Egy átlagos akkutól már az is szép, ha 1.5 évet kibír... Mint mindenki itt, gondolom Te sem gyári 4.1.2-n használtad, hanem próbáltad kicsikarni belőle a tartalékot, ami szintén nem az üzemidőt növeli - de legalább az akkut szintén rombolja - a megnövekedett terheléssel. Az SD kártya gond: sajnos az SD kártyák nem épp megbízhatóságukról híresek, ha telefonban vannak (mechanikai igénybevétel nagy). 1 év alatt 2 kártya kukás, két külön telefonban, két gyártótól...
A nálam jelentkező problémák mindegyike ezekre vezethető vissza. Gyári akku megfáradt, hamis akkut kaptam megrendeléskor, az SD kártya meghalt (bár ebben az egyik kernel is benne volt). A gyári rendszer viszont nem kielégítő élményt ad
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Tippmix46 #22161 üzenetére
Sziasztok!
Nos megvolt az aksi cserém...sajnos a probléma nem javult az új aksival sem...azaz kb 3%-ot merül a telefonom óránként függetlenül attól, hogy repülő vagy normál módban van és ami a lényeg, hogy nulla perces képernyő, wifi, net, hívás használattal...magyarán ha leteszem az asztalra de semmit sem csinálok rajta (pl. repülő módban van) akkor 100%ról képes 1,5 nap alatt nullára lemerülni...valahol, valami szívja az energiát vagy nem tudom...A szerviz hétfőn vitte el házhoz jövünk szolgáltatással...péntekre ígérték a visszaadását...kíváncsi leszek mit mondanak..
-
KTTech
veterán
válasz
Tippmix46 #22027 üzenetére
Az akkun a mostani technológiával már nincs mit fejleszteni, az új technológiák meg még 1-2 éven belül nem lesznek piacképesek... szóval az akku fejlődésre még várni kell pár Note generációt. Kis méretnövekedés valószínű lesz, de a többi egység teljesítményigénye is nőni fog vele együtt... a szolgáltatások, amiben tud csak fejlődni, másban már nem nagyon.
-
zsoltti
senior tag
válasz
Tippmix46 #20730 üzenetére
A mega csak hirtelen tűnik jónak, egy napi használat után ha kezedbe veszed az n1-et akkor eldobod a 6.3-at azonnal
ocsmány szegény kijelzője,
A többivel egyet értek, bár az s3 az tök jó most azt használom az n1-em helyett, csak pici a kijelzőjeTehát konklúzió: Note 3 !!!
-
kiskornel
addikt
válasz
Tippmix46 #20219 üzenetére
Lehet, hogy már hónapokkal ezelőtti (kis)frissítés... ki van kapcsolva a frissítés figyelés, miután a Samu kijelentette, hogy a 4.1.2 lesz rá az utsó, az meg már megvolt. Most, hogy írogattak itt a fórumon, én is ellenőriztem... mind1, valami progi optimalizáló volt. Most felgyorsult. Gondolom egy év múlva ez is tetü lassú lesz majd.
Nekem nincs a névjegyzékhez kép kötve, de semmivel se lassabb, mint a kollégám új S4-ese (ezen a téren). Lekopogom, most olyan akadásmentesen megy, mint a mobilaréna unboxing videókon a telok. Igaz a Nova láncser sose volt lassú. -
KTTech
veterán
válasz
Tippmix46 #20134 üzenetére
Hát, ha ragaszkodik hozzá, abból könnyen lehet Fogyasztóvédelmi ügy... mivel a törvény erősebb, mint a Samsung belső szabályzata.
Ettől függetlenül, ha kiderül, hogy nem jogos a szervizelési igény (egyszerűen kiderül, IMEI számból, h szürkeimport vagy fekete esetleg...) akkor elutasíthatják a garanciális javítást. Garjegyet meg kötelesek kiállítani akkor is, ha pl. elveszted, számla alapján.
-
dave182
senior tag
válasz
Tippmix46 #19478 üzenetére
Pont ezért kérdeztem átlagos használatot...nem azt hogy 3g használattal meddig megy a net mert azt már tudom, de ha valakinek 1 héten a legtöbbször 3 óra körüli kijelző idő szokott összejönni az nekem már egy pontos adat mert tudom mire számolhatok...a készenléti idő, na az a nem mérvadó! A fenyerorol meg annyit hogy vehetjük az automatát legoptimálisabbnak mert nincs aki minimummal birja egész nap, főleg ha kint kell használni napsütésben...innentől az sem annyira lényeg. ..aki meg max fényerőt használ úgyis mellé írja.
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
Tippmix46 #19478 üzenetére
Feltettem egy másik kernelt, ezzel már sikerült a root
Plusz a frrisitö már nem reklamál hogy megváltozott a romKérdés
Titanium Backup a Rom/szabad hely méretét jól jelzi?
Mert akor 400k volt szabadon nem csoda hogy nem sikerült a root
mivel csak maga a supersu 1,5 megaHa teljes gyalut csinálok s Odinnal rakom fel Roomot akkor viszakapom a hiányzó tárhelyet amit valszeg a 2 wipe nélküli room update pakolt fel?
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
Tippmix46 #19375 üzenetére
Nekem is jobban merül de még elfogadható
Google Now , mobil net aktiv mindig
Gondolom ezek rendesen rásegitennek
Egyedül Tasker mobil net szabályzás akvit vagyis ledurantja netet ha kijelzö off, s 30 percenként vissza 2 percre.De még nem laktam be telót
Valszeg kell egy Reset mert nem megy fel root
Telót 1 éve vettem elsö lépés ICS volt, aztán pár nap mulva root, azota reset nélkül használom
S2 1 év alatt 2-3 havonta lehasalt Note jobban birja -
206 cc
senior tag
válasz
Tippmix46 #19224 üzenetére
Nem azzal van a probléma hogy neked jó a min10% árkülönbözet meg a garancia,mert most ugye örülsz hogy minő jó boltot kötöttél mert olcsóbban vetted.
Ne felejtsük el hogy egyrészt valószínűleg jogi értelemben véve becsaptak illetve voltak itt jó páran akik nem keveset köpködtek azért,mert az úgynevezett gyári független Note a rom rárakásakor bizony hálózati lockos lett!!Szóval ez itt a bibi nem az hogy te most hogyan gondolod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Bitcoin topic
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest