- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zadir1
tag
Előlapra tettem uv-s üvegfóliát. Hátulra
még nem találtam normális gyári strapa hátlapot. Létezik ilyen, vagy csak sima noname változat? Samsung felirat miatt tetszene a gyári 😁 -
zadir1
tag
Hali!
Samu full view cover tok volt rajta, mikor kiesett a zsebemből a drágám. Kifordult, majd ki is esett a tokból és ripityára tört a kijelző. Fólia nem volt rajta, mivel gondoltam megvédi ez a drága tok. 90 körül lesz a javítás, de nemtudok mit csinálni, mert ennyi pénzért úgysem kapnék ilyen jó telefont.
A kérdésem az lenne: Mivel tokot már nem akarok használni, milyen első + hátső kijelzővédőt tudtok javasolni? -
zadir1
tag
Hali!
Telenoros vagyok. Hét elejèn tettem fel a pitét, azóta érezhetően jobban merül. Ezzel kapcsolatban van észrevétel / megoldás valakinek?
AoD mindig megy, ahogy régebben is. Kevés Fortnite, youtube. Sok facebook/böngésző nagyrészt wifin. -
zadir1
tag
válasz
csocsoszán #14128 üzenetére
Gear VR engem is érdekel. A dobozán nincs rajta a Note 8 kompabilitás, gondolom azért mert akkor még nem jelent meg.
Hol lehet megtalálni a támogatott játékokat Google playen? -
zadir1
tag
Sziasztok! Ma vettem egy Dex stationt. A gondom az lenne, hogy csak legelőször jött be a tv-n. Azóta csak töltőként funkcionál. Van ezen valami újraindítógom, vagy valami app, amivel életre lehet kelteni a tv-n?
-
zadir1
tag
Megtaláltam! Ps4 kontoller + mobiltartó + octopus...
-
zadir1
tag
Hali!
Milyen gamepadot használtok ekkora telefonhoz? Amit nézegettem ált. 6 colosig jó... Lehetőleg Clear View tokkal együtt tudjam használni ez lenne a lényeg.
-
zadir1
tag
Hali!
Tegnaptól én is boldog tulaja vagyok ennek a telefonnak. Vettem egy gyári Clear Wiew tokot hozzá, hogy majd milyen jó lesz az AoD-t látni azon keresztül is... Aztán csak furcsállottam, hogy nem jelenik meg semmilyen értesítés rá, csak sima óra megy. Aki használ ilyen tokot, hogyan varázsolt rá értesítést? -
zadir1
tag
Hali! Telefonvásárlás előtt vagyok. (Lejárt a részletem
A5 2017 van jelenleg, amit majd elajándékoznék. AoD-t megszerettem, vízállóságot is. Nagyobb kijelző jól jön majd videózáskor. S9 + és a Note 8 között mi dönt szerintetek az utóbbi javára? S pen is tetszene, ezenkívül m
ég?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest